• Stránka 1 z 1
Re: Speed
Marcuss píše:ani neni lebo ked sa hybes pri PP tak ctcko z paralizerom ma dobehne ako nic ked mam scout a pritom scout by mal byt rychlejsi
Tak schovej scouta a zdrhej, dokud před ním neutečeš nebo ho to přestane bavit

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Scout má max speed 260 pri normálnom behu rovno.
Knife má 250.
Nemyslím si že to na JB menili, podla mna si bežal nie úplne rovno, tým pádom ti speed klesla na 250-255.
Alebo je tu ďalšia možnosť, keď máš hocijakú zbraň tak sa dá navýšiť speed o 10 a to tak že beháš tak čudne ako keby si strafoval. Čiže keď máš knife tak ideš rýchlosťou okolo 260, čo má aj scout čiže ťa v pohode dobehne
Knife má 250.
Nemyslím si že to na JB menili, podla mna si bežal nie úplne rovno, tým pádom ti speed klesla na 250-255.
Alebo je tu ďalšia možnosť, keď máš hocijakú zbraň tak sa dá navýšiť speed o 10 a to tak že beháš tak čudne ako keby si strafoval. Čiže keď máš knife tak ideš rýchlosťou okolo 260, čo má aj scout čiže ťa v pohode dobehne

-
WARNING - Mistr
,,Scout je zbraň, ktorá je plšnou hmotnosťou ťažšia, ako voľnobeh väzňa s päsťami pripadne CTčka s paralizerom vo vrecku."
Hoď mi demo PMkou a pri najbliźšiom update sa nato pozrieme..

Hoď mi demo PMkou a pri najbliźšiom update sa nato pozrieme..

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1