• Stránka 1 z 1
100kč za nic :D
Čau mám tu takový problém a vím že to stejně neprojde
V té době co jste zavedli že se za měnění nicku už neplatí (VIP či EVIP) jsem si to nepřečetl a samozřejmě sem poslal 50KČ na změnu
bohužel sem si říkal hmmm proč to nejde tak sem to skusil znovu a co ? BUM ! už sem vám poslal 100KČ a za nic
vypadá to že je zpátky nedostanu co ? 
V té době co jste zavedli že se za měnění nicku už neplatí (VIP či EVIP) jsem si to nepřečetl a samozřejmě sem poslal 50KČ na změnu

JB7 Player
EVIP JB7
Něco jako "profesionální hráč"
EVIP JB7
-
Fetacek11 - Kolemjdoucí
100kč za nic :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 100kč za nic :D
Pokud vím, tak to není z technických důvodů možné. Měl jsi si pořádně nejdříve zjistit informace...
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
Ani já vím ale v té době jsem to nevěděl a píšu ŽE VÍM ŽE SE TO NEOPRAVÍ A PENÍZE MI NEVRÁTÍTE
JB7 Player
EVIP JB7
EVIP JB7
-
Fetacek11 - Kolemjdoucí
Tak naco tento topic? 

-
R4j3C - Zkušený
tady je to asi normalni uz jenom peknej bordel je v tom ze kdyz si nekdo aktivuje vip a evip tak je tam u kazdyho psany cena 90kc ale ze by tam psali ze na kazdou z techdle p....se musi poslat 2 sms to ne
-
dominik23 - Kolemjdoucí
Toto by mělo patřit do VIP poradny. Tvoje smůla, že jsi to zaplatil, když to už takhle je. Příště už to neuděláš. 

EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
dominik23 píše:tady je to asi normalni uz jenom peknej bordel je v tom ze kdyz si nekdo aktivuje vip a evip tak je tam u kazdyho psany cena 90kc ale ze by tam psali ze na kazdou z techdle p....se musi poslat 2 sms to ne
Co je normální? Takže když jsme dali změnu nicku zadarmo, tak jsme špatný? Dost vážně začnu přemýšlet nad tím, jestli to vůbec nechávat a zase to nezpoplatnit.
To že si děláte co chcete, je vaše věc! Ihned po nahození update, který umožnuje změnu nicku zdarma VŠUDE zmizela reklama, která dávala hráčům možnost nick změnit! Takže pokud člověk nick změnit chtěl, tak nešel přes naše doporučení, který zmizelo = jeho blbost ...
Další věc k ceně - přečti si pořádně info o ceně, je tam jasně napsaný kolik co stojí i kolik se má psolat. Takže se dostáváme opět k tomu, že nečteš a pak brečíš jak malej jarda.
K vrácení peněz - není to možný, z SMS máme cca 40% který se následně musí zdanit, takže ve výsledku je ze 100 Kč pro nás cca 35 Kč, který nemáme jak poslat zpět.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Odpověď, která odpovídá na všechny vaše nesrovnalosti tu je.
Ponaučení do života: než něco podepisu nebo někam pošlu přečtu si co vlastně posílám a kolik to stojí..
Vyřešeno-LOCK
Ponaučení do života: než něco podepisu nebo někam pošlu přečtu si co vlastně posílám a kolik to stojí..

Vyřešeno-LOCK
-
Ovie - Profesionál
• Stránka 1 z 1