• Stránka 1 z 1
Umban
Dostal jsem ban od admina jmenem AwPGamer pry za multi freekil.
Jak to bylo: Byl jsem simon a dal jsem zakazy pak jsem řekl zahrajeme si na Simona simon říká všechno plati a řekl jsem bezte do boxu na zadni stenu a tam puste klavesnici a mys.Bylo tam 6hracu vcetne admina a když se hral simon tak jsem jim dal logicky vsem kill.A po 1minute jsem dotal ban za mfk na 1 day.
Muj nick je lupa vim ze mam pravo na umban.
Dekuji za precteni
Jak to bylo: Byl jsem simon a dal jsem zakazy pak jsem řekl zahrajeme si na Simona simon říká všechno plati a řekl jsem bezte do boxu na zadni stenu a tam puste klavesnici a mys.Bylo tam 6hracu vcetne admina a když se hral simon tak jsem jim dal logicky vsem kill.A po 1minute jsem dotal ban za mfk na 1 day.
Muj nick je lupa vim ze mam pravo na umban.
Dekuji za precteni
-
DuncanEcho - Amatér
Re: Umban
Děláš si srandu takhle tu lhát ?
Řekl jsi zahrajeme si na simona otevřel si dveře pak já si šel pryč ostatní se rozutekli kolem klece a pryč potom si řekl, že simon říká jděte do klece na zadní stěnu a všechny si pozabíjel včetně mě grabl jsem tě a zeptal jsem se co děláš a ty si se místo toho odpojil tak jsem ti dal ban. Tak tu prosím tě nelži.
Řekl jsi zahrajeme si na simona otevřel si dveře pak já si šel pryč ostatní se rozutekli kolem klece a pryč potom si řekl, že simon říká jděte do klece na zadní stěnu a všechny si pozabíjel včetně mě grabl jsem tě a zeptal jsem se co děláš a ty si se místo toho odpojil tak jsem ti dal ban. Tak tu prosím tě nelži.
-
AwPGamer - Spamer
Re: Umban
Vyjadrenie admina tu máš.
Žiadosť mimo vzor,
lock
Žiadosť mimo vzor,
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1