• Stránka 1 z 1
Nejde Avatar Battle
Zapnul jsem server Avatar Battle a načítal se ale jen do půlky a pak se to seklo a musel jsem vypnout CSko... Skoušel jsem všechny Avatary a nejde... Pak jsem skusil některý jiný servery a ty jdou.. Co stím je ?
-
xXxDaniel2000 - Kolemjdoucí
Nejde Avatar Battle
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde Avatar Battle
Mne Avatar Battle ide bez problemov a mam Non-steam cs-ko tak neviem kde mas problem.
PS: Mozno to bol len niaky vypadok alebo preplneni server
PS: Mozno to bol len niaky vypadok alebo preplneni server

-
PaNVlAdO - Amatér
no mě to šlo ale pak jsem se připojil na avatar a načítalo mi to jako by tam dali něco nového pak už to bylo htv načítalo a seklo a od tý doby nejde avatar :/
-
Nacitalo nieco noveho? Ako to je este raz napis, teda snazis sa tam napojit ale potom ti sekne cele CSko? Pri ktorej casti nacitavania sa to stane, ak sa ti bude dat pozri aj konzolu ked ta to odpoji.

-
dv0l0ty - Kolemjdoucí
dv0l0ty mě to načítá ale v půlce se to celý sekne a pak musím vypnout CSko... A takhle dokola :/
-
A skúsil si počkať takú minútku keď ti seklo csko? Alebo si hneď konal? ... Mne to tiež robievalo na niektorých. Ak ti sekne csko počkaj či sa neobnový do 1minuty, ak nič tak nič no.
-
xros09 - Kolemjdoucí
Kdyžtak zkus ze složky Valve/cstrike/model smazat všechno ohledně Avataru a napojit se. Ono se ti to stáhne všechno od znova a třeba to půjde. Uvidíme, ještě napiš 

(steam acc - gravity888)
-
y3aH - Zkušený
od xros09 » 10 dub 2013, 06:25
A skúsil si počkať takú minútku keď ti seklo csko? Alebo si hneď konal? ... Mne to tiež robievalo na niektorých. Ak ti sekne csko počkaj či sa neobnový do 1minuty, ak nič tak nič no.
Čekal jsem ale nic :/
od y3aH » 10 dub 2013, 08:51
Kdyžtak zkus ze složky Valve/cstrike/model smazat všechno ohledně Avataru a napojit se. Ono se ti to stáhne všechno od znova a třeba to půjde. Uvidíme, ještě napiš
Nepomohlo :/
-
• Stránka 1 z 1