• Stránka 1 z 1
Admin Denim
Ahoj, prišiel som na server JailBreak #8. Bol som tam cca 1 min. Hráč, čo bol zabanovaný na 2 hodiny tak si myslím, že dostal neoprávnený ban dôvod kazenie hry neplnenie povinnosti Simona. Hráč stál na mieste a chcel si asi zobrať Simona ale ani to nestihol a hneď na to dostal ban na 2 hodiny. Na servery som sa pýtal aj ostatných hráčov, čo to videli a povedali, že dostal neoprávnený ban, že proste chcel zobrať simona alebo, že ho mal a že stál asi 5 sekúnd na mieste. Potom prišla ďalšia mapa. S tým dotyčným adminom sme si tam vymenili názory a hneď sa odpojil. Nechcel ani povedať z akého dôvodu ho zabanoval. Fakt som to videl, že ten hráč absolútne nespravil žiadnu chybu. To je z mojej strany všetko počkám si na vyjadrenie vyššieho
Ahoj.

-
MikyCT - Amatér
Admin Denim
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Denim
S Adminom si to vyriešim individuálne. Admin bude potrestaný, v prípade pochybenia.
lock
lock
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1