• Stránka 1 z 1
FPS 60
Zdravím mal som fps 100.5 normálne potom sa mi niečo stalo s cskom deletol som config repairol mám všetko normalne speť ... až na FPS mám stále 60 viac nejde skušal som fps_max 101 ... fps_override 1 , 0 ... a neviem čo stim CS supporti su nanič niektory 3 som napisal nikdo neodpisal 1 odpisal a ten napisal to fps max ... to som už skušal ináč nevedia .. 

Moderátor/Admin project MC titan. (old Jailbreak 5 player)
A.C.A.B
A.C.A.B
-
MatoRoGuE - Pokročilý
Re: FPS 60
Ešte chcem dodat že fps mi ukazuje nalavo hore a predtim napravo dole Fps cmds .. a take blbosti viac veci ako fps tam bolo toho viac neviem jak som to tam dal predtim 

Moderátor/Admin project MC titan. (old Jailbreak 5 player)
A.C.A.B
A.C.A.B
-
MatoRoGuE - Pokročilý
Zdravím,
Zkus napsat do konzole gl_vsync 0, případně vypnout vertikální synchronizaci v nastavení grafický karty.
edit: příkaz na zobrazování fps - net_graph 1 nebo cl_showfps 1
Zkus napsat do konzole gl_vsync 0, případně vypnout vertikální synchronizaci v nastavení grafický karty.
edit: příkaz na zobrazování fps - net_graph 1 nebo cl_showfps 1
-
Nadaap - Kazatelův učeň
Ahoj,
typuji že máš grafickou kartu značky Nvidia, mrkni se na tento topic viewtopic.php?f=8&t=58520 udělal jsem tam videonávod, kde tento problém vyřešíš
.
typuji že máš grafickou kartu značky Nvidia, mrkni se na tento topic viewtopic.php?f=8&t=58520 udělal jsem tam videonávod, kde tento problém vyřešíš

-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1