• Stránka 1 z 1
Príšerné lagy
Zdravím,
Mám taký problém keď hrám CSko(Steam) a na JB4 tak keď to hrám 3 hodiny tak ešte v pohode ale keď to hrám už viac ako 5 hodín tak začínam mať veľké lagy, aj keď mám napríklad speed.. Neviem ako si pomôcť skúšal som asi všetko, mám Win XP
Ďakujem za každú radu 
Mám taký problém keď hrám CSko(Steam) a na JB4 tak keď to hrám 3 hodiny tak ešte v pohode ale keď to hrám už viac ako 5 hodín tak začínam mať veľké lagy, aj keď mám napríklad speed.. Neviem ako si pomôcť skúšal som asi všetko, mám Win XP

» GameSites.cz
-
AlinoLEk - Pokročilý
Príšerné lagy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Príšerné lagy
Skúšal si nechať vychladnúť PC ? 

-
Br0visT - Zkušený
Skús si prečítať toto možno ty to pomôže
Riešenie Lagov
V nastaveniach grafickej karty sa dá zhoršiť grafika, zlepšiť výkon procesora, je len na vás ako moc ste ochotný grafiku zhoršiť na úkor výkonu a plynulosti hry.
Ďalšia možnosť, ktorej som neveril kým som ju nevyskúšal je zmena podložky pod myš. Mal som starú drsnú podložku a ked som si ju vymenil za hladkú, po ktorej sa myš lahko kĺzala mám o 30-40 fps viac.
Možte vyskúšať dať STEAM do offline a takisto budete mať o pár FPS viac.
Potom je tu ešte 1 zdĺhavejšia možnosť a tou je nastaviť si raty a príkazy do configu.
Config sa nachádza pre Steam hráčov:
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike\config.cfg
Pre Non-Steam hráčov:
C:\Program Files\Counter-Strike 1.6 Non-Steam\cstrike\config.cfg
Kde si samotný súbor config.cfg nájdeme otvoríme si ho napr. v poznamkovom bloku.
Otvorí sa nam teda „naše cfg“ kde vidíme všetky príkazy a teraz ich budeme postupne meniť, resp. prepisovať a skúšať csko či sa lagy nestratili.
Teraz tu rozpíšem pár užitočných príkazov a rád ako si nastavit cfg.
Ešte 1 upozornenie. Keď budete meniť nejaký príkaz v config.cfg pozrite sa či tento príkaz už nie je v súbore napísaný. Ak tam je len prepíšte jeho hodnotu. Ak tam nie je dopíšte ho tam nanovo.
Na začiatok si nastavíme prákaz net_graph “1“ (možnosti sú od 1-3) a pozrieme si fps na servery. Pokial sme presvedčený, že fps sú nízke dame sa do práce a začneme hladat problém.
Riešenie Lagov
V nastaveniach grafickej karty sa dá zhoršiť grafika, zlepšiť výkon procesora, je len na vás ako moc ste ochotný grafiku zhoršiť na úkor výkonu a plynulosti hry.
Ďalšia možnosť, ktorej som neveril kým som ju nevyskúšal je zmena podložky pod myš. Mal som starú drsnú podložku a ked som si ju vymenil za hladkú, po ktorej sa myš lahko kĺzala mám o 30-40 fps viac.
Možte vyskúšať dať STEAM do offline a takisto budete mať o pár FPS viac.
Potom je tu ešte 1 zdĺhavejšia možnosť a tou je nastaviť si raty a príkazy do configu.
Config sa nachádza pre Steam hráčov:
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike\config.cfg
Pre Non-Steam hráčov:
C:\Program Files\Counter-Strike 1.6 Non-Steam\cstrike\config.cfg
Kde si samotný súbor config.cfg nájdeme otvoríme si ho napr. v poznamkovom bloku.
Otvorí sa nam teda „naše cfg“ kde vidíme všetky príkazy a teraz ich budeme postupne meniť, resp. prepisovať a skúšať csko či sa lagy nestratili.
Teraz tu rozpíšem pár užitočných príkazov a rád ako si nastavit cfg.
Ešte 1 upozornenie. Keď budete meniť nejaký príkaz v config.cfg pozrite sa či tento príkaz už nie je v súbore napísaný. Ak tam je len prepíšte jeho hodnotu. Ak tam nie je dopíšte ho tam nanovo.
Na začiatok si nastavíme prákaz net_graph “1“ (možnosti sú od 1-3) a pozrieme si fps na servery. Pokial sme presvedčený, že fps sú nízke dame sa do práce a začneme hladat problém.
admin od 6.7.2014 ....

-
scraper - Mistr
AlinoLEk píše:načo?veď musí pracovať, potrebujem hodiny
Ak ti tie 3 hodiny ide v pohode tak to je dobre pretože ak to hraješ dlho a nejdeš ani vonku

Každopádne môžeš skúsiť dať toto do konzole po jednom :
gl_vsync "0"
fps_max "101"
gl_dither "1"
fastsprites "2"
cl_mousegrab "1"
mp_decals "300"
r_detailtextures "0"
cl_himodels "0"
gl_cull "1"
gl_playermip "2"
gl_smoothmodels "0"
developer 1
e.Mikos Bez odozvy LOCK.
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1