Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Steam/ Need help!

Příspěvekod dev1ce » 03 srp 2014, 22:13

Ahoj,
potřebovala bych poradit ohledně problému, který sice není tak závažný, ale budu ráda, když se vyřeší.
  • Ano, mám steam.
  • Problém mám už víc hodně dlouho, ale poslední dobou se stává častěji.
  • Obrázek
  • Problém: Jednou za čas mě zničehonic vykopne server s tím, že mám BAN. Jenže ten ban jsem nikdy nikdy nedostala a není můj i přesto, že mám steam! Když se znovu připojím na server, je všechno jak má být. S problémem jsem se setkala jen na jedním z gs JB serverů.

U předešlích situací (málo jich nebylo) jsem si konzoli neprohlédla pořádně. Teď ano a všimla jsem si- zabanovaný hráč- "Bubak(za dvermi) :D" se napojí na server(druhý řádek na screenu) a v tu chvíli v kterou se připojí k TT (4. řádek) mi konzole vypíše, že mám ban.

V banlistu žádný ban nemám, SID z obrázku není moje (je nonsteam, já mám steam), nickname na obrázku jsem nikdy nepoužila, bordel na serveru nedělám :D.

Jak už jsem psala o něco výš, s problémem jsem se poprvé setkala už hodně dávno a dokázala jsem s ním žít dost dlouho (a možná ještě budu muset vydržet), ale čím častěji se to stává, tím víc mi to leze na nervy a proto uvítám jakoukoli pomoc.
Obrázek
dev1ce
Pokročilý
Pokročilý

Steam/ Need help!

od Rumcajz » 03 srp 2014, 22:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Steam/ Need help!

Příspěvekod Hoolder » 04 srp 2014, 07:30

Ahoj,
v tomto případě se zřejmě jedná o sdílenou IP. Někdo v tém okolí může také hrát Csko a má stejnou ip. Jedná se o to, že poskytovatelé internetového připojení někdy poskytnou 1 ip pro větší počet lidí. Koukal jsem do amxbans a hráč má opravdu ten ban aktivní. Je ale divné, protože by ti to nemělo vyskakovat, pokud hraješ opravdu na steamu.
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod dev1ce » 04 srp 2014, 22:43

Díky za pomoc, ale co mám dělat? Pomůže doopravdy změna poskytovatele internetu?

Podle mě by to mělo být jedno, když mám steam. Píšou to všude-
( v odkazu 2. možnost) 3. možnost v odkazu je "změnit poskytovatele IP na veřejnou", ale to je jedna ze 4 možností z které jsem si "vybrala" tu 3.!

Jakto, že i přestože originální hru mám tak mě to kickuje za bany, které dostal někdo jiný??
Obrázek
dev1ce
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MiskinShortyx3 » 04 srp 2014, 22:46

Mas staticku či dynamicku ip? ked staticku skus si zmenit na dynamicku a potom stačí už iba reset routra a nemalo by to robit
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MiskinShortyx3
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod dev1ce » 08 srp 2014, 19:16

MiskinShortyx3 píše:Mas staticku či dynamicku ip? ked staticku skus si zmenit na dynamicku a potom stačí už iba reset routra a nemalo by to robit

Chtěla bych poprosit o názor nějakého supporta, abych si pevnou IP adresu náhodou nekoupila zbytečně. Navíc můj názor je, že to IP adresou nebude... no nevím.
Obrázek
dev1ce
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Hoolder » 08 srp 2014, 19:22

Ahoj,
samozřejmě, že se dá pořídit od poskytovatele statická ip, ale je to cenově ohraničeno. To znamená, že to platíš měsíčně za pronájem té statické ip adresy. Tak samo to je v tom případě, když máš statickou ip a chceš mít dyn.
Tento hráč byl zřejmě zabanován přes ip, proto tento problém. Kontaktoval jsem vedení a už by se to nemělo opakovat.
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod Nadaap » 09 srp 2014, 23:23

Zdravím,

Tenhle problém občas vyskočí, je to ochrana vůči obcházení banu. Pomůže jen jiná IP Adresa.
A stím se budeš muset obrátit jinde.

kdyby něco, tak SZ
lock.
Nadaap
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Rady a návody