• Stránka 1 z 1
[CS 1.6]Problém s Fps Steam
Čaute chcel by som vás poprosiť o radu ako si nastavím Fps v Cs 1.6 ....
NonSteam ked zapnem v Opengl vypíše mi toto The specified video mode is not supported.The game will now run in software mode. No a ked dám D3D tak všetko ide jak má
... No ale ja mám steam... a tam je len na výber software a Opengl ..Software je celý na nič mam zbran na lavo nejde to nijako dat na pravu stranu a nefunguje ani Shift + Tab.. no a ked dám v steamovom Csku Opengl tak mi to začne sekať hned ako to zapnem fps 6 ... skúšal som net_greph 1 a mal som tie čiarky dole pri fps nakrivo neviem ako to napraviť ....Niekedy mi to išlo normálne kupil som si nový hardisk a od vtedy to nejde. Internet mam taký ako som mal aj predtým.Prosíím o radu ked tak skype ts a pod.. Ďakujem 
NonSteam ked zapnem v Opengl vypíše mi toto The specified video mode is not supported.The game will now run in software mode. No a ked dám D3D tak všetko ide jak má

-
Raster - Amatér
[CS 1.6]Problém s Fps Steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s Fps Steam
Asi nemáš nainštalované všetky ovladače 

-
Bagricek - Amatér
Buď ovládače, alebo grafika ti nepodporuje vykresľovanie OpenGl.
Každopádne skús nainštalovať tie ovládače.
Každopádne skús nainštalovať tie ovládače.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
1, updatni si ovladače grafiky
2, smaž si všechna cska kromě toho na steamu, nezkušenému uživateli to udělá v pc největší nepořádek
lock
2, smaž si všechna cska kromě toho na steamu, nezkušenému uživateli to udělá v pc největší nepořádek
lock

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1