• Stránka 1 z 1
Připojová ni na jiný server
Čau mám problém že se mi to samo připojuje na zahraniční server jak je to možné když sem na něm vůbec nehrál. Chtěl jsem odstranit všechny configy ale já tam nemam execonfig.cfg jakto? sem steam hráč
-
Vvladislav - Zkušený
Připojová ni na jiný server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Připojová ni na jiný server
Userconfig tam být nemusí.. Dej si ve složce Half-Life najít koncovku .cfg a všechny soubory s tou koncovkou smaž. Pak zapni CS, nastav si vše potřebné a můžeš hrát
Pokud nechceš aby se ti to stávalo, dej si configy jen pro čtení (Pravý - Vlastnosti - dole zaškrtni atribut Jen pro čtení)
Pokud máš nějaké důležité bindy/příkazy nebo něco o co nechceš přijít v configu tak si je někam zkopíruj a pak to tam jen vlož

Pokud máš nějaké důležité bindy/příkazy nebo něco o co nechceš přijít v configu tak si je někam zkopíruj a pak to tam jen vlož

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
ale i když dam apply nebo ok tak mě to tam připojí 

-
Vvladislav - Zkušený
Všechno sem smazal a je to stejný 

-
Vvladislav - Zkušený
Csko na steamu mam 3 dny a nebaví mě se pořád v tom hrabat
-
Vvladislav - Zkušený
Když sem měl tohle csko tak mi to vubec nedělalo: http://mujsoubor.cz/multiplayerove-hry/ ... am#prehled
U všeho se zvolil jen pro čtení. Ccleaner sem použil vymazal registry no prostě se to připojuje dál:/
U všeho se zvolil jen pro čtení. Ccleaner sem použil vymazal registry no prostě se to připojuje dál:/
-
Vvladislav - Zkušený
Vymaž všetky .cfg súbory + vymaž zložku "resource" a následne daj overiť integirdu

-
Elwyn - Mistr Yoda
Problém: Po spustení cska ma prepája na zahraničné ruské alebo iné servery.
Riešenie: Najdeme si subory userconfig.cfg a execonfig.cfg a zmažeme ich. Po novospustení cska ide všetko jako má.
máš to hned va FAQ
musí to jít 
Riešenie: Najdeme si subory userconfig.cfg a execonfig.cfg a zmažeme ich. Po novospustení cska ide všetko jako má.
máš to hned va FAQ

-
KureNaTroube - Amatér
Elwyn: tvojí radu skusím potom napíšu či funguje nebo ne.
Kuře a troubě: Ty návody jak tady jsou zkuším pořád nemá to smysl nefunfuje to. Všechno jsem dal jen pro čtení zapnul jsem csko všechno v pohodě ale potom jak sem si změnil nick a zaměřování dal sem apply a hned se to připojilo...
Kuře a troubě: Ty návody jak tady jsou zkuším pořád nemá to smysl nefunfuje to. Všechno jsem dal jen pro čtení zapnul jsem csko všechno v pohodě ale potom jak sem si změnil nick a zaměřování dal sem apply a hned se to připojilo...
-
Vvladislav - Zkušený
Ahoj,
mohl by jsi nám prosím ještě ten problém popsat trochu detailněji? Když zapneš CS 1.6, automaticky tě to přepojí na server? Nedělá to třeba, když klikneš na "Find Servers" ? Zkus mi to trochu rozepsat, možná bude příčina problému trošku jinde.
mohl by jsi nám prosím ještě ten problém popsat trochu detailněji? Když zapneš CS 1.6, automaticky tě to přepojí na server? Nedělá to třeba, když klikneš na "Find Servers" ? Zkus mi to trochu rozepsat, možná bude příčina problému trošku jinde.
-
Hoolder - Spamer
Ahoj cs 1.6 steam mám 3 dny dneska mi to začalo blbnout, když zapnu csko na nic neklikám a samo se to připojuje.Poté jsem odstranil soubory s koncovkou .cfg a dál jsem zaškrtnul atribut jen pro čtení. Zapnul jsem csko nepřipojilo se ale jak jsem šel do nastavení tam jsem si změnil nick a zaměřování + myš, klikl jsem na apply a hned se to připojilo. Podle mě ta chyba musí být ještě v nějakém souboru když to je i v tom apply. A reinstalace mi nepomůže protože problém se mi navrátí za pár dní znovu.
-
Vvladislav - Zkušený
Takže problém je v gamemenu.res (v zložke resource)
Vravím , sprav čo som ti povedal
Vravím , sprav čo som ti povedal

-
Elwyn - Mistr Yoda
Podle tvojí rady to skusím. Zatím můžete lock a děkuju
-
Vvladislav - Zkušený
• Stránka 1 z 1