• Stránka 1 z 1
Slovinské servery? o.O + bug myši
Zdravím.
Problém číslo 1.
Nedávno som si kúpila CS Steam a pri spustení CSka ma pripája na ruské a slovinské servery. Vždy kliknem na Zrušiť a tým zastavim pripájanie k serveru, ale zakaždým mi to poprehadzuje moje Options a keď si ich nastavím znovu a v Options kliknem na OK, tak ma automaticky znovu začne pripájať na nejaký ten zahraničný server. Ako sa to dá vyriešiť?
(Mám pocit že tento problém tu bol, ale nemôžem ho nájsť)
Môj problém číslo 2, ktorý by som chcela vyriešiť je ten, že po pripojení na hociktorý server mi bugne celá myška a odbugnúť nejde proste žiadnym spôsobom, iba reštartom compu. Myšou nemôžem pohnúť, stále sa vracia do stredu. Chcela by som sa opýtať, ako sa dá tento problém vyriešiť, ak ste sa s tým problémom už stretli, čo podľa mňa áno.
Buguje mi to takto iba pri spustení Steam CS, pri iných programoch ani pri NonSteame mi to nikdy nebuguje.
Vopred ďakujem..
Problém číslo 1.
Nedávno som si kúpila CS Steam a pri spustení CSka ma pripája na ruské a slovinské servery. Vždy kliknem na Zrušiť a tým zastavim pripájanie k serveru, ale zakaždým mi to poprehadzuje moje Options a keď si ich nastavím znovu a v Options kliknem na OK, tak ma automaticky znovu začne pripájať na nejaký ten zahraničný server. Ako sa to dá vyriešiť?
(Mám pocit že tento problém tu bol, ale nemôžem ho nájsť)
Môj problém číslo 2, ktorý by som chcela vyriešiť je ten, že po pripojení na hociktorý server mi bugne celá myška a odbugnúť nejde proste žiadnym spôsobom, iba reštartom compu. Myšou nemôžem pohnúť, stále sa vracia do stredu. Chcela by som sa opýtať, ako sa dá tento problém vyriešiť, ak ste sa s tým problémom už stretli, čo podľa mňa áno.
Buguje mi to takto iba pri spustení Steam CS, pri iných programoch ani pri NonSteame mi to nikdy nebuguje.
Vopred ďakujem..
ahoj
ja som riki a mam rada cestoviny
ahoj mam evip na jb123, bbnew, zmchronic1, ttt1, codmw1, furien12, d2only,gg1
display: flex;
-
riki5171830 - Kolemjdoucí
Slovinské servery? o.O + bug myši
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Slovinské servery? o.O + bug myši
Zdravím,
Bež do zložky Steam/steamapps/common/half-life/cstrike a tam vymaž všetky súbory s koncovkou .cfg , následne zapni hru , nastav si čo chceš (nikde sa nepripájaj) a potom hru vypni , bež znova do tej istej zložky a klikni pravým na všetky súbory s koncovkou .cfg , ktorý sa ti vytvorí. A tam zaškrkni "len na čítanie" a bum , veselo hraj
PS: Setifná v cfg , dôležité bindy si zálohuj ak chceš.
Bež do zložky Steam/steamapps/common/half-life/cstrike a tam vymaž všetky súbory s koncovkou .cfg , následne zapni hru , nastav si čo chceš (nikde sa nepripájaj) a potom hru vypni , bež znova do tej istej zložky a klikni pravým na všetky súbory s koncovkou .cfg , ktorý sa ti vytvorí. A tam zaškrkni "len na čítanie" a bum , veselo hraj
PS: Setifná v cfg , dôležité bindy si zálohuj ak chceš.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Všetky súbory s koncovkou cfg som vymazala a ako som hru zapla, tak ma zase začalo pripájať na ten ruský server. Čiže bolo celkom obtiažne nepripojiť sa na nejaký server, nefungovalo to.
ahoj
-
riki5171830 - Kolemjdoucí
Odinštaluj celé cs.
štart - hladať - tam napíš .cfg , všetko čo vide vymaž.
Stiahni si Ccleaner a prečisti počítač , následne nainštaluj nové cs a dej configy "jen na čtení"
štart - hladať - tam napíš .cfg , všetko čo vide vymaž.
Stiahni si Ccleaner a prečisti počítač , následne nainštaluj nové cs a dej configy "jen na čtení"
-
Elwyn - Mistr Yoda
Ani po tvojich radách mi to nešlo, strácala som nervy, nechala som to tak. Potom som išla odinštalovať Chrome, keďže mi zbytočne brzdí PC a namiesto toho som omylom odinštalovala Steam.
DD Po následnom nainštalovaní steamu už som nemala žiadny z problémov okrem toho že mám lagy, to sa ale prežije.
Aj tak ďakujem za pomoc.
Môžte lock.

Aj tak ďakujem za pomoc.
Môžte lock.
ahoj
-