• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Mobil do 6000 Kč
Maxzhimus píše:Poradil bych Sony Xperia GO
Poradil bych ti neradit píčoviny když o tom nic nevíš...
http://www.beryko.cz/Smartphony/ZOPO/ZO ... B-RAM.html Možná jsem trochu přes limit, ale domluv matce at ještě něco přihodí. Mobil budeš mít výbavou na další 4 roky.
Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
HooveR píše:Maxzhimus píše:Poradil bych Sony Xperia GO
Určite, určite, určite ne! Telefón už rok bez podpory s výbavou low-endu s jedinou výhodou jeho vodeodolnosti
Ten telefon mám ano je trochu pokažený ale hodil jsem ho 3x z 2 patra a pořád žije jenom malinké škrábance

nevím co mu poradit za telefon Jedině nějaký od Huawei ale tak vydrží málo baterka a pak tu je řada Nokia ale tak jsou teď ty dlaždičky což je také na prd ... pak jedině něco od Sony no ale nevím co .. to ať si vybere sám .. a myslím si že do 6 000 ,- Sežene luxusní telefon !
V životě se každý musí držet svého "Cíle"... Jinak ničeho nedokáže! /Max/
-
Maxzhimus - Amatér
eSSSSicko píše:Maxzhimus píše:Poradil bych Sony Xperia GO
http://www.beryko.cz/Smartphony/ZOPO/ZO ... B-RAM.html Možná jsem trochu přes limit, ale domluv matce at ještě něco přihodí. Mobil budeš mít výbavou na další 4 roky.
si zabil

-
KOF - Profesionál
KOF píše:eSSSSicko píše:Maxzhimus píše:Poradil bych Sony Xperia GO
si zabilmůžeš mi prosímtě napsat rozdíly mezi xiaomi rm 1s a tím tvým? kromě toho že můj je levnější téměř o 2tisíce? tedy kromě 1gb operační paměti na víc...
Velmi rád..
1. Lepší display - FHD 5" + TFT (Lepší pro hry)
2. Větší ramky
3. Lepší Grafický čip
Asi takhle, prostě mobil stavěný na hry.
Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
eSSSSicko píše:KOF píše:eSSSSicko píše:Maxzhimus píše:Poradil bych Sony Xperia GO
si zabilmůžeš mi prosímtě napsat rozdíly mezi xiaomi rm 1s a tím tvým? kromě toho že můj je levnější téměř o 2tisíce? tedy kromě 1gb operační paměti na víc...
Velmi rád..
2. Větší ramky
3. Lepší Grafický čip
Poviem ti asi jedno, žiadny telefón s MTK nenazývam na hry

-
Hoover - Spamer
HooveR píše:eSSSSicko píše:KOF píše:eSSSSicko píše:Maxzhimus píše:Poradil bych Sony Xperia GO
Velmi rád..
2. Větší ramky
3. Lepší Grafický čip
Poviem ti asi jedno, žiadny telefón s MTK nenazývam na hry
MT6592 Je jeden z nejlepších procesorů MTK, tak co ti na něm vadí? MTKáčka se už nějakou dobu pohybujou na stejný úrovni jako Snapdragon a btw. u her procesory s tímto výkonem už nedělají žádný rozdíl a radši dám přednost Mali, než Adrenu

-
esko - Zkušený
Nezabúdaj ale, že fungujú na Cortex A7, čo už najvýkonnejšie nie je (i keď je pravda že neviem ako je na tom S400
) ale zase konečne sa vrhli na 28nm. Ale nemôžeš poprieť fakt, že telefóny teraz budú viaznuť na 4.2 pokiaľ MTK nevydá ovládače a to nehovorím o tom že nepodporuje NFC

-
Hoover - Spamer
HooveR píše:Nezabúdaj ale, že fungujú na Cortex A7, čo už najvýkonnejšie nie je (i keď je pravda že neviem ako je na tom S400) ale zase konečne sa vrhli na 28nm. Ale nemôžeš poprieť fakt, že telefóny teraz budú viaznuť na 4.2 pokiaľ MTK nevydá ovládače a to nehovorím o tom že nepodporuje NFC
Nemusejí váznout.. MTKáčka maju většinou číňani, a ty jsou ve většině případů defaultně rootlý (i u ZOPO), takže nevidím důvod nechávat si tam 4.2.. Jasně, že se nebudou vyrábět s lepším, ale když je člověk šikovnej a koukne se na pár tutoriálů určitě si tam nahodí novější systém sám.. MTKáčka už teď pokud vím přechází na nový systém, kde se používá arm big little (nebo nějak tak

-
esko - Zkušený
eSSSSicko píše:HooveR píše:Nezabúdaj ale, že fungujú na Cortex A7, čo už najvýkonnejšie nie je (i keď je pravda že neviem ako je na tom S400) ale zase konečne sa vrhli na 28nm. Ale nemôžeš poprieť fakt, že telefóny teraz budú viaznuť na 4.2 pokiaľ MTK nevydá ovládače a to nehovorím o tom že nepodporuje NFC
Nemusejí váznout.. MTKáčka maju většinou číňani, a ty jsou ve většině případů defaultně rootlý (i u ZOPO), takže nevidím důvod nechávat si tam 4.2.. Jasně, že se nebudou vyrábět s lepším, ale když je člověk šikovnej a koukne se na pár tutoriálů určitě si tam nahodí novější systém sám.. MTKáčka už teď pokud vím přechází na nový systém, kde se používá arm big little (nebo nějak tak), u kterýho je 4G LTE a myslím, že i NFC.. Pokud se mýlím nezabíjej mě a jedou na Cortexu A17 (ikdyž to nijak nemění situaci s těmi ovladači
)
Lenže ja napriklad sa v tom nechcem hrabať a ani možno nebudem môcť. Mám telefón od operátora (čo ľutujem) a pravdepodobne ani BL neodomknem.
BTW: big.LITTLE funguje na princípe "osemjádrového" procesoru 4+4 s výkonnejšou a slabšou štvoricou, ktoré sa striedajú podľa záťaže. Preto sa im nehovorí pravé osemjádra
PS: venujme sa už chlapcovi, v p*deli je z toho, čo hovoríme

-
Hoover - Spamer
HooveR píše:eSSSSicko píše:HooveR píše:Nezabúdaj ale, že fungujú na Cortex A7, čo už najvýkonnejšie nie je (i keď je pravda že neviem ako je na tom S400) ale zase konečne sa vrhli na 28nm. Ale nemôžeš poprieť fakt, že telefóny teraz budú viaznuť na 4.2 pokiaľ MTK nevydá ovládače a to nehovorím o tom že nepodporuje NFC
Nemusejí váznout.. MTKáčka maju většinou číňani, a ty jsou ve většině případů defaultně rootlý (i u ZOPO), takže nevidím důvod nechávat si tam 4.2.. Jasně, že se nebudou vyrábět s lepším, ale když je člověk šikovnej a koukne se na pár tutoriálů určitě si tam nahodí novější systém sám.. MTKáčka už teď pokud vím přechází na nový systém, kde se používá arm big little (nebo nějak tak), u kterýho je 4G LTE a myslím, že i NFC.. Pokud se mýlím nezabíjej mě a jedou na Cortexu A17 (ikdyž to nijak nemění situaci s těmi ovladači
)
Lenže ja napriklad sa v tom nechcem hrabať a ani možno nebudem môcť. Mám telefón od operátora (čo ľutujem) a pravdepodobne ani BL neodomknem.
BTW: big.LITTLE funguje na princípe "osemjádrového" procesoru 4+4 s výkonnejšou a slabšou štvoricou, ktoré sa striedajú podľa záťaže. Preto sa im nehovorí pravé osemjádra
PS: venujme sa už chlapcovi, v p*deli je z toho, čo hovoríme
Aha, tak to sorry, jen jsem se něco o big.little doslechl, takže toho o tom moc nevim

Sak to tu pisu

-
esko - Zkušený
• Stránka 2 z 2 • 1, 2