• Stránka 1 z 1
Pravidlá / Pokemod
Ahoj,
Chcel by som navrhnúť o zmenu pravidiel na serveri Pokemod#1 z publik pravidiel na na "Pokemon" pravidlá.
Reason : myslím že je zbytočné kopírovať pravidlá z publiku lebo potom si tú hru poriadne ani neužiješ. S vela pokémonmi sa dá dostať do miesto ktoré nie sú úplne preč z textury ale nedá sa tam dostať na norm. publiku resp. sú to zakázané zóny ( dalo by sa ak by na seba naskákali hráči ), samozrejme port s Abrou preč z textury a zabugovať to tak na to nemyslím. Práve preto to hovorím že keď máš napr. Nidoqueena a si v zápale hry tak myslím že veľmi neuvažuješ kam až môžeš ísť a kam nie.
Myslím že keď je to špeciálny mód na ktorý by mali byť aj špeciálne pravidlá a nie ich kopírovať z publiku, je to niečo ako keby ste dali na nejaký iný mód pravidlá z publiku čo sa mi zdá trošku naprd.
Každopádne asi sa k tomu najviac má Fallen a ostatný admini, a budem rád za každý názor ďakujem
Chcel by som navrhnúť o zmenu pravidiel na serveri Pokemod#1 z publik pravidiel na na "Pokemon" pravidlá.
Reason : myslím že je zbytočné kopírovať pravidlá z publiku lebo potom si tú hru poriadne ani neužiješ. S vela pokémonmi sa dá dostať do miesto ktoré nie sú úplne preč z textury ale nedá sa tam dostať na norm. publiku resp. sú to zakázané zóny ( dalo by sa ak by na seba naskákali hráči ), samozrejme port s Abrou preč z textury a zabugovať to tak na to nemyslím. Práve preto to hovorím že keď máš napr. Nidoqueena a si v zápale hry tak myslím že veľmi neuvažuješ kam až môžeš ísť a kam nie.
Myslím že keď je to špeciálny mód na ktorý by mali byť aj špeciálne pravidlá a nie ich kopírovať z publiku, je to niečo ako keby ste dali na nejaký iný mód pravidlá z publiku čo sa mi zdá trošku naprd.
Každopádne asi sa k tomu najviac má Fallen a ostatný admini, a budem rád za každý názor ďakujem

Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
Pravidlá / Pokemod
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pravidlá / Pokemod
CriTicaL píše:Ahoj,
Ty myslis ze napr. ze ak hram mapku de_nuke tak mozem s nidoquenom skocit na tie hory na boku ??? (Trochu nechapavy som

ThePrach
ViPkA = SuperHero
ViPkA = SuperHero
-
xxxPRACHxxx - Pokročilý
CriTicaL píše:Ahoj,
Ty myslis ze napr. ze ak hram mapku de_nuke tak mozem s nidoquenom skocit na tie hory na boku ??? (Trochu nechapavy som

ThePrach
ViPkA = SuperHero
ViPkA = SuperHero
-
xxxPRACHxxx - Pokročilý
Ahoj, tak v prvom rade nechápem načo postuješ to isté 2x 
V druhom rade myslím že na tie hory sa ani skočiť nedá tam to ide len s abrou, ale na de_italy by to mohlo celkom fungovať, aj keď viem že hráč útok z hora nečaká takže to môže byť docela zákerné
Každopádne nehovorím že by sa spravilo práve toto pravidlo, to by bolo na adminoch spraviť pravidlá na Pokemod, ale myslím že by to len s updatom prospelo

V druhom rade myslím že na tie hory sa ani skočiť nedá tam to ide len s abrou, ale na de_italy by to mohlo celkom fungovať, aj keď viem že hráč útok z hora nečaká takže to môže byť docela zákerné

Každopádne nehovorím že by sa spravilo práve toto pravidlo, to by bolo na adminoch spraviť pravidlá na Pokemod, ale myslím že by to len s updatom prospelo

Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
Ale podla mna by sa mali poke vyuzivat na max ak vdaka poke mozes skocit kde chces tak by to malo byt povolene ale napr. nemali by tam kempit dlho (20sek max) .atd
a keby necakali utok zhora ich smola maju mat nato poke
A mohli by povolit štity este. (i ked k tejto teme sa to asi nehodi
) 

ThePrach
ViPkA = SuperHero
ViPkA = SuperHero
-
xxxPRACHxxx - Pokročilý
Souhlasil bych s upravením textur pro pokemod. Rozhodně ne se zrušením textur, ale upravením ano. Například si myslím, že by se jako txt v pokemodě nemusel brát balkon v de_italy a v de_inferno + různé římsy. Naopak bych ale určitě zachoval střechy(např. v de_italy) + hory v de_nuke...kdyby HLSA nebo vyšší schválili předělání textur pro pokemod, já bych byl pro. Ale určitě bych byl proti zrušení, to by pak každý vylezl na txt a zakempil se tam. Stejně pochybuji, že se tak stane. Mnohem větší problém podle mě je, že ve vote není výběr mapy(hraje se 6 map dokola + fungující 'recents maps' dělá své) + málo map na serveru!
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
Podla mna by ste mohli dat tak aby na streche mohli byt napr. 15-20sek raz za kolo
lebo ak tam je iba par sek neni to zle a je to super miesto
lebo ak tam je iba par sek neni to zle a je to super miesto
ThePrach
ViPkA = SuperHero
ViPkA = SuperHero
-
xxxPRACHxxx - Pokročilý
Tak v prvom rade ďakujem za názory aj za prípadnú podporu 
Podla vedenie ( Dwandy to myslím robí ) sú tie mapy už spravené + niektoré mapy vraj zhadzujú server ( tie s rukojemníkni)
+ vedenie má teraz hodne práce a myslím že nemá čas robiť rework nejakého Pokemodu
+ treba tak isto opraviť autobalance system lebo tak prakticky žiadny nie je, ale to som už prosil dwandyho, ale neviem povedať kedy to bude
Fallen možno by si si mohol spraviť world dokument a písať naň čo je pokazené a čo ešte treba opraviť atď ak ti záleží na poke tak sa posnažíš

Podla vedenie ( Dwandy to myslím robí ) sú tie mapy už spravené + niektoré mapy vraj zhadzujú server ( tie s rukojemníkni)
+ vedenie má teraz hodne práce a myslím že nemá čas robiť rework nejakého Pokemodu

+ treba tak isto opraviť autobalance system lebo tak prakticky žiadny nie je, ale to som už prosil dwandyho, ale neviem povedať kedy to bude

Fallen možno by si si mohol spraviť world dokument a písať naň čo je pokazené a čo ešte treba opraviť atď ak ti záleží na poke tak sa posnažíš

Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
Cus na vsetko mam cas, teraz sa chcem venovat Fun. Potrebujem nejake veci ohladom Fun serveru opravit.
Potom sa zacnem venovat aj pokemodu.
Potom sa zacnem venovat aj pokemodu.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
Pozri, neodchádzajme prosím od témy a téma = ZMENA PRAVIDIEL NA POKEMODE
A nie rozoberanie či máš alebo nemáš čas
A nie rozoberanie či máš alebo nemáš čas

Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
CriTicaL píše:ZMENA PRAVIDIEL NA POKEMODE
Co by jsi tak chtěl měnit? - mám vám udělat pravidla pro jednotlivé pokémony?
Textury podle mňa budou takové jaké jsou - to že se mi tu Abra portuje do oblohy a pak mi tam běhá po obloze atd. povolené nebude
Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
Nah kráľ Pokemodu pricválal na čiernom Lamborgini 
Mal som na mysli skôr niečo takéto,
Na príklad sem sa dá vyskočiť úplne v pohode s Nidoqueenom a cez to je to na Pube TXT, tak keď ten pokémon tú možnosť má tak prečo ju nevyužiť ? A nehovor mi že ty si nikdy na tie rýmsi alebo na ten balkón nikdy nevyškočil, ešte som sa ťa aj pýtal či to nie je TXT
Samozrejme niečo ako písal Prach že by to bolo obmedzené sekundami je blbosť lebo ktorý admin to bude stopovať -_-
Ale keď už si tu Enty tak by som navrhol spraviť niečo s pokémonmi fungujúcimi len na dotyk alebo knife keďže knife kolo už nie je

