• Stránka 1 z 1
Pls názor
Jakej máte prosim vas nazor na tydle bedny http://www.alza.cz/genius-sp-hf1250b-tm ... 379276.htm chci si neco koupit a chtel bych aby tam byly treba ty basy lepsi byly aktivni atd dik a aby to hralo tak nejak docela i nahlas jo chci budet sousedy jako rano
jo
dik
jo
dik
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Re: Pls názor
Tyto jsou dle mého názoru dobré, já to posuzuji podle toho, že mám bedny přesně takové, jen k těm dvěma bedýnkám mám ještě jednu větší a to má ten výsledný efekt 
Určitě si počkej ještě na někoho ochotnějšího hledat a možná dostaneš i lepší nabídku. Jen bych ti ještě doporučil, abys napsal maximální cenu + jestli potřebuješ mít nějaký určitý design co se ti hodí ke stolu, nebo jestli ti stačí obyčejné černé bedny. Ještě by bylo dobré kdybys napsal, jestli jsi omezen velikostí, některé bedny jsou široké a nevejdou se na užší poličku apod..

Určitě si počkej ještě na někoho ochotnějšího hledat a možná dostaneš i lepší nabídku. Jen bych ti ještě doporučil, abys napsal maximální cenu + jestli potřebuješ mít nějaký určitý design co se ti hodí ke stolu, nebo jestli ti stačí obyčejné černé bedny. Ještě by bylo dobré kdybys napsal, jestli jsi omezen velikostí, některé bedny jsou široké a nevejdou se na užší poličku apod..
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše:Tyto jsou dle mého názoru dobré, já to posuzuji podle toho, že mám bedny přesně takové, jen k těm dvěma bedýnkám mám ještě jednu větší a to má ten výsledný efekt
Tak velikost aby byla nějak tákato, aby byly bedny aktivní, cena tak do 1000 Kč..

asdasdas
-
cunik - Profesionál
http://www.czc.cz/c-tech-spk-1800-cerna/164576/produkt pro ranní budíče ideální
ale ty co sis vybral nejsou špatné

-
KOF - Profesionál
KOF píše:http://www.czc.cz/c-tech-spk-1800-cerna/164576/produkt pro ranní budíče ideálníale ty co sis vybral nejsou špatné
ok díky!

asdasdas
-
cunik - Profesionál
• Stránka 1 z 1