Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Sluchátka

Příspěvekod EasyDeath » 14 dub 2014, 20:27

Ahoj mám celkem nové sluchátka...bez poruchy na jiných zařízení mi fungují jak mají.. no na tomto pc ne a potřeboval bych radu. Pc mám dneska asi po 2 týdnech, byl v opravě. No a nejedou mi sluchátka v ovládacích panelech je vše vpořádku ..vše povoleno..aktualizoval jsem ovladač a nejedou.. mám win7 moh by mi někdo poradit prosím? Předem děkuji za odezvu.
EasyDeath
Amatér
Amatér

Sluchátka

od Rumcajz » 14 dub 2014, 20:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sluchátka

Příspěvekod Jeronimo » 14 dub 2014, 20:41

Jak Ti má někdo pomoct, když nenapíšeš žádný podrobnosti? To ještě aby Tě tu prosili :)
Jeronimo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod bboyIMfromCTF » 15 dub 2014, 08:30 VIP

Hi,
Je taky důležité napsat do jakých zdířek jsi je strčil ? Jestli máš rear , nebo front ? Jaká Zvukovka ? Když byl PC v opravně - je zvukovka zapojená ? Nebo ji nějaký amatér špatně zapojil ? Jiné zvuky ti z PC jdou - třeba do repro ?

Destiny or Miracle
Obrázek

Steam - rest of bBoy
bboyIMfromCTF
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod EasyDeath » 15 dub 2014, 13:20

Sorry chlapci ale když u mě dojde na kompl tak se radši schovávám abych nebyl vystaven posměchu :D takže.. sluchatka (i mik) mám zapojenej zezadu.. zvukovka: najdu kde? :( Jsem si jist že amatér nezapojoval.. Jiné zvuky mi z pc nevychází. To taky proto že nemám kabel od repráků.. jiné sluchátka mi ale taky nejdou.. nevím co stím.
EasyDeath
Amatér
Amatér

Příspěvekod Twixxak » 15 dub 2014, 15:34

Ahoj, když ti tam nejdou i jiné sluchátka, tak si myslím že už bude chyba v sestavení PC, jak ty říkáš že v ovládacích panelech je vše v pořádku bude chyba v "díře" (za tou dírou jsou drátky, které ten zvuk pak vedou, a asi jsou poškozené) , asi si budeš muset znova najít opraváře, a nechat si to u něj spravit
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FiM » 15 dub 2014, 15:42

Twixxak píše:Ahoj, když ti tam nejdou i jiné sluchátka, tak si myslím že už bude chyba v sestavení PC, jak ty říkáš že v ovládacích panelech je vše v pořádku bude chyba v "díře" (za tou dírou jsou drátky, které ten zvuk pak vedou, a asi jsou poškozené) , asi si budeš muset znova najít opraváře, a nechat si to u něj spravit

Jen dodatek, pokud by opravdu byla poškozená zvuková karta - dneska už se možná (pokud nemáš zvukovku integrovanou, pokud ano, bude součástí motherboardu, což může být při opravě trošku problém) vyplatí koupit místo opravy za menší peníze novou.

Další věc, co mě napadá, stává se opravdu nezřídka, že ovladačů pro jednu jedinou komponentu je hned několik, takže jsi mohl narazit zrovna na nějaký, který nepodporuje komunikaci s w7/základní deskou/sluchátkama. Na druhou stranu, většinu ovladačů si win7 dokáží dohledat samy.

Každopádně bych začal tak, že bych si půjčil jiná sluchátka, popřípadě zapojil speakery a vyzkoušel, zda budou fungovat. Pakliže ne a seš i opravdu jistý, že po SW stránce je vše v pořádku, řešil bych, tak jak říkal Twix, opravu nebo výměnu zvukovky.
Aut vincere aut mori.

Steam: GS.cz # FiM
FiM
Drbna
Drbna

Zpět na Rady a návody