• Stránka 1 z 1
[neaktivni]fuck off
Zdravím asi před 3 dny mi dal admin nejaku blbost takže nemužu hrát protože když neco zmačknu na klavesnici tak mi to hned dá kill.Dneska mi nekdo říkal že je to fuck off nechápu proč sem od toho admina nedostal ban ale udelal mi tohle.Je to moje vina sice protože sem na nej mel kecy.Nekdo mi radil že mám vymazat ze složky cs config tak sem to udelal ale nepomohlo to.Tak sem odinstaloval CS a nainstaloval ho zase Slo to normálne než sem si dal svuj nick kde mám vip a začalo mi to delat znova.Mužete me toho zbavit muj nick Krakonos.Dekuji
-
ojam - Kolemjdoucí
[neaktivni]fuck off
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: fuck off
amx_fuckoff se dává jenom když je na serveru nějaký cheater (SH+DIP atd..)
Napiš mi sem prosím tvůj nick a nick admina co ti dal "fuckof"

-
Ovie - Profesionál
M4LK1N píše:amx_fuckoff se dává jenom když je na serveru nějaký cheater (SH+DIP atd..)
Tak to nevím jak se menoval admin co mi to udelal a nechetoval som len som mel blbý kecy

-
ojam - Kolemjdoucí
V banlistu nemáš žádný aktivní ban.
Pokud tě to pořád zabíjí a ovládání CS se ti chová jinak ? Dej - options - use defals
Pokud tě to pořád zabíjí a ovládání CS se ti chová jinak ? Dej - options - use defals
-
Ovie - Profesionál
M4LK1N píše:V banlistu nemáš žádný aktivní ban.
ovladani je asi furt stejný ale cokoliv zmáčknu hned mi to da kill
prosim pois mi stručnejc kde mam dat option v hre nebo ve složce sem soho magor dekuji ti
-
ojam - Kolemjdoucí
Ve hře .. Když to nepomůže, smaž config 

-
Ovie - Profesionál
M4LK1N píše:Ve hře .. Když to nepomůže, smaž config
ja ten option ve hre nemuzu najit a ani to use default mam to v češtine a pred tím mi to už nekdo radil abych smazal config ale ani to nepomohlo
-
ojam - Kolemjdoucí
ojam píše:M4LK1N píše:Ve hře .. Když to nepomůže, smaž config
ja ten option ve hre nemuzu najit a ani to use default mam to v češtine a pred tím mi to už nekdo radil abych smazal config ale ani to nepomohlo
V CZ to bude asi, v levo dole, Nastaveni pak Klávesnice, a pak dáš někde dole bude default (původní nastavení) nebo něco v tom smyslu.

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
kironet píše:ojam píše:M4LK1N píše:Ve hře .. Když to nepomůže, smaž config
V CZ to bude asi, v levo dole, Nastaveni pak Klávesnice, a pak dáš někde dole bude default (původní nastavení) nebo něco v tom smyslu.
Tak už sem to našel dal sem puvodní nastavení ale nic furt je to stejný smazal sem i tu blbost ve složce ale furt je to stejný tak ja už nevím
-
ojam - Kolemjdoucí
Zkus si to odinstalovat tu hru a vše z tý složky smazat co přebývalo, i tu složku a pak když to budeš znovu instalovat, nainstaluj si to na plochu
-
geniusus - Amatér
• Stránka 1 z 1