• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
VIP paysafecard :)
Zdravím,
Každy by zde uvítal možnost kupovat VIP z paysafe carty, byla by výhodnější, cenu by jste si určili vy, ale myslím že by sní nebyly takové problémy jako s SMS, co se dívám v VIP poradně je tam toho čím dál tím víc, a i mě se stalo že mi nedošel kod, neměl sem dostatek důkazů, a vip jsem nedostal, u PSF by byl jiný systém, a myslím že by to také šlo.
Většina lidí by si to přece jen kupovala SMSkou ale Paysafe by se podle mě také chytla, kdyby tam byly lepší výhody, atd..
Zatím se mějte, a bylo by dobré tu očekávat potěšující komentáře, určitě se to chytí
Každy by zde uvítal možnost kupovat VIP z paysafe carty, byla by výhodnější, cenu by jste si určili vy, ale myslím že by sní nebyly takové problémy jako s SMS, co se dívám v VIP poradně je tam toho čím dál tím víc, a i mě se stalo že mi nedošel kod, neměl sem dostatek důkazů, a vip jsem nedostal, u PSF by byl jiný systém, a myslím že by to také šlo.
Většina lidí by si to přece jen kupovala SMSkou ale Paysafe by se podle mě také chytla, kdyby tam byly lepší výhody, atd..
Zatím se mějte, a bylo by dobré tu očekávat potěšující komentáře, určitě se to chytí

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
VIP paysafecard :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP paysafecard :)
To už je na vedení, jestli to zavede ..
Jednoznačně bych tento návrh podpořil
Jednoznačně bych tento návrh podpořil

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Taktiež súhlasím. určite je to super nápad hlavne pre decká ktoré nemajú účty, ani kredit ale za to majú peniažky
+1

+1

-
GroupleadeR - Zkušený
Nemusel by to být špatný nápad.Náhodou mě se to taky líbí a bylo by dobré,kdyby se to líbilo i vedení.
-
CZPeTeR - Kazatelův učeň
Tiež súhlasím.. párkrát som mal so SMS platbou problém, no našťastie sa vždy vyriešil a cez paysafecard by to malo vyjsť aj výhodnejšie
.

-
Delian - Zkušený
Docela se nám to tu veze, ale taktéž díky za + pokuď se k tomu dostane vedení, mohlo by to vyjít 

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
V poslední době také preferuji PSC
A až dávno mě tato možnost napadla, určitě souhlasím!
)

-
Rainox - Spamer
Podle mě kravina ... PSC by bylo možná dobrý ale co je těžké si dobít kredit ? a popřípadě si požádat na forumu ? .... Já osobně jsem přes svůj telefon kupoval 12x VIP (6 Evip) A byl problém ? NIKDY ! ..
Můj názor ..

-->Akademik pok. 6.2.2014-6.3.2015 <--
Kečìnotrab
Kečìnotrab ✓
Kečìnotrab

-
lamer22 - Drbna
nj si myslim ze by to bylo fakt dobre ovela viac ludi by si kupilo to VIP (aj ja by som si urcite kupil) takze jednoznacne navrhujem
-
kondel - Amatér
lamer22 píše:Podle mě kravina ... PSC by bylo možná dobrý ale co je těžké si dobít kredit ? a popřípadě si požádat na forumu ? .... Já osobně jsem přes svůj telefon kupoval 12x VIP (6 Evip) A byl problém ? NIKDY ! ..Můj názor ..
lamer.Jenže rodiče všem nedobijou kredit.

-
CZPeTeR - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3