• Stránka 1 z 1
sekanie
Dobrý deň, mám taký problém so sekaním hier..... napr. lol mi ťahá na 200 fps ale viditeľne seká.. fakt neviem čím to može byť..... keď zapnem skype tak sekajú oveľa viac... napr. keď mám menu pri nejakej hre tak trvá veľmi dlho kým sa niekde dostanem pretože to ide strašne pomaly a neplynule
GTX 650
core i5
8 GB ram
Bol by som veľmi vďačný za hocijakú radu
GTX 650
core i5
8 GB ram
Bol by som veľmi vďačný za hocijakú radu

-
emptys - Kolemjdoucí
Re: sekanie
a ešte chcem dodať v CS:GO mi zo dňa na deň kleslo fps so stabilnych 113 na 50-80 a tiež to seká ako keby som mal 15 fps
-
emptys - Kolemjdoucí
Nestretol som sa s tymto ale najhorsi pripad by bol ze ti skapina graficka karta ale to je fakt ze posledne mozne vysvetlenie. Skus updatovat flash player, java, direct X a skus rozne ovladace na graficku kartu (ja som mal najnovsie a padal mi PC alebo sa mi vypinal monitor, tak si postahuj 3 posledne verzie z nvidia.com).
Tie ovladace na graficku kartu skus az neskor ked sa sem vyjadri zopar ludi. Ale updaty ostatnych softwarov mozes skusit a zistit ci mas najnovsie verzie.
Tie ovladace na graficku kartu skus az neskor ked sa sem vyjadri zopar ludi. Ale updaty ostatnych softwarov mozes skusit a zistit ci mas najnovsie verzie.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
ďakujem fakt netuším čím to bolo ale ešte ráno to robilo a teraz vpohode dúfam že sa to nevráti a hádam sa tá grafika neprehrieva aj som skušal stiahnuť program na zistenie teploty a bola vpohode.... fakt som si to nevedel vysvetliť aj keď som otváral a zatváral okná tak to bolo take sekavé na pohľad... 

-
emptys - Kolemjdoucí
len to je ten problem že to vidno keď otváram zatváram okná... vyzeráto ako keď hráte hru s 20 fps 

-
emptys - Kolemjdoucí
tipoval by som to na masinu bez driverov, alebo zahumuseny system...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
Stáhni si nějaký program na pročištění disku například CCleaner,nech antivir prohledat PC a aktualizuj ovladače
pokud to nepomůže tak reinstall windowsu.

-
Bstyle - Amatér
Program na čistenie disku nedoporučujem, mne moj pc sekal ked som hral GTA, som HL a natáčam cez fraps aj ked som afk niekedy...jednoducho som vymazal nepotrebné veci, hry, videa, filmy, prestriekal radiátor, CPU a "dýchacie otvori" a pc bežal ako nový bez jedineho lagu 
e.kjn: "air duster"

e.kjn: "air duster"
public OnPlayerConnect(playerid)
{
Ban(playerid);
return 1;
}
{
Ban(playerid);
return 1;
}
-
kjn - Zkušený
bez odozvy, LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1