• Stránka 1 z 1
Tato hra
Baví Vás to ? Mně néé ,Sry za spam
-
Verygoodboy - Amatér
Re: Tato hra
Nevidím pointu tohoto topicu...
-
Fantastic - Kolemjdoucí
Určitě mě lolko baví ale štve mě, že jsem si koupil skin Dragon slayer Vayne a 2 skiny na Fizze, když za Vaynu nehraju a na Fizze používám jen Fisherman Fizz
-
FragONE - Sponzor
Úprimne skiny sú blbosť,nemenia nič iné než vzhľad,ktorý sa dá zmeniť pomocov programov. Takže skiny sú max na to aby povedali,že tento hráč vie,za istú postavu na ktorú ma skin, dobre hrať alebo čo sa stáva vo väčšine prípadov je to o tom že hráč nemá do čoho dávať peniaze.
-
Sawwi - Zkušený
Já jsem do lolka přímo nerd 

-
SUNSHINE - Amatér
Když už tu rozebíráte skiny.. Jak můžeš říct že je to blbost ? Nedávám do toho peníze, ale určitě jsem rád když se mi objeví skin na mém accountu na postavu kterou hraji velice často, určitě to potěší a je to takové osvěžení hry
Spíš nevidím logiku si dávat skiny přes program, když ty skiny uvidíte pouze vy..

-
Fantastic - Kolemjdoucí
Fantastic píše:Když už tu rozebíráte skiny.. Jak můžeš říct že je to blbost ? Nedávám do toho peníze, ale určitě jsem rád když se mi objeví skin na mém accountu na postavu kterou hraji velice často, určitě to potěší a je to takové osvěžení hrySpíš nevidím logiku si dávat skiny přes program, když ty skiny uvidíte pouze vy..
Blbost to je...skin ti ti nepřidá ani tě nezlepší. Možná máš pak lepší mentální pocit, ale to je tak všechno...Pak záleží jen na tom, jestli chceš "dělat ramena" na ostatní hráče, nebo to máš jen tak pro okrasu. V tom druhém případu bych to taky dělal přes program.
-
SUNSHINE - Amatér
SUNSHINE píše:Fantastic píše:Když už tu rozebíráte skiny.. Jak můžeš říct že je to blbost ? Nedávám do toho peníze, ale určitě jsem rád když se mi objeví skin na mém accountu na postavu kterou hraji velice často, určitě to potěší a je to takové osvěžení hrySpíš nevidím logiku si dávat skiny přes program, když ty skiny uvidíte pouze vy..
Blbost to je...skin ti ti nepřidá ani tě nezlepší. Možná máš pak lepší mentální pocit, ale to je tak všechno...Pak záleží jen na tom, jestli chceš "dělat ramena" na ostatní hráče, nebo to máš jen tak pro okrasu. V tom druhém případu bych to taky dělal přes program.
Proto je to hra, která se dá hrát i bez placení. Nevím jaké mentální pocity zažíváš když máš skin na dané postavě ale to je tvoje věc. Nemluvě o tom že podpoříš riot

-
Fantastic - Kolemjdoucí
LOLKO je dobrá hra
A k těm skinům , skiny jsou dobrá věc , ale já mám jen 4 a to mi stačí 

-
MimaRrRr - Pokročilý
Nanic,bavila mě ale přestala..
[EX]
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
CS:GO Admin
online since 2013
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
CS:GO Admin
online since 2013
-
Kub1k - Profesionál
šak keď sa ti nepáči ta nehraj 

" Je Jedno jaku nosíš masku, pod maskou sme všetci rovnaký hľadáme lásku "
*boss -b3niT0-:) alias *Benito
[CS 1.6] -- MasterPlayer
[Webnode] -- Blogger
*boss -b3niT0-:) alias *Benito

-
Benito - Kazatelův učeň
Ako povedal MyWord skiny sú fakt blbosti. Ale hra sa mi veľmi páči..
-
ePiK007 - Zkušený
• Stránka 1 z 1