• Stránka 1 z 1
FF a TF na Pub serverech
zdravim vas pratele a kamaradi... tak sem si vecer pred praci zahral na jinem serveru a byl jsem mile prekvapen... meli tam jak zapnuty FF (FriendlyFire kde, kdyz ste zabili svojeho mel cca 7 moznosti co s vama udelat od ubrani hp po zakopani do zeme), TF (TeamFlash.. normalka.. standartni CS nemusim vysvetlovat) a zaroven meli super vec kde kdyz T bylo AFK tak po par sekundach se bomba automaticky presunula aktivnimu hraci... byl to cesky server nic ruskeho ani americkeho.. takze debatu o tom ze to nejde ani nemusime vest.... byla to prijemna zmena kdy si clovek musi davat pozor kam strili a kam flashuje.. proste stare dobre CS.. proc tyhle veci nejsou i u nas? apson Pub servery by takhle mely bejt nastaveny FF a TF je zakladnim bodem hry ne?

-
mefistos - Amatér
FF a TF na Pub serverech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FF a TF na Pub serverech
FF je/byl na nějakém speciální PB serveru, Oldschool/Classic (možná už to zrušili, sorry za dezinformaci).
Upřímně si myslím, že zrušení TF a FF na public serverech je krok dopředu. Na serveru kde se scházejí neznámí hráči by se brzo objevila banda tro(t)lů, kteří by ostatní killovali i přes různé tresty.
Upřímně si myslím, že zrušení TF a FF na public serverech je krok dopředu. Na serveru kde se scházejí neznámí hráči by se brzo objevila banda tro(t)lů, kteří by ostatní killovali i přes různé tresty.
Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
na tom danem serveru bylo za 3 TK ban automaticky na 30 minut... + pokazdy kdyz ti nekdo dal TK tak sis mohl vybrat zda ho zabijes, kicknes.. etc etc... takze banda trotlu byla vyresena... 

-
mefistos - Amatér
Zdravím,
takže k ff -> Já hodím hečko na infernu do kina nebo na dust2 na long, tam zabiju dva své omylem a tím pádem si daný hráč bude semnou moci dělat co chce? Nebo z druhého pohledu každé 2 kola zabiju svého a on mě za to dá na kolo pod zem. Nesmysl.. nedalo by se hrát na těch serverech.
Teď k TF -> V chatu a logách nebylo nic jiného než kdo koho zaflashoval. Tudiž se to vyplo. Lidé proto schválně začali házet TF a tím pádem se to zrušilo.
Vše děláme pro zlepšení hratelnosti na serveru.
Pokud má někdo nějaké otázky pište mi PMky tu na webu.
Zde lock.
takže k ff -> Já hodím hečko na infernu do kina nebo na dust2 na long, tam zabiju dva své omylem a tím pádem si daný hráč bude semnou moci dělat co chce? Nebo z druhého pohledu každé 2 kola zabiju svého a on mě za to dá na kolo pod zem. Nesmysl.. nedalo by se hrát na těch serverech.
Teď k TF -> V chatu a logách nebylo nic jiného než kdo koho zaflashoval. Tudiž se to vyplo. Lidé proto schválně začali házet TF a tím pádem se to zrušilo.
Vše děláme pro zlepšení hratelnosti na serveru.
Pokud má někdo nějaké otázky pište mi PMky tu na webu.
Zde lock.
-
M4ch3C - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1