• Stránka 1 z 1
Problém so steamom
DObrý deň , dnes som nainštaloval steam a išiel som hrať , mám 2 problémy ktoré by som chcel vyriešiť a to :
1) keď zapnem hru na steame tak obrazovku nemám široko uhlú ale mám ju štvorcovú čiže na oby dvoch bokoch ju mám zarezanú... skúšal som meniť rozlíšenie odškrtol som wait for vertical sync. a stále nič , tu je aj screen pre uprestnenie : http://ulozto.sk/xPV5S4t7/hl-2014-03-10-16-27-04-21-bmp
2) ďalší problém neni taký veľký ale keďže som na to není zvyknutý tak je.... čiže problém je v tom že keď si chcem prekliknúť gunu číslicou napr. : 2 tak sa my tá zbraň neprehodí hneď ale musím kliknúť myšou aby sa mi prehodila
Dúfam že ste tomu pochopili a dúfam že my budete vedieť pomôcť
DioX
1) keď zapnem hru na steame tak obrazovku nemám široko uhlú ale mám ju štvorcovú čiže na oby dvoch bokoch ju mám zarezanú... skúšal som meniť rozlíšenie odškrtol som wait for vertical sync. a stále nič , tu je aj screen pre uprestnenie : http://ulozto.sk/xPV5S4t7/hl-2014-03-10-16-27-04-21-bmp
2) ďalší problém neni taký veľký ale keďže som na to není zvyknutý tak je.... čiže problém je v tom že keď si chcem prekliknúť gunu číslicou napr. : 2 tak sa my tá zbraň neprehodí hneď ale musím kliknúť myšou aby sa mi prehodila
Dúfam že ste tomu pochopili a dúfam že my budete vedieť pomôcť
DioX
-
diox - Amatér
Problém so steamom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém so steamom
Řešení 1.Problému → Jdi do knihovny ve steamu, pravým tlačítkem zmačkni na counter strike dej vlastnosti dále nastavit možnosti spouštění vlož tam toto → -stretchaspect pak stačí dat OK, a můžeš hrát.
2. zkus do configu nebo do console napsat toto:
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6" na jednodušší příkaz si nemužu teď vzpomenout..
2. zkus do configu nebo do console napsat toto:
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6" na jednodušší příkaz si nemužu teď vzpomenout..
-
kalin - Amatér
vďaka za radu to druhé neviem či funguje ešte som to tam len naklikal... k tomu prvému : hral som sa stým a zaškrtol som Low video quality.Helps with slower video cards. a fungovalo to... k tomu druhému sa vijadrím neskôr ale veľká vďaka za rýchlu odpoveď 

-
diox - Amatér
sorry ale to druhé stale nefachčí dajte prosím ďalší napad alebo nejakú radu thx 

-
diox - Amatér
Daj sem tvoje rozlíšenie , ktoré máš na pracovnej ploche , tie pásy sa dájú odstrániť .
Zajdeš do steamu - knižnica - CS - klik pravým - vlastnosti - nastaviť možnosti spustenia a do riadku vložíš toto :
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect -w -h
Za w a h dopíšeš svoje rozlíšenie , napríklad : -w1366 -h768 ...
Zajdeš do steamu - knižnica - CS - klik pravým - vlastnosti - nastaviť možnosti spustenia a do riadku vložíš toto :
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect -w -h
Za w a h dopíšeš svoje rozlíšenie , napríklad : -w1366 -h768 ...

-
RoflRay - Zkušený
rofl hovorim ze to uz mam vyriesene bod cislo 2 potrebujem vyriesit ale dik 

-
diox - Amatér
hud_fastswitch 0/1 – Okamžité přehození zbraně po stisknutí slotX bindu.
Mám pocit že je to nula, pokud ne tak je to s jedničku na konci.
Mám pocit že je to nula, pokud ne tak je to s jedničku na konci.

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
thx velmi pekne bola to 1 vďaka už má byť všetko ako má byť ešte raz thx 

-