I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Mladí HLSA

Příspěvekod KeXT3r » 19 zář 2014, 10:40

Zdravičko, čo je to za úroveň portálu keď dáte 15,16 ročným HLSA? LOOL??? veď to su neskúsene ešte tzv. decká ktoré nemajú skúsenosti tvle dajte dakú vekovú hranicu ja neviem 18 + na HLSA aby tam bol niekto dospelí, a nie deti ktoré ešte nevedia rozmýšlať :roll: :roll: a sú potom namyslení a myslia si že su neviem čo že oooo ja mam HLSA tak som pán, zrobte poriadok už!

Neberte to ako urážku ale potom na toho HLSA aj každý inač pozerá a dovoluje si knemu, a potom ten hlsa dáva bany....
>>> Admin All CTF <<<
>>> Steam ACC - KeXT3r <<<
Všetky problémy, otázky atď čo sa týka CTF modu >>> Private message [PM]!
KeXT3r
Pokročilý
Pokročilý

Mladí HLSA

od Rumcajz » 19 zář 2014, 10:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mladí HLSA

Příspěvekod Hoolder » 19 zář 2014, 10:59

Nazdar, tohle se mě netýká, ale napíši k tomu svoje. Opravdu nepochopím typ lidí jako jsi ty. Nevím, zda-li trpíš poruchou osobnosti, že máš potřebu si neustále vymýšlet a vydávat se za někoho jiného, vytvářet si nové učty a mermomocí si žádat tam kde to jde, především u mě v supportu. Nebudu tady ani vzpomínat, kolik jsi dostal banů na web a stejně je obcházíš. Jsi ještě v pubertě, jde to na tobě znát. Časem až vyzraješ, uvědomíš si, jak se máš chovat. Tím tvým infantilním přístupem k lidem si moc nepomůžeš. Nebudu tady ani vzpomínat, že jsi mě urážel, konkrétně mou přítelkyni. Taktéž jsi urážel a shazoval autoritu HLSA. Zamysli se nad sebou, pokud takhle budeš pokračovat, dopadneš špatně, to mi věř.
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod hTcinfo » 19 zář 2014, 10:59 VIP

o.o
napiš něco takového ještě jednou a na web se už nedostaneš.
LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Příspěvekod TheRohlikar » 19 zář 2014, 10:59

Jsem velký pán, to máš pravdu no a je to proto, že mám HLSA no. Ban ti ani nemá smysl dávat, když ho obejdeš, tak co s tebou no... :/ Řekni doma mámě, co tu děláš, že provokuješ lidi, kteří chtějí v poklidu dělat svoje věci a uvidíme, co ti na to řekne - ne, nepochválí tě a lízátko ti též nedá. Takže abych to shrnul:

• HLSA dostanou pouze lidé, kteří si jej zřejmě zaslouží - jinak by ho přece nedostali
• NEZÁLEŽÍ NA VĚKU, ale na schopnostech toho člověka - jestli dokáže koordinovat team, hodný a zároveň zlý, atd. - každý má mimochodem jiný styl :)
• říkal jsi mi, že jsem děcko, když je mi 16 - vzpamatuj se, podle tvého chování bych ti tipnul tak -5, ale to je přece fyzicky nemožné (=kdo je tu děcko ? TY)
• tím, co tu píšeš a co píšeš mě a ostatním jen dokazuješ to, že jsi prostě lama a ostatním závidíš jejich pozici

A prosím tě - nezakládej si další účty, protože je to fakt trapné, když to stejně vždycky zjistíme. :)

PS: Už nejsi admin na CTF, tak si to smaž z podpisu.

EDIT: Toto si o tobě myslím já: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod lenny » 19 zář 2014, 14:24

To mělo být na rohlíka? Vtipné. Kdyby to nenapsal, tak jsem nevěděl, že mu je "pouze" šestnáct. Často ho potkávám na TS(ts.gamesites.cz) a měl jsem za to, že mu je min. kolem devatenácti, dle jeho chování a vystupování. Jinak jak napsal, HLSA nedostane jen tak někdo. A že ti zrovna nepadne člověk, který je shodou okolností i vyšší admin, tak to svedeš na jeho ego, které má údajně díky vyššímu postu? Opravdu? Tohle mi přijde hodně infantilní a trapné. Tím, že na někoho začneš házet špínu nic nezískáš. Vlastně ano, odpor a negativní zájem o tvou osobu. Zkus nad tím popřemýšlet, než příště do světa vypustíš podobný nesmysl.
lenny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Spettro » 19 zář 2014, 19:21

No já mu klidně ze svého věku půjčím dalších 16 let, protože vyspělý a rozumný na to je :D
ale vzhedem k tomu co tu píšeš, takový rozum budeš budovat dlouho, zamysli se nad sebou !!!!

Nemohl jsem si odpustit comment :)

lock
Spettro^
Spettro
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod hTcinfo » 19 zář 2014, 19:39 VIP

Těch dalších 20 topiců který založil a já mu je smazal, samy o sobě vypovídají o jeho mentální vyspělosti :D nějak bych to neřešil xD

edit by lenny: Můžu mu dát ban? Mně to udělá dobřeeeee :D
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy