Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

žiadosť o unban deathrun 2

Příspěvekod Aizen » 19 zář 2014, 20:48

Zdravím dňa 19.9.2014 som dostal ban za nič. O čo viac je smutnejšie že máte neschopných adminov ktorý bannujú preto lebo sa nudia (všetci admini majú vip aby niečo uhrali bacha na to !), tak nechápem ako to že váš portál ešte neskrachoval. ďalej sa "pán" admin len tak z nudy vyhráža bannom všetkým na okolo lebo nemá čo robiť. Práva dostal za to že vie používať v texte farebné písmo za čo ho samozrejme chválim! Takže prosím o unban ktorý som dostal neprávom a len tak pre info ja neprispievam na portály kde sa rozdávajú banny pre srandu takže o vip mi ani nepíšte zatiaľ ďakujem
Nadavky[Na tvoje narazky nejsem zvedavej] vyhrážal sa tam bannom za to že si tam ľudia písali v chate ...
Nickname Aizen
SteamID STEAM_0:0:31517952
SteamCommunity ID 76561198023301632
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Nadavky[Na tvoje narazky nejsem zvedavej]
Zabanován dne 19.09.2014 - 21:34:06
Vyprší dne 19.09.2014 - 22:04:06 (17 Minut zbývá)
Zabanovaný od Spawe
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Deathrun #2 (deathrun_fantasy)
Celkem obdržených banů 0

Na koniec by som dodal že som rád že som hneď na začiatku zistil "úroveň" tohto portálu takto skoro, lebo som uvažoval o evip.
Aizen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

žiadosť o unban deathrun 2

od Rumcajz » 19 zář 2014, 20:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žiadosť o unban deathrun 2

Příspěvekod SpaweNick » 19 zář 2014, 20:58

Já se tady s tebou nebudu dohadovat. Nevim co tu meleš nesmysly ohledně barevnýho písma s tím si chod za někým jiným ano? Psal jsem do chatu ( do normálního chatu ) at se uklidní se spamováním následně na to jsi mi 2x do chatu napsal, že jsem GAY na poprvé jsem tě varoval napsal jsi to podruhé na ty tvoje dětské řečičky nejsem zvědavej ( myslíte si, že když budete urážet admina, že vám nic neudělá? A to nejde jenom o mně. Myslete si dál, ale pak sem nechoďte plakat, že jste dostali baník a nedokážete se s tím vyrovnat. Chovej se na serveru slušně a žádnej ban nedostaneš. ) je pozdě už máš po večerníčku a měl by jsi jít spinkat dobrou noc. Mimochodem po tom banu jsi si mě přidal na steamu nečekej na potvrzení a pokud jsi si nejistej svojí orientací tak mě s tím neobtěžuj.

Screeny: http://leteckaposta.cz/448544616

Ostaním přeji hezkej víkend.
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Aizen » 19 zář 2014, 21:02

Žiadny spam som tam nevidel a hneď si sa vyhrážal bannom a k tomu čo som napísal .... pravda bolí no ale vyšlo to tak zo situácie na čo si reágoval v chate a bral si to ako spam a k tomu čo som si ťa pridal na steame chcel som to vyriešiť v kľude ale keď to nejde tak to nejde o nič viac nešlo.
Aizen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Hoolder » 19 zář 2014, 21:05

Aizen píše:Žiadny spam som tam nevidel a hneď si sa vyhrážal bannom a k tomu čo som napísal .... pravda bolí no ale vyšlo to tak zo situácie na čo si reágoval v chate a bral si to ako spam a k tomu čo som si ťa pridal na steame chcel som to vyriešiť v kľude ale keď to nejde tak to nejde o nič viac nešlo.

Pokud něco takového napíšeš, admin má plné právo tě upozornit a to jak kickem, psanou či slovní formou. Pokud ti jak uvádíš ty "vyhrožoval" banem, jednalo se o upozornění. V hlstats jsem si početl výpis tvého chatu, opravdu vyjadřování na úrovni. To, že tam napíšeš hvezdičku ti moc nepomůže. Je to cílená provokace admina, ban udělil správně.
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod Aizen » 19 zář 2014, 21:07

Sorry ale keď som videl za čo chcel banovať trochu ma to nasralo a k tomu sa viazal ten text a prečo som to napísal 2x ? Bol som mŕtvi tak som si myslel že si to 1.x nevšimol.
Aizen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Hoolder » 19 zář 2014, 21:10

To mi připadá jako hloupá výmluva. Myslím, že by bylo od tebe fér napsat pravdu, že jsi to udělal schválně. Ono je lepší se danému omluvit, než kopat kolem sebe nohama a dělat rozruchy.
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod Aizen » 19 zář 2014, 21:12

čítal si ten chat aj čo bolo skorej? Niekto tam len napísal "ďakujem láska" alebo také niečo a on že to je na ban šak to ani za socializmu nebolo !
Aizen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Aizen » 19 zář 2014, 21:18

už to nebudem ďalej riešiť ale mali by ste si tiež rozmyslieť čo všetko treba bannovať a čo nie ten chat je tam na to aby si tam ľudia písali keď sa to niekomu nepáči je tam snaď možnosť blok alebo také niečo nie ?
Aizen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Neaz » 20 zář 2014, 01:15

Ban už ti vypršel vyříkali jste si to tu jakž takž :) Kdyby se tu chtěl vyjádřit někdo vyšší odemkne si to

lock.
Obrázek CS 1.6 Cheathunter
Obrázek Vítěz AIM Cupu
Neaz
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost