• Stránka 1 z 1
je to možne ?
http://jpeg.cz/obrazek/aDh
Ako to je možné ? také meno ako Marospica som nikdy nemal ani Donuuth ani ,ved vidíte .. ako to je možné do p*če ? si zmenil meno a aj v topke sa mi zmenilo nechápem prosím vysvetlite mi to lebo tomu už do p*či fakt nerozumiem
..
Ako to je možné ? také meno ako Marospica som nikdy nemal ani Donuuth ani ,ved vidíte .. ako to je možné do p*če ? si zmenil meno a aj v topke sa mi zmenilo nechápem prosím vysvetlite mi to lebo tomu už do p*či fakt nerozumiem

~FunnY|`[K]uB:o0o^ -> [Fun server #1]
Život ide veľmi rýchlo. Ak sa nezastavíš a nepozrieš
okolo seba, môžeš o to všetko prísť.

Život ide veľmi rýchlo. Ak sa nezastavíš a nepozrieš
okolo seba, môžeš o to všetko prísť.
-
waRhorsE - Amatér
je to možne ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: je to možne ?
No tak uklidni se.. Pokud má někdo stejnou ID jako máš ty mohl si změnit nick ve hře = máš změněný nick v top apods..
Řešení ? Kup si STEAM.. ale koupení steamu by znamenalo hrát od nuly a bez itemů..
Řešení ? Kup si STEAM.. ale koupení steamu by znamenalo hrát od nuly a bez itemů..
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
-
KillerRapper7 - Profesionál
Pravda, keď má isté Valve ID tak sa nečuduj. Kúp si steam CS náhodu dostane Permanet Ban a si v r*ti. A pokial máš na tom serveri aj VIP/EVIP tak to bude ešte horšie pokial chceš steam CS a nemáš kreditku tak tu si ho kúp: http://www.smskey.cz
Ale to určite vieš
S pozdravom
*$!klingo09!$*
Ale to určite vieš

S pozdravom
*$!klingo09!$*
Môžeš brať život ako hru, ale nezabudni že máš len 1 život...
Vip: Call of Duty 3
Evp: Furien 4, JailBreak 8, Zombie Blood 1
S pozdravom
klingo09
S pozdravom
klingo09
-
klingo09 - Pokročilý
Cez smskey si steam určite nekupuj. Sú tam kradnuté a fake-ové steam účty, radšej si to kúp cez niečo iné , napíš mi do PM. Nebudem tu robiť reklamu.
Elwyn.
Elwyn.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Si ZabelElwyn píše:Cez smskey si steam určite nekupuj. Sú tam kradnuté a fake-ové steam účty, radšej si to kúp cez niečo iné , napíš mi do PM. Nebudem tu robiť reklamu.
Elwyn.
Môžeš brať život ako hru, ale nezabudni že máš len 1 život...
S pozdravom
klingo09
S pozdravom
klingo09
-
klingo09 - Pokročilý
Já mám CS 1.6 koupený přes Steam.. Stačí když si dojdeš na nějakou blízkou trafiku nebo benzinku..
Tam si zažádáš o PaySafe kartu za 300 Kč (https://www.paysafecard.com/cs-cz/) a pak už jen přes steam zadat kod na kartě..
Tam si zažádáš o PaySafe kartu za 300 Kč (https://www.paysafecard.com/cs-cz/) a pak už jen přes steam zadat kod na kartě..
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex PP Admin Furien
-
KillerRapper7 - Profesionál
Elwyn píše:Cez smskey si steam určite nekupuj. Sú tam kradnuté a fake-ové steam účty, radšej si to kúp cez niečo iné , napíš mi do PM. Nebudem tu robiť reklamu.
Elwyn.
Pravda,s smskeyu nekupuj.. mas tam kradnute ucty a zabanovane.. a mas tam cudzieho ucet.. nekupuj odtial,radsej zajdi do trafiky,ako povedal killerapper..
Ak niečo potrebuješ,napíš ! Rád pomôžem.. píš !!
Steamnick: *DR.*[*.P$yCho0.*]

Steamnick: *DR.*[*.P$yCho0.*]
-
LuBo0 - Amatér
klingo09 píše:Si ZabelElwyn píše:Cez smskey si steam určite nekupuj. Sú tam kradnuté a fake-ové steam účty, radšej si to kúp cez niečo iné , napíš mi do PM. Nebudem tu robiť reklamu.
Elwyn.
Takže , ty asi nevieš , pretože si tam nikdy nekupoval , ked si cez smskey kúpiš účet tak ti pošlu bud kradnutý/fake-ový
, proste už založený učet a nemožeš vediet či nie je náhodou zabanovaný. Ked si kúpiš napr. cez (nebudem tu robiť reklamu , napís mi do PM) tak si založíš sám učet. Tak ked si cez to nekupoval tak nepíš. 2 krát som tam kupoval steam a 2 krát som vyhodil 10e
-
Elwyn - Mistr Yoda
Ja jsem si ho kupoval 2x na téhle stránce http://www.soe.cz Pro kamoše a pro sebe...kdo potřebuje steam tak mu vždy pošlu tuhle stránku a ješte si nikdo nestežoval 

-
Shisui - Pokročilý
Rady zde máš LOCK.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1