• Stránka 1 z 1
packety
custe neviem ci niekto ma skusenost z packetami ktore posiela server od hier ..... ja mam problem konkretne u 2 hier s packetami a to konkretne u CS1.6 a tak isto aj u Heroes of newerth.....
tak vam poviem ze skoro vobec neviem co to je ale mam take lagy v tychto hrach...asi na sekundu skoro v pravidelnych intervaloch.....ku nazoru ze to je problem s packetami som dosiel tak ze aj jedna aj druha hra mi vipisala raz eror typu" blabla: blabla : error patcket_blabla not found" bohuzial nescreenol som to....najcastejsie mi pri hre heroes of newerth vipise dajaku modru obrazovku kde nieco pocita....tak vtedy davam restart na tvrdo.... pri ziadnej inej hre mi to nerobi a to mam ich hodne a skusal som to
takze ak niekto s tym ma skusenosti pls pridajte si ma na steam (steam v podpise) a poriesime, skusime nieco ci to bude fungovat
ak sa este objavi ten eror tak ho vyscreenujem ale zatial nevyhodilo
dik a custe
tak vam poviem ze skoro vobec neviem co to je ale mam take lagy v tychto hrach...asi na sekundu skoro v pravidelnych intervaloch.....ku nazoru ze to je problem s packetami som dosiel tak ze aj jedna aj druha hra mi vipisala raz eror typu" blabla: blabla : error patcket_blabla not found" bohuzial nescreenol som to....najcastejsie mi pri hre heroes of newerth vipise dajaku modru obrazovku kde nieco pocita....tak vtedy davam restart na tvrdo.... pri ziadnej inej hre mi to nerobi a to mam ich hodne a skusal som to

takze ak niekto s tym ma skusenosti pls pridajte si ma na steam (steam v podpise) a poriesime, skusime nieco ci to bude fungovat
ak sa este objavi ten eror tak ho vyscreenujem ale zatial nevyhodilo
dik a custe
CS Admin:
All GunGame's
All Warcraft's
All Jump's
All Zm's

All GunGame's
All Warcraft's
All Jump's
All Zm's

-
Hop3 - Amatér
Re: packety
tu som nasiel nieco o tom bluescreene presne ten isty nazov to ma ale tie packety poriesme pls
http://www.tomshardware.co.uk/answers/i ... creen.html

http://www.tomshardware.co.uk/answers/i ... creen.html
CS Admin:
All GunGame's
All Warcraft's
All Jump's
All Zm's

All GunGame's
All Warcraft's
All Jump's
All Zm's

-
Hop3 - Amatér
Paket je v podstate najmenšia jednotka údajová jednotka internetu.
Posielaš ich ty serveru a naopak server tebe.
Každý server (aj tu na GS Fakaheda) má nastavené koľko packetov za sekundu pošle klientovi.
Podľa toho čísla sa nastavujú raty napr. v csku, čiže príkazy, koľko paketov ty príjmeš [závisí to na tom, koľko je schopný paketov server odoslať a ako to má server nastavené].
Pokiaľ máš nastavené menšie číslo ako má nastavené server, čiže napr. server potrebuje prijať 100 paketov/s, ale ty mu dovolíš odoslať len 50 tak prídu problémy v podobe lagov [vyšší ping/odozva hry].
Čiže všetko je len o nastavovaní.
Niečo podobné sa dialo aj mne.
Posielaš ich ty serveru a naopak server tebe.
Každý server (aj tu na GS Fakaheda) má nastavené koľko packetov za sekundu pošle klientovi.
Podľa toho čísla sa nastavujú raty napr. v csku, čiže príkazy, koľko paketov ty príjmeš [závisí to na tom, koľko je schopný paketov server odoslať a ako to má server nastavené].
Pokiaľ máš nastavené menšie číslo ako má nastavené server, čiže napr. server potrebuje prijať 100 paketov/s, ale ty mu dovolíš odoslať len 50 tak prídu problémy v podobe lagov [vyšší ping/odozva hry].
Čiže všetko je len o nastavovaní.
Niečo podobné sa dialo aj mne.

-
letec29 - Spamerův sluha
čiže to môže súvisieť aj s bluescreen? (bluescreen má názov SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION....to co som hore dal ten link) alebo to nemôže mať žiaden súvis?
CS Admin:
All GunGame's
All Warcraft's
All Jump's
All Zm's

All GunGame's
All Warcraft's
All Jump's
All Zm's

-
Hop3 - Amatér
• Stránka 1 z 1