• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]nabor na Admina
Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom 
1. Vek: 15
2. Nick v hre: Scalix
3. Originálny MC: bohužel nemam
4. Primárny server:SkyBlock MC
5. Denná aktivita: 5 h
6. Priestupky na gamesites: 0
7. Priestupky mimo gamesites: 0
8. Niečo o mne (minimálne 20 slov): volam sa Radoslav Uhrincak mam rad zvierata kraliky psov macky mam rad aj sport futtbal hokej florbal niekedy idem s kamaratmy aj von
9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): preto lebo viem vsetky prikazi mam svoj server a ties tam davam adminov od 15 rokov ale boznam jeden server im nezalezalo na veku a davali aj 10 rocne decka a im zmazali mapu tak kcem vam pomvoc a budem pmahat aj ludom

1. Vek: 15
2. Nick v hre: Scalix
3. Originálny MC: bohužel nemam
4. Primárny server:SkyBlock MC
5. Denná aktivita: 5 h
6. Priestupky na gamesites: 0
7. Priestupky mimo gamesites: 0
8. Niečo o mne (minimálne 20 slov): volam sa Radoslav Uhrincak mam rad zvierata kraliky psov macky mam rad aj sport futtbal hokej florbal niekedy idem s kamaratmy aj von
9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): preto lebo viem vsetky prikazi mam svoj server a ties tam davam adminov od 15 rokov ale boznam jeden server im nezalezalo na veku a davali aj 10 rocne decka a im zmazali mapu tak kcem vam pomvoc a budem pmahat aj ludom
-
radko555 - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]nabor na Admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nabor na Admina
Zamietnuté
Už len ta gramatika je scela hlavný dôvod. Ja som si jej viac užil i v pmke a tiež v sekcií VIP Poradna.
Tiež si spomínal, že máš vlastný server, kde príjmaš adminov atď. takže pokiaľ máš práva inde, tak tu nie.
Už len ta gramatika je scela hlavný dôvod. Ja som si jej viac užil i v pmke a tiež v sekcií VIP Poradna.
Tiež si spomínal, že máš vlastný server, kde príjmaš adminov atď. takže pokiaľ máš práva inde, tak tu nie.
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
-
Kovi - Drbna
• Stránka 1 z 1