Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Zmenšení zaměřovače

Příspěvekod kIcKy » 30 bře 2013, 22:53

Zdravím, všimnul sem si že co se týče velikosti zaměřovače u zbraně se to hodně odvíjí od rozlišení, popřípadě nějakého příkazu a odvíjí se od toho potom i přesnost střelby zbraně. Víte o nějakém příkazu jak se dá více zmenšit než jen "malý" ?

A ještě jedna věc.. právě se mi podruhé stalo že když jsem kupoval AWP v CTF tak se mi seklo cely CS a musel sem ho natvrdo vypnout... co s tim ?
kIcKy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zmenšení zaměřovače

od Rumcajz » 30 bře 2013, 22:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zmenšení zaměřovače

Příspěvekod zowie » 30 bře 2013, 22:59

Máš nastavený príkaz cl_dynamicrosshair 0 ? ... a k tomu AWP :) Aj mne sa to občas stáva u furienu...ja viem prečo to je...proste mám slabý kompl...xD
Obrázek
zowie
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod kIcKy » 31 bře 2013, 12:10

ten Dynamic jsem nastaveny nemel a pomohlo to takže díky, každopádně, při každý změně mapy to musím zadávat znova jde to nějak nastavit aby to tam bylo defaultně? K tomu AWP - asi před týdnem jsem s AWP bez problémů střílel, od nějakého momentu se mi to sekne ve 100% když AWP koupim nebo seberu, vypadá to jako by se nedokázal načíst upravený model zbraně..
kIcKy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod STIG23 » 31 bře 2013, 12:16

Zkus ten model najit a smazat,pokud vis kde.
Jinak,k tomu zamerovaci,pokud víš kde hledat config,tak si ho otevri a napis to do nej(to cl_dynamiccroosshair 0).
Tak,pokud si nevíš rady,kde to hledat a tak,tak mi napiš jestli si steam nebo NS a na všechno se podivam.
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
STIG23
Mistr
Mistr

Příspěvekod kIcKy » 04 dub 2013, 19:33

tak sem vsecko smazal co sem nasel ve slozce Cstrike, Models - Weapons - vsecko co souviselo s AWP.. kdyz sem dal Deathmatch tak to v pohode AWP nahralo ale kdyz sem si dal CTF tak zase po koupeni AWP se to seklo... jinak ten config uz fakci diky.. mam Non Steam verzi
kIcKy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Rady a návody