• Stránka 1 z 1
Odpověd na mou stížnost.
Dobrý večer,
Nějak jsem pořád nepochopil vaši odpověd' na moji otázku , týkajíci se "nečinnosti adminů na serveru DeathMatch HS" .
Jen by mě zajímalo , jestli se teda dá vědět adminům , kteří mají práva na tom daném serveru nebo jestli se to vůbec bude nějak řešit.
Jakedeffe - tvoje odpověd' , na moji citaci - supermegaborec píše:
A v žádném případě nenadávám a nikoho (zatím) neudávám , jen jsem zařádal a podal stížnost ( od toho stížnosti na admini ) , aby se s tím něco dělo Nic více .
Steam mám , žádat ted' momentálně neplánuju , možná časem .
Že je to "česká specialitka" .. Tohle je trošku mimo mísu , já jen nemám zkušenosti s "adminováním" , proto momentálně nechcu práva na ten daný server.
Až se naučím natáčet videa pořádně atd , potom se do toho pustím
Dále pak Cobretti - moje citace supermegaborec píše:
Zlepšovat se asi moc nemusím , jsem v TOP a přede mnou je jen pár cheaterů , kteří jsou úplně jasní , když se mnou zrovna hrají - tvoje odpověd - Z toho by se dal vyčíst podtext, že kdokoli je lepší jak ty, tak cheatuje.
Ano , dalo by se to z toho vyčíst , ale takhle to opravdu není
Uznávám kvalitu lepších hráčů , ale opravdu jdou poznat ti hráči , kteří tam cheatujou
a tahle skutečnost mě irituje , skutečnost , že se s tím nic nedělá.
A Vy píšete , že s tím nehodlám nic dělat . Já se alespon snažím proti nepoctivosti hráčů bojovat takto!
Díky .
S pozdravem .
Nějak jsem pořád nepochopil vaši odpověd' na moji otázku , týkajíci se "nečinnosti adminů na serveru DeathMatch HS" .
Jen by mě zajímalo , jestli se teda dá vědět adminům , kteří mají práva na tom daném serveru nebo jestli se to vůbec bude nějak řešit.
Jakedeffe - tvoje odpověd' , na moji citaci - supermegaborec píše:
A v žádném případě nenadávám a nikoho (zatím) neudávám , jen jsem zařádal a podal stížnost ( od toho stížnosti na admini ) , aby se s tím něco dělo Nic více .
Steam mám , žádat ted' momentálně neplánuju , možná časem .
Že je to "česká specialitka" .. Tohle je trošku mimo mísu , já jen nemám zkušenosti s "adminováním" , proto momentálně nechcu práva na ten daný server.

Dále pak Cobretti - moje citace supermegaborec píše:
Zlepšovat se asi moc nemusím , jsem v TOP a přede mnou je jen pár cheaterů , kteří jsou úplně jasní , když se mnou zrovna hrají - tvoje odpověd - Z toho by se dal vyčíst podtext, že kdokoli je lepší jak ty, tak cheatuje.
Ano , dalo by se to z toho vyčíst , ale takhle to opravdu není

A Vy píšete , že s tím nehodlám nic dělat . Já se alespon snažím proti nepoctivosti hráčů bojovat takto!
Díky .
S pozdravem .
-
supermegaborec - Kolemjdoucí
Odpověd na mou stížnost.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Odpověd na mou stížnost.
Pěkný večer,
bylo by vhodné, kdybys sem hodil odkaz na stížnost.
bylo by vhodné, kdybys sem hodil odkaz na stížnost.

Filosofie.
-
CLieR - Zkušený
• Stránka 1 z 1