• Stránka 1 z 1
CTF
Mám problem když si chci dokoupit munici nejde mi to vždy jsem dal b 6 a mel jsem munici ted se dam b 6 a nejde to prosim předti jsem tu 6 musel odbindovat ma to na to nejaky vliv...
Ziva David forever in my heart
Vždy se postav za to co je správné i kdyby si tam měl stát sám.
Nikdy nevěř člověku jehož důvěra se dá koupit.
Ziva David can't live without it
Vždy se postav za to co je správné i kdyby si tam měl stát sám.
Nikdy nevěř člověku jehož důvěra se dá koupit.
Ziva David can't live without it
-
Kono - Amatér
Re: CTF
Zkus do konzole "unbindall" jestli to nebude tím že máš na b,6 něco nabindované, a potom dej teda tuto bind "6" "slot6"
-
TheBeginner58 - Amatér
Bohužel to dopad na to má. Udělej to co ti napsali kluci. Nebo ti tu něco hodím.
Já osobně (a dost lidí co hrají classic/public atd. kde musíš kupovat zbraně) mám celou numerickou klávesnici nabindovanou na koupě zbraní. Nevím jak moc se vyznáš v bindech, ale asi ano, když si psal, že si to musel dát pryč.
Toto jsou mí bindy na klávesnici pro rychle nakupování. Budeš si muset zvyknou, ale je to mnohem rychlejší než klika b6 atd.. přidám ti k tomu i vysvětlení kdyby si to moc nevěděl. (Pokud se to to zalíbí, tak ty příkazy hodíš klasicky do configu - proti pravidlům to není, jak prorit GS tak proti celkovým parametrům hry.)
bind "KP_INS" "vesthelm" - Klikneš 0 koupí ti to Vestu a Helmu
bind "KP_END" "ak47;m4a1;primammo" - Klikneš 1 koupí ti to Akáčko/M4 (Podle toho na jaké straně si) + náboje.
bind "KP_DOWNARROW" "famas;galil;primammo" - Klikneš 2 a koupi ti to Famas/Galil, taky s nábojema.
bind "KP_PGDN" "deagle;secammo" - Klikneš 3 kopí ti to Deagla s nábojema
bind "KP_LEFTARROW" "hegren" - Klikneš 4 koupíš Výbušný granát
bind "KP_5" "flash" - Klikneš 5 koupíš Flash
bind "KP_RIGHTARROW" "sgren" - Klikneš 6 koupíš Smoke
bind "KP_HOME" "awp;primammo" - Klikneš 7 koupíš AWP s nábojema.
bind "KP_UPARROW" "mp5;primammo" - Klikneš 8 koupíš MP5 s nábojema.
bind "KP_PGUP" "scout;primammo" - Klikneš 9 koupíš Scouta s nábojema
bind "KP_PLUS" "primammo" - Klikneš "+" a dokoupí se ti hlavní náboje (Kdyby ti chyběli..)
bind "KP_MINUS" secammo" - Klikneš "-" a dokoupí se ti náboje do pistole.
Tu máš vysvětlení a ještě jednou ty příkazy aby si to mohl rovnou celý zkopírovat a hodit si to tam.
Btw. Promiň jestli tomu všemu rozumíš a já to tu takhle vypisoval, ale možná ne. To já bohužel nevím. Gl ve hře :)
Já osobně (a dost lidí co hrají classic/public atd. kde musíš kupovat zbraně) mám celou numerickou klávesnici nabindovanou na koupě zbraní. Nevím jak moc se vyznáš v bindech, ale asi ano, když si psal, že si to musel dát pryč.
Toto jsou mí bindy na klávesnici pro rychle nakupování. Budeš si muset zvyknou, ale je to mnohem rychlejší než klika b6 atd.. přidám ti k tomu i vysvětlení kdyby si to moc nevěděl. (Pokud se to to zalíbí, tak ty příkazy hodíš klasicky do configu - proti pravidlům to není, jak prorit GS tak proti celkovým parametrům hry.)
bind "KP_INS" "vesthelm" - Klikneš 0 koupí ti to Vestu a Helmu
bind "KP_END" "ak47;m4a1;primammo" - Klikneš 1 koupí ti to Akáčko/M4 (Podle toho na jaké straně si) + náboje.
bind "KP_DOWNARROW" "famas;galil;primammo" - Klikneš 2 a koupi ti to Famas/Galil, taky s nábojema.
bind "KP_PGDN" "deagle;secammo" - Klikneš 3 kopí ti to Deagla s nábojema
bind "KP_LEFTARROW" "hegren" - Klikneš 4 koupíš Výbušný granát
bind "KP_5" "flash" - Klikneš 5 koupíš Flash
bind "KP_RIGHTARROW" "sgren" - Klikneš 6 koupíš Smoke
bind "KP_HOME" "awp;primammo" - Klikneš 7 koupíš AWP s nábojema.
bind "KP_UPARROW" "mp5;primammo" - Klikneš 8 koupíš MP5 s nábojema.
bind "KP_PGUP" "scout;primammo" - Klikneš 9 koupíš Scouta s nábojema
bind "KP_PLUS" "primammo" - Klikneš "+" a dokoupí se ti hlavní náboje (Kdyby ti chyběli..)
bind "KP_MINUS" secammo" - Klikneš "-" a dokoupí se ti náboje do pistole.
Tu máš vysvětlení a ještě jednou ty příkazy aby si to mohl rovnou celý zkopírovat a hodit si to tam.
- bind "KP_INS" "vesthelm"
bind "KP_END" "ak47;m4a1;primammo"
bind "KP_DOWNARROW" "famas;galil;primammo"
bind "KP_PGDN" "deagle;secammo"
bind "KP_LEFTARROW" "hegren"
bind "KP_5" "flash"
bind "KP_RIGHTARROW" "sgren"
bind "KP_HOME" "awp;primammo"
bind "KP_UPARROW" "mp5;primammo"
bind "KP_PGUP" "scout;primammo"
bind "KP_PLUS" "primammo"
bind "KP_MINUS" secammo"
Btw. Promiň jestli tomu všemu rozumíš a já to tu takhle vypisoval, ale možná ne. To já bohužel nevím. Gl ve hře :)

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Ak hrávaš cez steam tak na NUMERICKEJ klávesnici čisla od 0 do 9 nefungujú. Musíš to len na číslach ktoré máš nad písmenkami. Ale ak hráš cez Nonsteam tak tam by ti to malo fungovať v pohodičke 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
• Stránka 1 z 1