Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Microphone settings

Příspěvekod Dyki » 15 čer 2014, 18:18

Zdravím, neviete mi niekto poradiť ako správne nadstaviť mikrofón ? ... prednedávnom som si kúpil mikrák ktorý má na nete perfektné hodnotenie a veľa ľudí si ho chváľi (http://www.alza.sk/trust-starzz-mikrofon-d329295.htm) ja som s ním tiež riadne spokojný na TS či Skype ide fakt tak ako má, má čistý zvuk .... avšak akonáhle spustim CS 1.6 mikrofón akoby prestal fungovať... niežeby nešiel vôbec len prosťe stratí dosť na kvaliťe, dokonca má horšiu kvalitu ako moj obyčajný čo mám na sluchatkách .... neviete či ho treba nejako špecialne nadstaviť pri CSku ? už som skušal aj v ovládacom paneli dať všetko na maximálnu kvalitu (štúdiovú) momentálen nadstavenie mám 16bitov,192000 Hz (zrušená odchýlka jednosmerného prúdu). ža každú radu budem vdačný, ďakujem.
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Microphone settings

od Rumcajz » 15 čer 2014, 18:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Microphone settings

Příspěvekod Lemur2 » 15 čer 2014, 18:31

CS 1.6---> Options---> Voice---> Skús všetko pozapínať a dať do najvyšiej kvality, a potom daj "test microphone"..napíš čo sa niečo zmenilo a v akej kvalite si sa počul..
Lemur2
Drbna
Drbna

Příspěvekod Dyki » 15 čer 2014, 20:48

Lemur2 píše:CS 1.6---> Options---> Voice---> Skús všetko pozapínať a dať do najvyšiej kvality, a potom daj "test microphone"..napíš čo sa niečo zmenilo a v akej kvalite si sa počul..

no tam sa dá nadstaviť len hlasitosť + nejaky boost a ten mám zaškrtnutý a stále to nie je ono ...
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Dyki » 17 čer 2014, 09:26

no tak teraz mi z neznámych príčin mikrofón na CS vôbec nereaguje pritom som nadstavenia nijak nemenil .... včera to šlo uplne v pohode skušal som si mikrák na skype teste a tam ide v pohode no na CS mi nejde ani len test mikrofonu .... nevieťe čo sa mohlo pokaziť ?
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Zpět na Rady a návody