Porušuje nekdo pravidla na Zombie serverech? Sdělte nám to zde.

Bhop na zombie serveroch

Příspěvekod Kyjacekkk » 18 říj 2014, 09:03

Zdravím..

Dnes so po dlhej dobe zase začal hrať Zombie Mini #1 server a bol tam admin albinek.. Dal my slap za bhop čo som najprv nepochopil a začal som si to hľadať v pravidlách. Keď som našiel to pravidlo som si myslel že to je vtip ale tak asi nie.. Nechápem prečo by sa na zombie serveroch mal banovať bhop.. je to učinne a rýchle ked to viem.. hral som na servery pol roka stále som bhopoval a ani jeden slap, kick či ban som ešte nemal.. V pravidlách sa bhop berie ako kazenie hry no ja v tom problem nevidím.. je tam pár hráčov čo bhop vedia a ak ho vedia first ich nechytí keď to nevie.. Zaráža ma že zakazuju jedinu vec ktora je vlastne jediny skill na Zombie mini serveroch.. rád by som bol ak by sa to nebanovalo/nekickovalo/neslapovalo a nič podobne pretože je to fakt hluposť.. Sám viem že bhop nieje nič ťažke no bhopovať rýchlo a trafiať všetko čo treba tak toto treba trocha skilla.. a to kôli čomu som hral server pol roka tak to zakažu je uplna somarina.. žiadam o odobranie pravidla alebo o trošku rozširenejšie vysvetlenie prečo je bhop zakázaný alebo prečo sa berie ako kazenie hry.

PS: Múdra hlavička albinek ešte podotkol že je to povolené no nie pred firstom.. urobte si na to vlastný názor kto aspoň trochu hral zmm servery..

tak to je všetko..
čakám na odpoveď

Kyjacekk ;)
Kyjacekkk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Bhop na zombie serveroch

od Rumcajz » 18 říj 2014, 09:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bhop na zombie serveroch

Příspěvekod MikosS » 18 říj 2014, 09:09

Zdravím, skús to napísať sem!
LOCK
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
MikosS
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Zombie Servery