• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno] cfg soubory na GSplay
Zdravím, mám problém se spouštěním cfg souborů přes konzoli na csku z GS.
Mám trochu problém s pomalym počítačem (GS mi kupodivu jede snad jako jediný csko, co jsem zkoušel), tak jsem hledal na youtube nějaký příkazy do konzole a našel jsem si .cfg soubor, který jsem podle návodu přetáhl do /cstrike složky, spustil hru příkazem exec gut.cfg (gut = název configu). Následně mi vyskočila hláška coudn't exec gut.cfg a při připojení na server bylo všechno jako předtím.
Nejsem si jistý jestli to je úmyslně, nebo jestli je chyba v GS, nebo v mém postupu. Úplně to nehoří, ale za každou radu budu pochopitelně rád.
Mám trochu problém s pomalym počítačem (GS mi kupodivu jede snad jako jediný csko, co jsem zkoušel), tak jsem hledal na youtube nějaký příkazy do konzole a našel jsem si .cfg soubor, který jsem podle návodu přetáhl do /cstrike složky, spustil hru příkazem exec gut.cfg (gut = název configu). Následně mi vyskočila hláška coudn't exec gut.cfg a při připojení na server bylo všechno jako předtím.
Nejsem si jistý jestli to je úmyslně, nebo jestli je chyba v GS, nebo v mém postupu. Úplně to nehoří, ale za každou radu budu pochopitelně rád.

- HekyOfficial
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] cfg soubory na GSplay
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: cfg soubory na GSplay
Ste si istý , že dávate config do správneho counter striku ?
Musí to byť v zložke cstrike
Musí to byť v zložke cstrike
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: [riešime] cfg soubory na GSplay
Ano, jsem si jistý že to dávám do správné složky :
Users/Admin/GSplay/counter-strike/cstrike
Napadlo mě, že by mohla být chyba v tom souboru.
Úplné znění :
cl_himodels 0;
fps_max 30;
fastsprites 2;
max_shells 0;
max_smokepuffs 0;
gl_picmip 2;
gl_playermip 2;
gl_round_down 3;
gl_cull 0;
gl_lightholes 0;
gl_max_size 256;
r_decals 0;
r_mirroralpha 0;
gl_dither 1;
cl_minmodels 1;
cl_weather 0;
Úplné znění :
cl_himodels 0;
fps_max 30;
fastsprites 2;
max_shells 0;
max_smokepuffs 0;
gl_picmip 2;
gl_playermip 2;
gl_round_down 3;
gl_cull 0;
gl_lightholes 0;
gl_max_size 256;
r_decals 0;
r_mirroralpha 0;
gl_dither 1;
cl_minmodels 1;
cl_weather 0;
- HekyOfficial
- Kolemjdoucí
Chyba v súboru (cfg) určite nebude , aj keby tam bola nejaká somarina , načítať ho musí.
To čo Vám píše znamená , že ho nemôže spustiť , čiže ho nemôže nájsť , ako keby tam nebol.
Je ten súbor vážne .cfg ? Má koncovkou akú má mať ?
To čo Vám píše znamená , že ho nemôže spustiť , čiže ho nemôže nájsť , ako keby tam nebol.
Je ten súbor vážne .cfg ? Má koncovkou akú má mať ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
- HekyOfficial
- Kolemjdoucí
Hmm, Príčinu neviem , pretože tomu vôbec nerozumiem. Neviem ako je to možné.
Skúšali ste iný cfg súbor? Alebo iné csko , či to náhodou nie je tým aby som to vedel oznámiť vyšším, pretože som sa s tým už stretol v gsplay.
Pravdaže by bolo lepšie to vyriešiť aby ste si Gsplay ponechali , pretože to csko je super a má mnoho výhod. Jedno z najlepších , ak nie najlepšie.
Skúšali ste iný cfg súbor? Alebo iné csko , či to náhodou nie je tým aby som to vedel oznámiť vyšším, pretože som sa s tým už stretol v gsplay.
Pravdaže by bolo lepšie to vyriešiť aby ste si Gsplay ponechali , pretože to csko je super a má mnoho výhod. Jedno z najlepších , ak nie najlepšie.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Na té mojí kalkulačce mi GSplay jede výborně, ostatní cska mají problém.
Zkoušel jsem tento stejný soubor přetáhnout do cska z jiného portálu a úplně bez problémů ho to spustilo.
Zkoušel jsem tento stejný soubor přetáhnout do cska z jiného portálu a úplně bez problémů ho to spustilo.
- HekyOfficial
- Kolemjdoucí
Dám vedieť majiteľovi a on sa Vám sem hádam vyjadrí.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Dobře, každopádně jak jsem psal, nehoří to. Ať napíše až bude mít čas. Problémy mám spíš se servery, kde je hodně pluginů a skinů (zombie,av..)
Nicméně, děkuju za tvůj čas
)
Nicméně, děkuju za tvůj čas

