• Stránka 1 z 1
Ban za KEMP?
Hraju na warcraft 3 serveru a tam jednoho krásného dne admin Nemáš cigaretu hej ? zabanoval hřáče To jsou slzy ?? na 30 minut za kemp.
V pravidlech jsem našel ban za kemp na spawnu a ban za kemp ne. Tak bych jen chtěl vysvětlit proč dostal hráč To jsou slzy ?? ban...
Výpis z konzole
[AMXBans] 'To jsou slzy??' byl zabanovan na '30 minutes'.
Duvod: 'Pravidla [Kemp]'
Admin: Nemas cigaretu hej?
Děkuji předem za vysvětlení admina serveru Warcraft 3 #1
V pravidlech jsem našel ban za kemp na spawnu a ban za kemp ne. Tak bych jen chtěl vysvětlit proč dostal hráč To jsou slzy ?? ban...
Výpis z konzole
[AMXBans] 'To jsou slzy??' byl zabanovan na '30 minutes'.
Duvod: 'Pravidla [Kemp]'
Admin: Nemas cigaretu hej?
Děkuji předem za vysvětlení admina serveru Warcraft 3 #1
-
axiCZ - Amatér
Ban za KEMP?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban za KEMP?
Jestli jsem to dobře pochopil, ptáš se, jestli se banuje obyčejný kemp (kromě kempu na spawnu).
Obyčejný kemp se taky banuje.
Je to porušování pravidel a to, že to není naprosto přesně napsané v pravidlech ještě neznamená, že se to smí dělat.
Případně pokud si myslíš, že admin jednal špatně napiš stížnost podle vzoru do sekce stížnosti na adminy.
Lock.
Obyčejný kemp se taky banuje.
Je to porušování pravidel a to, že to není naprosto přesně napsané v pravidlech ještě neznamená, že se to smí dělat.
Případně pokud si myslíš, že admin jednal špatně napiš stížnost podle vzoru do sekce stížnosti na adminy.
Lock.
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1