I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

STOPFAKE/JB1

Příspěvekod zeDko12 » 18 říj 2014, 23:24

Milí spoluhráči,
Tímto bych si rád postěžoval na admina StopFake za jeho neobjektivnost.
Takže hrála se mapa, Stopfake řekl: "Bežte každý do jedné dráhy, nejlépe 1,2,3,4". Šel jsem tam, nacož otevřel dveře a já jsem se vydal vstříc té dráhy zhruba do prostřed kde mě zabili na jeho příkaz: "Však ich zabijte, čo však nemajů nikam co jísť". Pokud dá takový příkaz tak je konečný, podle něj sem měl být v dráze a to sem byl. Když sem se ho ptal proč nemám mít VD odpověděl že sem FK nedostal protože sem opustil políčko. Z jeho příkazu nebyl ani náznak že se máme držet nějakého políčka ale že máme být v dráze. Je to možné porovnat třeba s atrakcí na jail_jungle jak se leze dolů do těch chlívků a pak se zapínají ty ostny, jak je vězeň dole a řekne se mu aby vylezl nahoru když to udělá tak ho pak nic nesvazuje nebo snad ano? musí tam čekat dokud mu neřekne neco dalšího? BULLSHIT! Muže jit kde chce. Nejednou se to tu řešilo, a výsledek byl že je to částá chyba na kterou by si měl simon dát pozor!
俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

STOPFAKE/JB1

od Rumcajz » 18 říj 2014, 23:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: STOPFAKE/JB1

Příspěvekod zeDko12 » 19 říj 2014, 00:18

http://leteckaposta.cz/435452263 - demo/akce od 41:10

-Teda jen jestli se spinnie "pro tentokrát" uráči stáhnout toto demo, nebo to jako HLSA JB's nebude ani číst a lockne jako zamítnuté.
俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod StopFake » 19 říj 2014, 11:54

[quote="zeDko12"]Milí spoluhráči,
Tímto bych si rád postěžoval na admina StopFake za jeho neobjektivnost.
Takže hrála se mapa, Stopfake řekl: "Bežte každý do jedné dráhy, nejlépe 1,2,3,4". Šel jsem tam, nacož otevřel dveře a já jsem se vydal vstříc té dráhy zhruba do prostřed kde mě zabili na jeho příkaz: "Však ich zabijte, čo však nemajů nikam co jísť".

Ahoj, ospravedlňujem sa že som pochybil a dostal si FK a nedostal si VD tak isto aj tomu druhému hráčovi budem sa snažiť aby sa to už viacej neopakovalo. Ešte raz prepáč.
StopFake
Spamer
Spamer

Příspěvekod zeDko12 » 19 říj 2014, 11:56

Kecy na serveru ses mi ještě "smál" že to nikoho nebude zajímat kvuli mé reputaci + řekl si že jsis to ověřil. Vidím jak sis to ověřil.
俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod StopFake » 19 říj 2014, 11:59

zeDko12 píše:Kecy na serveru ses mi ještě "smál" že to nikoho nebude zajímat kvuli mé reputaci + řekl si že jsis to ověřil. Vidím jak sis to ověřil.

Každý kto hrá na jb vie jak si sa choval /chováš. Bohužiaľ nikto nie je bezchybný a aj ja som sa mohol pomýliť. Viac sa do tohto topicu vyjadrovať nebudem a počkám si na verdikt od HLSA.
StopFake
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 19 říj 2014, 17:56

Vyřešeno.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy