• Stránka 1 z 1
Chýbajúci spúšťací súbor
Zdarec,
obraciam sa na vás, snáď mi poradíte. Mám problém pri spustení hry Counter-Strike na steame (ostatné hry mi idú v pohode), akonáhle ju spustím, vyhodí mi toto:

Keď kliknem na Ďalšie informácie nájdete na stránkach podpory služby steam nájdem tam návod, že mám odstrániť zložku appcache čo som aj urobil avšak stále mi to nejde.
Hru som nehral dlhší čas, ešte dávno pradávno som mal rovnaký problém, nejakým spôsobom som ho už vyriešil ale už neviem ako, následne som mal opäť dlhšiu prestávku a teraz mi to vypisuje znova, poradíte čo ste robili vy? Vopred díky.
obraciam sa na vás, snáď mi poradíte. Mám problém pri spustení hry Counter-Strike na steame (ostatné hry mi idú v pohode), akonáhle ju spustím, vyhodí mi toto:

Keď kliknem na Ďalšie informácie nájdete na stránkach podpory služby steam nájdem tam návod, že mám odstrániť zložku appcache čo som aj urobil avšak stále mi to nejde.
Hru som nehral dlhší čas, ešte dávno pradávno som mal rovnaký problém, nejakým spôsobom som ho už vyriešil ale už neviem ako, následne som mal opäť dlhšiu prestávku a teraz mi to vypisuje znova, poradíte čo ste robili vy? Vopred díky.
-
n0thingirl - Kazatelův učeň
Chýbajúci spúšťací súbor
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Chýbajúci spúšťací súbor
Ve Steamu klikni pravym tlačítkem na CS --> Vlastnosti --> Místní soubory --> ověřit intergitu mezipaměti hry
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
n0thingirl píše:Nájdem tam návod, že mám odstrániť zložku appcache čo som aj urobil avšak stále mi to nejde.
Potom, co odstraníš složku appcache je nutno restartovat steam. Potom Counter-strike odinstaluj a znovu nainstaluj

-
dev1ce - Pokročilý
Quick píše:Ve Steamu klikni pravym tlačítkem na CS --> Vlastnosti --> Místní soubory --> ověřit intergitu mezipaměti hry
Vypísalo mi že mi chýba 2500+ súborov tak som dal download, díky moc funguje
NouNyna píše:n0thingirl píše:Nájdem tam návod, že mám odstrániť zložku appcache čo som aj urobil avšak stále mi to nejde.
Potom, co odstraníš složku appcache je nutno restartovat steam. Potom Counter-strike odinstaluj a znovu nainstaluj.
Vykonal som ešte predtým ako som tento topik založil, nefungovalo ale aj tak dík za snahu.
Neviem ako to u vás funguje, či moderátori trvajú na uzamknutí fóra, ak hej, môžete to uzavrieť ako vyriešené.
-
Zkus odinstalovat a potom instalovat cs..
-
TheBeginner58 - Amatér
nothingirl není za co
NouNyna složka appcache už po update steamu není.
NouNyna složka appcache už po update steamu není.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Quick ja mam najnovsiu verziu steamu a zlozku AppCahce tam mam ako uz bolo spomenute vyssie
odinstaluj cs->vymaz zlozku AppCache->Nainstaluj CS
mal som podobny problem no viac krat
dokonca som raz skoncil aj tak ze som musel odinstalovat cs aj steam a spät vsetko nainstalovat
odinstaluj cs->vymaz zlozku AppCache->Nainstaluj CS
mal som podobny problem no viac krat
dokonca som raz skoncil aj tak ze som musel odinstalovat cs aj steam a spät vsetko nainstalovat
-
Marcuss - Amatér
Jaj sry spletl sem si to s jinou složkou
navíc ověření integrity pomohlo
takže už nic reinstalovat nemusí

navíc ověření integrity pomohlo

-
Quick - Profesionál
všetko je TIP-TOP, díky chalani
-
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103