• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Problém při spuštění cska
Ahoj potřebuju vaší pomoc stahl sem si csko z toho nového herního klienta a dneska si je zanova zapnu a hned si mi to připojuje na Ruský server. A přitom se na Ruské servery ani nepřipojuji nevite čím to je? user configuraci jsem smazal. Budu vděčný za rychlé rady docela mě to štve že už takhle ze začátku
-
Vvladislav - Zkušený
Problém při spuštění cska
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém při spuštění cska
Ahoj , zmaž všetky cfg a potom zapni cs , ak nepomáha , preinštaluj , mohol si sa pripojiť na nejaký server , ktorý ti to nastavil 

-
Elwyn - Mistr Yoda
Já sem hrál jenom na serverech od Gamesites. Všechny co jsou v cstrike složce teda? A nevíš jak ho mam přeinstalovat protože jak je ten herní klient tak nevim kde je ta instalačka nelíbí se mi že to je nově udělané nějaké změny jsou dobré ale některé teda vubec
-
Vvladislav - Zkušený
Čauko
Tento návod použij
LOCK (kdyby ti to náhodou nešlo, tak mi napiš PM a já ti to udělám)
e.: ještě ti to otevřu kdyby náhodu něco ..
Problém: Ako predídem problému s prepájaním na iné servery?
Riešenie: Je to jednoduché. Aby ste predišli tomu, že niektoré servery budú chcieť zapisovať svoje príkazy a „reklamu“ na vaše cfg, najdeme si config.cfg, userconfi.cfg a execonfig.cfg klikneme na to pravým, dáme vlastnosti a zaškrtneme políčko Jenom pro čtení a dáme použít. Když už nás to připojuje, jednoduše smažeme config.cfg, userconfi.cfg a execonfig.cfg a oni se znovu vytvoří.
Tento návod použij

LOCK (kdyby ti to náhodou nešlo, tak mi napiš PM a já ti to udělám)
e.: ještě ti to otevřu kdyby náhodu něco ..

-
Ovie - Profesionál
Jak tam je napsáno to execonfig.cfg tak to tam teda nemam mam tam jenom ty dvě
-
Vvladislav - Zkušený
Potom si ale dávej pozor, když budeš mít ten atribut Jen pro čtení, tak se ti nebudou ukládat změny nastavení v CSku, ale musíš si to přenastavit v cfg. Nebo ten atribut odškrtnout, nastavit v CS a pak to zas vrátit. 

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Jo to ja vim ale kde najdu to execonfig.cfg? ve složce cstrike to nemam. A jestě by mě zajímalo jak to mam přeinstalovat když i toho neni instalačka jako protože je to stažený z toho herního klienta
-
Vvladislav - Zkušený
A při smazání cfg je to pořád stejné pořád se to připojuje na server ja uz si fakt nevím rady 

-
Vvladislav - Zkušený
Nastavil jsi config tak aby byl "jen pro čtení" ?
Jestli ne tak si najdu config- Klikni pravým- vlastnosti-jen pro čtení
A ještě otázka, normálně NS ti jde? (nemyslím přes GSplay)
Jestli ne tak si najdu config- Klikni pravým- vlastnosti-jen pro čtení
A ještě otázka, normálně NS ti jde? (nemyslím přes GSplay)
-
Ovie - Profesionál
Riešili sme na TS, ale potom odišiel a nedal vedieť, či to pomohlo. Keď tak napíš sem, či to už máš v pohode.
-
JeaR - Pokročilý
Ja ty normální uz nemám. Mám ty přes herního klienta právě. A do toho jen pro čtení jsem to dal a nic se stejně nedělo
-
Vvladislav - Zkušený
Udělej toto:
Ve složce s CS si dej hledat ".cfg" a ono ti to najde všechny configy. Všechny je odstraň, pak spusť CS, nemělo by tě to nikam připojit. Pokud tě to nikam nepřipojí, vypni CS, dej si vyhledat zase ".cfg". Pak tyto všechny configy dej Jen pro čtení a mělo by ti to šlapat
Ve složce s CS si dej hledat ".cfg" a ono ti to najde všechny configy. Všechny je odstraň, pak spusť CS, nemělo by tě to nikam připojit. Pokud tě to nikam nepřipojí, vypni CS, dej si vyhledat zase ".cfg". Pak tyto všechny configy dej Jen pro čtení a mělo by ti to šlapat

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
zdravím
Zkus udělat to co napsal Karmik66, pak se ozvi.
Zkus udělat to co napsal Karmik66, pak se ozvi.

-
Nadaap - Kazatelův učeň
Karmik66 píše:Udělej toto:
Toto som mu už radil spraviť na TSku, ale vraj to nepomohlo.
Vvladislav píše:Ja ty normální uz nemám. Mám ty přes herního klienta právě. A do toho jen pro čtení jsem to dal a nic se stejně nedělo
Na TS si vravel, že máš Steam, preto som ti posielal všetky cesty do steamu, kde máš čo vymazať. Ale ako tu píšeš, tak stále spúšťaš CS. Na TS si ďalej hovoril, že si spravil to, čo som ti kázal, čiže vymazal configy aj userconfigy a nahodil tam config odo mňa, nastavený jen pro čtení. Takže skús spustiť STEAM CS, čiže nie cez herného klienta. Klikni pravým tlačítkom na ikonku Steamu na lište a klikni na Counter-Strike. Spustí sa ti Steam CS a daj vedieť, ako si na tom.
-
JeaR - Pokročilý
AHoj tak jsem ty všechny cfg našel smazal sem je a všechno mi funguje už jak má děkuju 

-
Vvladislav - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2