• Stránka 1 z 1
Jailbreak/Roxtedy
Takže opět a znova
Simon dal příkaz, že přez zbrojku půjdou teroristi v čupě, hráč asf si čupl ještě před tou zbrojkou tak jsem ho zabil.Potom nějaké Ctčko řeklo, že to vidělo a, že sem dal FK a Roxtedy mi dal BAN.Docela labilní takhle banovat, když nějaké tupé CT řekne, že jsem dal FK nemyslíš? Neřeknu kdyby jsi tu situaci viděl, ale jak můžeš banovat něco co jsi neviděl? .. Fucking Logic
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Roxtedy.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 52 minutes and 59 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Nerwiq^
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 68564463 '
[AMXBans] Tva IP : ' 94.74.238.198 '
demo : http://leteckaposta.cz/643320273
Takže prosím o unban a potrestaní admin, děkují..
Simon dal příkaz, že přez zbrojku půjdou teroristi v čupě, hráč asf si čupl ještě před tou zbrojkou tak jsem ho zabil.Potom nějaké Ctčko řeklo, že to vidělo a, že sem dal FK a Roxtedy mi dal BAN.Docela labilní takhle banovat, když nějaké tupé CT řekne, že jsem dal FK nemyslíš? Neřeknu kdyby jsi tu situaci viděl, ale jak můžeš banovat něco co jsi neviděl? .. Fucking Logic
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Roxtedy.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 52 minutes and 59 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Nerwiq^
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 68564463 '
[AMXBans] Tva IP : ' 94.74.238.198 '
demo : http://leteckaposta.cz/643320273
Takže prosím o unban a potrestaní admin, děkují..
-
Nerwi - Drbna
Jailbreak/Roxtedy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/Roxtedy
Počkáme na vyjadrenie Roxtedyho.
Čo sa týka Nerwiqa, na deme je divno že si cestou do zbrojky čupli ďalší dvaja hráči, ešte pred zbrojkou. Tých si prečo nezabil?
Čo sa týka Nerwiqa, na deme je divno že si cestou do zbrojky čupli ďalší dvaja hráči, ešte pred zbrojkou. Tých si prečo nezabil?
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Já jsem si všimnul jenom toho jednoho, potom ještě někdo řekl, že si čupnul ještě jeden před zbrojkou a dostal kill.
-
Nerwi - Drbna

Yetty bol simon (v dalsom kole sa riesili tieto killy) vazni mali stat na ciare a nemali zakazy zabil si hraca ktory skocil v tom sa ta obaja (ja aj yetty) pytame preco zabijas a nereagujes na to co povedali 3 CT. Tomu hracovi si dal FK a za to si dostal ban.
Z mojej strany vsetko snad sa este yetty vyjadri.
-
Roxtedy - Mistr
Zdravim , za toto si nebyl banovany.Dal si fk dalsi kolo pokud me ma pamet neklame , ( pokud ano tak se omlouvam)
Poslal sem hrace na caru a nedal sem jim zakazy , roxtedy te upozornoval a ty si na to nereagoval a nejevil zajem to nejak resit, stale si chtel resit akorad minule kolo ...
Poslal sem hrace na caru a nedal sem jim zakazy , roxtedy te upozornoval a ty si na to nereagoval a nejevil zajem to nejak resit, stale si chtel resit akorad minule kolo ...
-
yeTTynka - Zkušený
Na začátku kola si dal zákazy.. nejdřív než něco napíšeš se přesvěč o tom zda je to pravda.
-
Nerwi - Drbna
Jinak já jsem si myslel, že pořád řešíte ten FK tomu asf, protože furt jste mi říkali, takže 3Ctčka říkaji, že jsi dal FK ta kasi na tom něco bude..
-
Nerwi - Drbna
Nejde mi zvuk na tvem demu, jak sem psal v prvnim prispevku ( pokud me klame pamet tak se omlouvam )
Ale admin ti se te zepta neco ve smyslu ze proc tu ted nesmyslne zabijis a honis rank a nechces se vyjadrit? Tva odpoved byla neco ve stylu uz sem se vyjadril, dale ani tuk.
Tot odemne vse dale se zde vyjadrovat nebudu , pokud bude mit spiiny ci nekdo jiny dalsi otazky k tomu prosim pm .
Ale admin ti se te zepta neco ve smyslu ze proc tu ted nesmyslne zabijis a honis rank a nechces se vyjadrit? Tva odpoved byla neco ve stylu uz sem se vyjadril, dale ani tuk.
Tot odemne vse dale se zde vyjadrovat nebudu , pokud bude mit spiiny ci nekdo jiny dalsi otazky k tomu prosim pm .
-
yeTTynka - Zkušený
Ano řekl jsem, že jsem se už vyjadřil, 2x nejméně jsem řekl, že si čupnul u těch krabic co víc chcete ode mě to, že ty CTčka lžou a vy jím věříte za to můžu já?
-
Nerwi - Drbna
Když ti řekl že zákazy nedal tak je nedal a ty nemáš zabíjet, ty totiž zabíjíš a pak až rozmýšlíš proč, to je u tebe docela klasické.
Jako vždy se snažíš na hraně pravidel "ojbebat" (s prominutím) adminy, kteří tě mají tak akorát dost a banují tě za každou maličkost, pak se není čemu divit.
LOCK - kvůli tvému nesmyslnému spamu, ejví nebo spiní si to můžou otevřít, kdyby bylo potřeba dalšího řešení.
Thats all.
Jako vždy se snažíš na hraně pravidel "ojbebat" (s prominutím) adminy, kteří tě mají tak akorát dost a banují tě za každou maličkost, pak se není čemu divit.
LOCK - kvůli tvému nesmyslnému spamu, ejví nebo spiní si to můžou otevřít, kdyby bylo potřeba dalšího řešení.
Thats all.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
BAN vypršal.
Sťažnosť oprávnená, ban neprimeraný a neoprávnený. Administrátor bude potrestaný.
Sťažnosť oprávnená, ban neprimeraný a neoprávnený. Administrátor bude potrestaný.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Ospravedlnujem sa ti, prepocul som ze boli zakazy, aj ked ban uz vyprsal dostal si ho nepravom a ten cas ti uz nikto nevrati. Budem si davat vacsi pozor. Este raz prepac.
-
Roxtedy - Mistr
• Stránka 1 z 1