Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

dotaz

Příspěvekod Clowns » 28 čer 2014, 19:45

zdravim cim dal tim vice vidim ze lidi pouzivaji zakazane hecky napriklad wh ab hci se zeptat jestly mate v planu nejakej program nebo neco s kterym se to omezi na cod1 treba nekteri admini vi aji ze urciti lide pouzivaji wh .. ale ban jim nedaji kvulitoho ze jak prijdou vipnou ho takze by mne zajimalo k cemu tam sou admini jako je jasne ze admini znaji vsichni na gamesiste.cz jsou i napsani takze se daji sledovat ale fakt nechapu k cemu sem vihodil 400 kdyz si ani dobre nezahraju bo furt nejake decko potrebuje proste zvysovat si ego na wh nebo ab ... aby si reklo jo sem king predem diky za odpoved + nejlepsi odpovedi adminu kdyz si snima o tom pisu ano vim natoc demo a dej mi stim pokoj cili sou uplne k nicemu ... misto toho aby to proresili nedavno novej admin vzal prava nwm teda proc kdyz ani ne tyden na to si meni furt nicky aby nemusel resit tyhle ty veci chapu je to otrava ale ma na to prava ty mu byly dany asi za nejakym ucelem a ne k tomu aby napsal verejne dejte mi stim pokoj a nemyslim jen jednoho takovehle veci sem zaznamenal vickrat uz asi u 3 adminu ... takze by mne zajimalo jestly mate v planu nejakej program nebo ne diky Clowns
Clowns
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

dotaz

od Rumcajz » 28 čer 2014, 19:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: dotaz

Příspěvekod AwPGamer » 28 čer 2014, 20:13

Tak asi víš co ti nato řeknu.
Admini nejsou stroje a pokuď jsou na serveru a víš, že je na serveru cheater tak mi napiš do soukromé zprávy /posta .. Aby se koukl na daného hráče. Jak už víš když žádný admin není na serveru tak natoč demo a dej do porušování pravidel od čeho to tu sakra je ? .. Admin může přijít i z Fake Nickem tak, že ho nikdo nepozná.
Pokuď tě nějaký admin ignoruje, že se na toho daného hráče nekoukne tak napiš si stížnost ale s důkazy. Ale pokuď by ti napsal, že nic nemá tak respektuj admina.
Toť vše co ti napsat.
Lock
AwPGamer
Spamer
Spamer

Zpět na Volná debata