Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[Vyřešeno]Overwatch

Příspěvekod cunik » 28 pro 2014, 07:27 VIP

Ahoj, chtěl bych se zeptat? :D od jakého ranku mi budou naskakovat ty overwatche? a jak to vlastně funguje?
:D :) děkuji za oborné vysvětlení:) btw má to tady někdo v česku snad na nejmenším ranku kde se borec koukal na overwatch sem viděl gold nova master :D :)
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

[Vyřešeno]Overwatch

od Rumcajz » 28 pro 2014, 07:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Overwatch

Příspěvekod BH666 » 28 pro 2014, 09:22 VIP

cunik píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat? :D od jakého ranku mi budou naskakovat ty overwatche? a jak to vlastně funguje?
:D :) děkuji za oborné vysvětlení:) btw má to tady někdo v česku snad na nejmenším ranku kde se borec koukal na overwatch sem viděl gold nova master :D :)

Ono to nie je o ranku, bohužiaľ. Mal som acc, kde som bol šerif a nemal som možnosť byť dozorca a mal som acc, kde som bol gold nova III a mohol som byť dozorca.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod cunik » 28 pro 2014, 09:38 VIP

BH666 píše:
cunik píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat? :D od jakého ranku mi budou naskakovat ty overwatche? a jak to vlastně funguje?

Ono to nie je o ranku, bohužiaľ. Mal som acc, kde som bol šerif a nemal som možnosť byť dozorca a mal som acc, kde som bol gold nova III a mohol som byť dozorca.

aha :D :) Díky.
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Rainox » 28 pro 2014, 13:21 VIP

Zdar, až vyhraješ 150 kompetitivních zápasů, budeš mít tuto možnost, nehledě na to, jaký jsi rank.
Funguje to tak, že si stáhneš demo hráče, který bych nahlášen za cheating, po té co ho zkoukneš ti vyskočí tabulka a ty vybereš zda porušil nějaké pravidlo, nebo měl WH,AB :)

Myslím, že můžu lock, kdyžtak mi napiš PM nebo si založ nový topic.
Rainox
Spamer
Spamer

Zpět na Rady a návody