Vše o hudbě a filmu

Dotaz na film

Příspěvekod Riven » 01 dub 2014, 22:23

Zdravím, jako malý jsem měl hrozně rád jeden film a nemůžu si vzpomenout, jak se jmenoval. Na VHSku jsem to měl pojmenované - Liliputáni. Ale podle toho se mi to nepodařilo najít. Zkusím vám popsat trošku děj, který si snad dobře pamatuju.
Děj: Začínalo to tím, že rodina položila novorozence do proutěného košíku a nechala ho plout po proudu. Našla ho malá liliputánka, když šla prát prádlo do řeky. Tak si ho tedy s manželem vzali a on rostl. (velké okno :D) potom vím, že tam byla nějaká scénka s klecí na poušti, kde nějaký lupič chtěl, ať ho ten lilipután pustí a on váhal. Pak tuším i něco v hospodě, kde se tito dva potkali a spřátelili se. (další okno) no a ke konci vím, že byla nějaká velká bitva před hradem. Liliputáni spolu s armádou nějakého krále byli venku před hradem ve stanech a použili trik, že se schovali do těch stanů tak, aby to vypadalo, že armáda odjela a nakonec všichni vyjeli a započla bitva. Tuším že tam měla nějakou roli i čarodějnice?

Byl bych rád, kdyby to někdo znal, protože se na to snažím přijít delší dobu. Ani nevím proč, jen nemám rád pocit, když vím co to je, ale nemůžu si vzpomenout.
Děkuji :)
www.twitch.tv/rivencz
Uživatelský avatar
Riven
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 155
Registrován: 23 led 2013, 15:52

Dotaz na film

od Rumcajz » 01 dub 2014, 22:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hudba a Film

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků