• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno]STEAM
neviem preco ale ked zapnem STEAM a dam hrat Counter strike tak mi zapne ale cela cierna obrazovka neviem co mam robit prosim pomozte mi ...
-
Dajo1 - Amatér
[Vyřešeno]STEAM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: STEAM
Dajo1 píše:neviem preco ale ked zapnem STEAM a dam hrat Counter strike tak mi zapne ale cela cierna obrazovka neviem co mam robit prosim pomozte mi ...
Hral si sa s rozlíšením?
Reinstal neskúšaj to ty nepomôže.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
najeď do menu hry (ve steam)
vyber countra, klikni na něj pravým, objeví se ti menu a zvol odstranit místní obsah.
posléze stáhni https://www.piriform.com/ccleaner
předtím než vyčistíš PC pomocí programu, klikni na nabídku a zadej do vyhledávání vytvořit bod obnovení a vytvoř ho! než cokoliv budeš čistit.
vyčisti PC
restart
zapni steam, cs stáhni znovu a zkus, pak napiš:)
vyber countra, klikni na něj pravým, objeví se ti menu a zvol odstranit místní obsah.
posléze stáhni https://www.piriform.com/ccleaner
předtím než vyčistíš PC pomocí programu, klikni na nabídku a zadej do vyhledávání vytvořit bod obnovení a vytvoř ho! než cokoliv budeš čistit.
vyčisti PC
restart
zapni steam, cs stáhni znovu a zkus, pak napiš:)
-
Jirka1989 - Zkušený
steam - knihovna - pravým na cs - vlastnosti - možnosti spuštění - a tam nakopíruj tento řádek
- Kód: Vybrat vše
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsa -stretchaspect

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Dajo1 píše:ale nakopiroval som tam toto -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsa -stretchaspect
a uz to ide Dakujem
OK, daj si steam tam máš hru CS 1.6 klikni na to pravým dáš vlastnosti obecné a tam máš nastaviť možnosti spustení ale myslím že si si to našiel keď si tam zadal príkazy ktoré ty pomohli, nabudúce sa nehraj s nastavením keď sa tomu nerozumieš radšej napíš sem kde ty určite nejako poradíme

• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
• Stránka 1 z 2 • 1, 2