• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Problém s mierenim
Zdravím vás mám menší problém hraval som csko no jednu dobu mi otec preinstaloval pc a csko sa vymazalo nainstaloval som si csko od ... a hram a vzdy som hraval na najnižšej grqfike ale nie na OpenGL ale na softwer proste na tomto mi vždy csko išlo 100 % teraz ako som si nainstaloval csko všetko som si nastavil do povodneho stavu a všetko ide oka okrem toho že ked namierim na niekoho napr na hlavu tak netrafim hlavu ale o dost vyšie ako je on ked chcem dat hlavu musim mierit do nôh,a ked chcem do tela tak to ani neviem kam triafam proste mi nemieri na hráča ked nanho namierim... a ked mam na hráča namierene tak sa mi ani dole neukáže jeho meno neviete prosím vás čo stým mam ako si to mám opravit ? už som preinstaloval asi 500x csko a vždy to iste dakujem..
- Derbyy
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Problém s mierenim
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s mierenim
Derbyy píše:Zdravím vás mám menší problém hraval som csko no jednu dobu mi otec preinstaloval pc a csko sa vymazalo nainstaloval som si csko od ... a hram a vzdy som hraval na najnižšej grqfike ale nie na OpenGL ale na softwer proste na tomto mi vždy csko išlo 100 % teraz ako som si nainstaloval csko všetko som si nastavil do povodneho stavu a všetko ide oka okrem toho že ked namierim na niekoho napr na hlavu tak netrafim hlavu ale o dost vyšie ako je on ked chcem dat hlavu musim mierit do nôh,a ked chcem do tela tak to ani neviem kam triafam proste mi nemieri na hráča ked nanho namierim... a ked mam na hráča namierene tak sa mi ani dole neukáže jeho meno neviete prosím vás čo stým mam ako si to mám opravit ? už som preinstaloval asi 500x csko a vždy to iste dakujem..
Skús vymazať v zložke /cstrike a tam vymaž config.cfg
A zapni hru automaticky sa vytvorí nový.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Re: Problém s mierenim
dakujem ti fun guje 

- Derbyy
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1