- HekyOfficial
- Kolemjdoucí
Nie je zač.
Každopádne ma zaujíma aké problémy máte na servery ? Myslíte , to tak , že sa Vám hra zasekáva , máte lagy ?
Môžeme skúsiť vyriešiť. Ak máte malé fps (snímky za sekundu) alebo naopak väčší ping , tak určite to nastavíme aby to fungovalo plynule.
Každopádne ma zaujíma aké problémy máte na servery ? Myslíte , to tak , že sa Vám hra zasekáva , máte lagy ?
Môžeme skúsiť vyriešiť. Ak máte malé fps (snímky za sekundu) alebo naopak väčší ping , tak určite to nastavíme aby to fungovalo plynule.
-
Elwyn - Mistr Yoda
HekyOfficial píše:Ano, jsem si jistý že to dávám do správné složky :
Úplné znění :
cl_himodels 0;
fps_max 30;
fastsprites 2;
max_shells 0;
max_smokepuffs 0;
gl_picmip 2;
gl_playermip 2;
gl_round_down 3;
gl_cull 0;
gl_lightholes 0;
gl_max_size 256;
r_decals 0;
r_mirroralpha 0;
gl_dither 1;
cl_minmodels 1;
cl_weather 0;
Ešte som si všimol znenie príkazov. Neviem , doporučil by som Vám iný config súbor , alebo pomeniť príkazy. Neviem či chcete hrať s 30 fps ako to tam máte nastavené.
Pravdaže môžete spraviť to , že do cfg , ktorý tam už je zabudovaný , ten defaultný , otvoriť a skopírovať si tam tie vaše príkazy a mali by sa načítať.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Jak jsem zmínil, mam fakt postarší noťas, který už má dost za sebou a žádnou show od něj už nečekám, public servery mi jedou běžně na 40-50fps, což bych řekl že je úměrný k mému skillu, kdy si tam jen tak zajdu zastřílet a zanadávat na "neschopný" spoluhráče
V těch příkazech jsem fakt neschopný, vím jen to co někde přečtu, když píšete, že tam jsou kraviny tak se zítra podívám ještě na nějaký téma okolo řešení lagů tady na fóru a trochu si s tím pohraju

V těch příkazech jsem fakt neschopný, vím jen to co někde přečtu, když píšete, že tam jsou kraviny tak se zítra podívám ještě na nějaký téma okolo řešení lagů tady na fóru a trochu si s tím pohraju

- HekyOfficial
- Kolemjdoucí
Môžeme skúsiť vytiahnuť z toho maximum 
fps_max 101
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_vsync 0
Toto napíšte po jednom do konzole. Ešte taká otázka: Akú máte grafickú kartu ?
Ak máte vážne postarší počítač tak môžme použiť "pokročilejšie" príkazy , ktoré viditeľne zmenia grafiku hry ale naopak porastie fps

fps_max 101
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_vsync 0
Toto napíšte po jednom do konzole. Ešte taká otázka: Akú máte grafickú kartu ?
Ak máte vážne postarší počítač tak môžme použiť "pokročilejšie" príkazy , ktoré viditeľne zmenia grafiku hry ale naopak porastie fps

-
Elwyn - Mistr Yoda
Tu máte tie pokročilejšie príkazy
KLIK SEM
Ak z toho nič nezvýši fps , tak by som sa s Vami rád dohodol , že sa stretneme na ts a tam sa na niečo pozriem cez team viewer program , ak budete súhlasiť. Pravdaže mi sem nezabudnite napísať Vašu grafickú kartu
KLIK SEM
Ak z toho nič nezvýši fps , tak by som sa s Vami rád dohodol , že sa stretneme na ts a tam sa na niečo pozriem cez team viewer program , ak budete súhlasiť. Pravdaže mi sem nezabudnite napísať Vašu grafickú kartu
-
Elwyn - Mistr Yoda
Grafika je NVidia, mám tušení že s ní je něco špatně. Dřív jsem s ní hrál Hidenseek i na 100fps (steam) a potom jsem se napojil na nějaký zahraniční server a najednou v menu 10-15fps, i po reinstalaci a stažení non-steam clienta. Pak jsem se dostal ke GS a jsem v situaci v jaké jsem teď. Půjdu zkusit ty příkazy.
Někdy se určitě dohodnem, dneska už jsem vyšťavenej
Někdy se určitě dohodnem, dneska už jsem vyšťavenej

- HekyOfficial
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2