• Stránka 1 z 1
Bezejmenej/ Dust maps 1
Dobrý podvečer,
Přišel jsem podat stížnost na admina Bezejmenej
2x po sobě jsem ho zabil na začátku kola, pokaždé dal Reconnect a pokračoval si v hraní vesele
Udělal toto nejmíň 3x !
Poté mě zabil on dal jsem si naschvál Reconnect a dal mi v podstatě "bezdůvodný" kick
Dále si mění mapy jak se mu zachce, klidně v prostředku mapy, protože se mu nelíbí nebo se mu nedaří
S pozdravem Progresive
2x po sobě jsem ho zabil na začátku kola, pokaždé dal Reconnect a pokračoval si v hraní vesele

Poté mě zabil on dal jsem si naschvál Reconnect a dal mi v podstatě "bezdůvodný" kick

Dále si mění mapy jak se mu zachce, klidně v prostředku mapy, protože se mu nelíbí nebo se mu nedaří

S pozdravem Progresive
-
GermiO - Amatér
Bezejmenej/ Dust maps 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bezejmenej/ Dust maps 1
Jak budu doma hodim ti sem video z te mapy.. celou dobu jsem nahraval.. takze tu lzes.. od prvniho okamziku co sem se pripojil jsem dal record... a menim mapy? jak se me chce? myslis kdyz da clovek vote potom co se mapa pomale zhrouti a hraci nedelaji co maji ? a musel bych zabanovat celej team pomale? a ano Kick jsi dostal a je videt i proc na Videu ktere dodam
-
Bezejmenny - Pokročilý
A z jakého důvodu si dával Reconnect ?? A mě dáš kick ? Jsi normální ? Dej si už facku, nevím na co si hraješ ty koště :-*
-
GermiO - Amatér
GermiO píše:A z jakého důvodu si dával Reconnect ?? A mě dáš kick ? Jsi normální ? Dej si už facku, nevím na co si hraješ ty koště :-*
Komu tady nadavas? myslim ze by jsi me mel lecit.. neni to prvni stiznost.. ktera nema hlavu ani patu a je plna nadavek..

-
Bezejmenny - Pokročilý
GermiO píše:Nebreč :-*
Nebrec?!:) Promin ale ty jsi tu ten kterej zalozil topick.. uz nekolikatej a breci...

-
Bezejmenny - Pokročilý
Pro Oba !
*Tady jsi v sekci stížnosti na adminy > musíš mít o tom, že admin udělal něco špatně důkaz TY !
*Pokud admin má demo, tak ho dodá....
Mezitím se vyhněte !OBA zbytečným a nesmyslným komentářům
Dobrý podvečer,
*Tady jsi v sekci stížnosti na adminy > musíš mít o tom, že admin udělal něco špatně důkaz TY !
*Pokud admin má demo, tak ho dodá....
Mezitím se vyhněte !OBA zbytečným a nesmyslným komentářům

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
Jak psal Boy, dokaž to! Bez jakéhokoliv důkazu a hráč se ještě chová jako naprostý idiot.
Lock
Lock
-
lenny - Zkušený
• Stránka 1 z 1