Mal som na mysli skôr niečo takéto,
Souhlasil bych s upravením textur pro pokemod. Rozhodně ne se zrušením textur, ale upravením ano. Například si myslím, že by se jako txt v pokemodě nemusel brát balkon v de_italy a v de_inferno + různé římsy. Naopak bych ale určitě zachoval střechy(např. v de_italy) + hory v de_nuke...kdyby HLSA nebo vyšší schválili předělání textur pro pokemod, já bych byl pro
Na príklad sem sa dá vyskočiť úplne v pohode s Nidoqueenom a cez to je to na Pube TXT, tak keď ten pokémon tú možnosť má tak prečo ju nevyužiť ? A nehovor mi že ty si nikdy na tie rýmsi alebo na ten balkón nikdy nevyškočil, ešte som sa ťa aj pýtal či to nie je TXT

Samozrejme niečo ako písal Prach že by to bolo obmedzené sekundami je blbosť lebo ktorý admin to bude stopovať -_-
Ale keď už si tu Enty tak by som navrhol spraviť niečo s pokémonmi fungujúcimi len na dotyk alebo knife keďže knife kolo už nie je

Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
Ahoej hrajem pokemod viac nez 6 rokov.....nic proti HLSA ale s pravidlami by sa rozhodne malo nieco urobit ...ak chces kludne tie pravidla spravim ja a vy to potom schvalite alebo nie ...okej dalsie vec...Reset a epdate.....pokial viem planuje sa to v blizkej dobe co som sa ppytal fallena tak restar by mal byt v najblizsich dnoch a potom update aj s restartom aj ked neviem preco chcete restart teraz a nie az po update...okej...ak chcete urobim kompletne pravidla pre pokemod ak s tym vedenie a fallen budu suhlasit pls piste ss.....dalsia vec ak ste nespokojny prosim piste ssky pre adminov alebo pre HLSA oni vam poradia a daju vediet co a ako... Ja som sice admin na poke len mesiac ale pred ty dom bol dlho admin na poke a este pred tym so ho hraval asi 4 az 5 rokov na inych serveroch tak tymto prosim nech HLSA a vedenie ziadaju o pomoc v updetoch a inych veciach mna a entyho lebo my sa do toho rozumieme...Dakujem See you on Poke or Web ... S pozdravom MikMik or Majtro or Kamco 

-
MikMik020 - Pokročilý
MikMik020 píše:Ahoej hrajem pokemod viac nez 6 rokov.....nic proti HLSA ale s pravidlami by sa rozhodne malo nieco urobit ...ak chces kludne tie pravidla spravim ja a vy to potom schvalite alebo nie ...okej dalsie vec...Reset a epdate.....pokial viem planuje sa to v blizkej dobe co som sa ppytal fallena tak restar by mal byt v najblizsich dnoch a potom update aj s restartom aj ked neviem preco chcete restart teraz a nie az po update...okej...ak chcete urobim kompletne pravidla pre pokemod ak s tym vedenie a fallen budu suhlasit pls piste ss.....dalsia vec ak ste nespokojny prosim piste ssky pre adminov alebo pre HLSA oni vam poradia a daju vediet co a ako... Ja som sice admin na poke len mesiac ale pred ty dom bol dlho admin na poke a este pred tym so ho hraval asi 4 az 5 rokov na inych serveroch tak tymto prosim nech HLSA a vedenie ziadaju o pomoc v updetoch a inych veciach mna a entyho lebo my sa do toho rozumieme...Dakujem See you on Poke or Web ... S pozdravom MikMik or Majtro or Kamco
1.) Ty si mňa ohledně pokemod pravidel přidaj na steam (^EnTy.)
2.) Update atd. s tebou můžu pořešit na steamě - Restart by měl být až po nahození updatu (Takhle sem to plánoval já)
Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
• Stránka 1 z 1