Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

War3FT+SaveXP #1 / prizdisrac / ChudakLenny=EnDoo

Příspěvekod Endoo » 11 říj 2014, 18:08

Ahojte,
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 30
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem prizdisrac.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 51 minutes and 14 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : ChudakLenny
[AMXBans] Duvod : ' [DC]provokuj si jinde! '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 44938232 '
[AMXBans] Tva IP : ' 85.237.234.6 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na http://www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!^

Stary dobry lenny a.k.a mam 500 mien sa pripojil a napisal som ze mal ist ku nam do teamu a nie do overu - kicked.

vratil som sa a napisal som mu ze ci ma kickol kvoli dobremu skore alebo kvoli skillu alebo zavisti - kicked

vratil som sa 3. krat a napisal mu ze je hrdina a ze nedokaze ani odpisat preco ma kickol, nechal ma hrat 10 minut a napisal som mu ze je najlepsi admin (alebo nieco take) a velky hrdina a kickol ma 4. krat.

Tak som sa nasral, lebo toto nie je pristup hlavneho admina k VIP hracovi a zmenil si meno na chudaklenny a vlozil do konzole vetu ze "dufam ze si na tomto honcujes ked sa spravas ako..." neviem co - bez vulgarizmu lebo by to asi nebolo ukazane. Z otocky som dostal ban na 24 hodin s anotaciou ze nemam provokovat. Teraz mi povedzte, akym pravom som dostal prvy kick ?
Mal som skore 22 2 a ked vas niekto v strede hry po normalnej vete kickne, tak vas to samozrejme nepotesi.

Ak si myslite, ze ten ban je opravneny, tak ja nie. Keby ma nebol kickol na zaciatku nic z toho by sa nebolo stalo.

Kludne sa lenny vyjadri, napisal som sem to co sa stalo, ak mas k tomu iny nazor tak kludne. Neviem co ty aj cokohodotoho mate proti mne furt. Ked sa MANSE dokazal unormalnit bez toho aby mi dookola pisal, ze mam WH tak co som spravil tebe ?

S pozdravom,

Pato = EnDoo
Endoo
Amatér
Amatér

War3FT+SaveXP #1 / prizdisrac / ChudakLenny=EnDoo

od Rumcajz » 11 říj 2014, 18:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: War3FT+SaveXP #1 / prizdisrac / ChudakLenny=EnDoo

Příspěvekod lenny » 11 říj 2014, 18:48

Kdyby si chlapče hned od začátku neprovokoval, nic se ti nestane. Je to +- tak, jak si napsal. Jen je zajímavé, že si nepamatuješ, za co byl ten ban. Výpis tvého chatu. Takové řeči si nech na doma, jestli ti je tam tedy trpí. Jinak tvůj zabanovaný nick mluví za vše. A když jsem se napojil, tak jsem šel k CT. Skóre bylo 11:1 pro T. Tak mi vysvětli, jak mohlo mít CT over? Nevysvětlíš? Je mi to jasné, že nemáš páru, co to over je. Jak smutné. Ještě jednou do mě budeš rýt, tak si piš, že ty bany budou mnohem, mnohem delší.

edit: Když by to bylo pouze jednou, tak si tě ani nevšimnu, ale ty neustále provokuješ. Ignoroval jsem tě. Nepomohlo to.
lenny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Endoo » 11 říj 2014, 19:07

Ahoj lenny,

nechcel som to sem pisat, lebo mam tusenie, ze to vymazes, avsak je to urcene hlavne pre teba a mozno aj pre ostatnych adminov na zamyslenie.

Server ste skvely, neda sa nic vytknut avsak lenny ty si hlavny admin, uvedomujes si svoju ulohu ? Si autorita a reprezentujes gamesites.

1. ked uz spominas rodinu alebo "domov" (co je podla mna asi najnizsia uroven na ktoru sa moze hrac posunut), teba neucili zdravit? Ani jeden raz som ta nevidel pozdravit hracov ked si dosiel na server - na druhej strane som videl hracov zdravit teba, odzdravil si niekedy ? nie - zakladam na tom co som videl a sam vies, ze to tak je.
Ponaucenie : Slusna vychova sa nemusi aplikovat len v realnom zivote.

2. Pre teba je veta "lenny mal si ist ku nam a nie do overu" provokacia ? 11 - 1 bolo, to je pravda. avsak co si ty ako hrac, ktory akurat prisiel nevidel, bolo ze nam posledne 2-3 kolá davali na frak, nehladiac na to kto kolo vyhral/prekempil/neplantol. nehrame turnaj, "over" v beznej reci a v preklade znamena prevaha, ktora v tej chvili prevladala a najblizsich 10 kol sa nezmenila - takze pravdu mame obaja.

3. ChudakLenny - o com hovori tento nick ? o tom, ze mi ta je luto, ze si musis zvysovat ego v csku a zvysovat si ho na mne - cim som si tolko pozornosti zasluzil ? Tvoje spravanie dneska vystihuju pojmy povysovanie sa a prejav arogancie - viem, ze povies, ze to tak nie je avsak chat si ostatni admini precitat mozu a uvidia ako sa moja nalada s pribudajucimi kickmi stupnovala a namiesto argumentacie/napomenutia si ma kickoval a nakoniec mi dal ban.

Sranda, ze sa mi nikdy nestalo, ze by ma admin len tak kickoval bez toho aby mi napisal coho sa dopustam/co robim zle. Manse mi par krat kick dal tiez, avsak vtedy som presne vedel za co a vedel som to predtym nez mi ho dal.

Naozaj neviem co si si na mne dneska dokazoval, ale v tomto svoju vinu nevidim. Prosil si o taku reakciu, provokoval si ty mna a ja si za tym, co som spravil plne stojim. Ty si stiahol chvost a vsetko hadzes na mna.
Som si vedomy toho, ze v tejto uprimnej reakcii najdes urazku a kludne mi daj aj permu za uprimnost a moj prejaveny nazor.
Endoo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Grol » 12 říj 2014, 21:21

Bohužel Lenny nedokaže snést právdu ;)
Grol
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Spettro » 13 říj 2014, 07:38

UB Zamítám !!!

Už jen tvůj nick je provokace a to sám přiznáváš, že víš že je hlavni admin, zamysli se nad sebou ..... Ban oprávněný

lock
Spettro^
Spettro
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost