• Stránka 1 z 1
Zmenšení zaměřovače
Zdravím, všimnul sem si že co se týče velikosti zaměřovače u zbraně se to hodně odvíjí od rozlišení, popřípadě nějakého příkazu a odvíjí se od toho potom i přesnost střelby zbraně. Víte o nějakém příkazu jak se dá více zmenšit než jen "malý" ?
A ještě jedna věc.. právě se mi podruhé stalo že když jsem kupoval AWP v CTF tak se mi seklo cely CS a musel sem ho natvrdo vypnout... co s tim ?
A ještě jedna věc.. právě se mi podruhé stalo že když jsem kupoval AWP v CTF tak se mi seklo cely CS a musel sem ho natvrdo vypnout... co s tim ?
-
kIcKy - Kolemjdoucí
Zmenšení zaměřovače
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmenšení zaměřovače
Máš nastavený príkaz cl_dynamicrosshair 0 ? ... a k tomu AWP
Aj mne sa to občas stáva u furienu...ja viem prečo to je...proste mám slabý kompl...xD

-
zowie - Zkušený
ten Dynamic jsem nastaveny nemel a pomohlo to takže díky, každopádně, při každý změně mapy to musím zadávat znova jde to nějak nastavit aby to tam bylo defaultně? K tomu AWP - asi před týdnem jsem s AWP bez problémů střílel, od nějakého momentu se mi to sekne ve 100% když AWP koupim nebo seberu, vypadá to jako by se nedokázal načíst upravený model zbraně..
-
kIcKy - Kolemjdoucí
Zkus ten model najit a smazat,pokud vis kde.
Jinak,k tomu zamerovaci,pokud víš kde hledat config,tak si ho otevri a napis to do nej(to cl_dynamiccroosshair 0).
Tak,pokud si nevíš rady,kde to hledat a tak,tak mi napiš jestli si steam nebo NS a na všechno se podivam.
Jinak,k tomu zamerovaci,pokud víš kde hledat config,tak si ho otevri a napis to do nej(to cl_dynamiccroosshair 0).
Tak,pokud si nevíš rady,kde to hledat a tak,tak mi napiš jestli si steam nebo NS a na všechno se podivam.
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
tak sem vsecko smazal co sem nasel ve slozce Cstrike, Models - Weapons - vsecko co souviselo s AWP.. kdyz sem dal Deathmatch tak to v pohode AWP nahralo ale kdyz sem si dal CTF tak zase po koupeni AWP se to seklo... jinak ten config uz fakci diky.. mam Non Steam verzi
-
kIcKy - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1