• Stránka 1 z 1
Stížnost na Pekloo
Zdravím.
Administrátor na tsku jménem pekloo.Jednou jsem šel do Rooms Moravskoslezký kraj viděl jsem tam normál players tak jsem tam šel.Po té mě začel obviňovat urážet a dal mi náštěvníka a zrušil "Republic of San Andreas" a řekl jestli mi to někdo dá tak mu sebere práva.Já se zeptal z jakého důvodu kickl z room šel sem se o5 zeptat a připadl mi ban s důvodem "šťastné a veselé".Včera jsem se zeptal kubíka jestli mi nedá to Republic of San Andreas kubík mi to dal.A nyní jsme hráli huntera jak jsme dohráli zrušil mi to republic of san andreas pekloo a dal mi ban You were banned for 1 hour from the server by "Pekloo" (Demence na Knife gatheru , protokace). Prosím o brzké vyřešení díky.
Administrátor na tsku jménem pekloo.Jednou jsem šel do Rooms Moravskoslezký kraj viděl jsem tam normál players tak jsem tam šel.Po té mě začel obviňovat urážet a dal mi náštěvníka a zrušil "Republic of San Andreas" a řekl jestli mi to někdo dá tak mu sebere práva.Já se zeptal z jakého důvodu kickl z room šel sem se o5 zeptat a připadl mi ban s důvodem "šťastné a veselé".Včera jsem se zeptal kubíka jestli mi nedá to Republic of San Andreas kubík mi to dal.A nyní jsme hráli huntera jak jsme dohráli zrušil mi to republic of san andreas pekloo a dal mi ban You were banned for 1 hour from the server by "Pekloo" (Demence na Knife gatheru , protokace). Prosím o brzké vyřešení díky.
Věrný player ( ͡° ͜ʖ ͡°)
[eVIP] JailBreak2
--------------------------------------------------
Máš jakýkoliv problém s CS:GO ? Ozvi se mi:)( ͡° ͜ʖ ͡°)
[eVIP] JailBreak2
-
Souland - Amatér
Stížnost na Pekloo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Pekloo
Prosím o LOCK
Věrný player ( ͡° ͜ʖ ͡°)
[eVIP] JailBreak2
[eVIP] JailBreak2
-
Souland - Amatér
Příště než založíš takové téma, tak si to v hlavě 5krát zopakuj.
-
Hoolder - Spamer
Plácáš tu jen nesmysli. Tu skupinu jsem ti zrušil já. Ještě dřív, než jsi hrál s Peklem.... Navíc na gatherech děláš blbosti a neposloucháš team !
-
Diaz - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1