• Stránka 1 z 1
WH+no flash pub3 Polak
Pekný den
NICK:|Polak|_[58]_Kocikov
STEAM ID: STEAM_0:VALVE_0:0:600272048
Už dlho som si všímal hráča Polak z pubu 3.No ked som mu hodil 2 flese priamo do tváre a on si dá 2 killy tak som si povedal idem ho spectnúť.Na demu mu očividne flese nič nerobia, a niektoré fragy si dal vyveštiť z kariet.
Spectoval som ho asi hodinu a myslím si , že to wh tam je 100 percentne aj ten no flash.
Ako náhle som išiel do spectu (istotne vedel , že spectujem práve jeho) záhadne aj on prešiel do spectu.
Potom som sa odpojil zmenil meno aby nevedel že som to ja ked som sa pripojil pod iným menom polak sa tiež záhadne pripojil do hry po niekolkých sekundách.
Dema:de_dust2
28:03- celkom išiel na istotu stým crossom
28:38- cross presne namierený na hráča pri zelenej + menši prefire je vidieť
29:38- dostáva flesh na dlhoj po slepy trail presne do rohu pri dverách a bol si istý že tam nikdo nieje
29:47- neviem či iba na mojom monitore vidno že mám všetko biele od flesu ale polak strielal ako RAMBO 4 aj ked nič nevidel.
34:45-dostáva 2 fleše myslím že každý ktorý dostane 2 fleše sa snaží niekdo utiecť alebo skryť no ako vidíte zoomuje a striela ako keby vôbec žiadny fles nemal
36:40-myslím že ten cross namiereny cez stenu presne na čupiaceho T je zaujímavý+ tam vidno prefire
38:47-rushuju B ked vybehne prvý missne ho s AWP a pozerajte ked prehodí na dgl ako mu automaticky da aim na 2 čo vybieha z kát.Príde mi to ako strašne divné na hráča ktorý ma reflexy na bode mrazu.
Naslednu mapu mi žial zblblo demo takže na mape de_aztec neni nič vidno ale ked bude na fakahede tak ho stiahnom a dodam vcom najkratsom termine.Tam to wh a noflash vidno uplne
NICK:|Polak|_[58]_Kocikov
STEAM ID: STEAM_0:VALVE_0:0:600272048
Už dlho som si všímal hráča Polak z pubu 3.No ked som mu hodil 2 flese priamo do tváre a on si dá 2 killy tak som si povedal idem ho spectnúť.Na demu mu očividne flese nič nerobia, a niektoré fragy si dal vyveštiť z kariet.
Spectoval som ho asi hodinu a myslím si , že to wh tam je 100 percentne aj ten no flash.
Ako náhle som išiel do spectu (istotne vedel , že spectujem práve jeho) záhadne aj on prešiel do spectu.
Potom som sa odpojil zmenil meno aby nevedel že som to ja ked som sa pripojil pod iným menom polak sa tiež záhadne pripojil do hry po niekolkých sekundách.
Dema:de_dust2
28:03- celkom išiel na istotu stým crossom
28:38- cross presne namierený na hráča pri zelenej + menši prefire je vidieť
29:38- dostáva flesh na dlhoj po slepy trail presne do rohu pri dverách a bol si istý že tam nikdo nieje
29:47- neviem či iba na mojom monitore vidno že mám všetko biele od flesu ale polak strielal ako RAMBO 4 aj ked nič nevidel.
34:45-dostáva 2 fleše myslím že každý ktorý dostane 2 fleše sa snaží niekdo utiecť alebo skryť no ako vidíte zoomuje a striela ako keby vôbec žiadny fles nemal
36:40-myslím že ten cross namiereny cez stenu presne na čupiaceho T je zaujímavý+ tam vidno prefire
38:47-rushuju B ked vybehne prvý missne ho s AWP a pozerajte ked prehodí na dgl ako mu automaticky da aim na 2 čo vybieha z kát.Príde mi to ako strašne divné na hráča ktorý ma reflexy na bode mrazu.
Naslednu mapu mi žial zblblo demo takže na mape de_aztec neni nič vidno ale ked bude na fakahede tak ho stiahnom a dodam vcom najkratsom termine.Tam to wh a noflash vidno uplne

- nai88
- Kolemjdoucí
WH+no flash pub3 Polak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WH+no flash pub3 Polak
Hups Zabudol som polsať demo z d2 tak tu je http://leteckaposta.cz/381235807
- nai88
- Kolemjdoucí
Dobre uz mam demo aj z aztecu
De_Aztec:
4:24
4:50-ked netrafi ctcko ktore cupi pri dverach aim sa mu presunie na vlastneho spoluhrace presne na jeho hlavu natom pohybe vidno ako keby to robil zaneho program.
6:01- nechápem jeho istotu ze vkuse je niekdo na lavo a doprava sa ani nepozrie
12:00-cross s awp namiereny cez stenu namiereny presne na hraca.
12:24-ta jeho istota ze je vkuse niekdo na lavo je velmi podozriva
14:51- cely cas sa kuka do lava zrazu sa 1x pozre do prave a je tam ctcko a hned ho da?(jasny dokaz ze ma wh)
17:05- ako teraz vedel ze bude vpravo vzdy sa kukal predsa do lava
17:43- meviem ci som jediny co ma nastavene 32 bit ale ja tam vobec nic nevidim kvoli smoke+drevo a on ho da?
19:08-asi si vyvestil ze tam budu 2 ctcka.
20:36-miery cez stenu presne na CTcko ktore chce ist na most prehodi si z DGL na AWP a pocka -divne nie?
Ak si toto demo kuknete cele jasne uvidite ze ma WH a noflesh
http://leteckaposta.cz/138847162
De_Aztec:
4:24
4:50-ked netrafi ctcko ktore cupi pri dverach aim sa mu presunie na vlastneho spoluhrace presne na jeho hlavu natom pohybe vidno ako keby to robil zaneho program.
6:01- nechápem jeho istotu ze vkuse je niekdo na lavo a doprava sa ani nepozrie
12:00-cross s awp namiereny cez stenu namiereny presne na hraca.
12:24-ta jeho istota ze je vkuse niekdo na lavo je velmi podozriva
14:51- cely cas sa kuka do lava zrazu sa 1x pozre do prave a je tam ctcko a hned ho da?(jasny dokaz ze ma wh)
17:05- ako teraz vedel ze bude vpravo vzdy sa kukal predsa do lava
17:43- meviem ci som jediny co ma nastavene 32 bit ale ja tam vobec nic nevidim kvoli smoke+drevo a on ho da?
19:08-asi si vyvestil ze tam budu 2 ctcka.
20:36-miery cez stenu presne na CTcko ktore chce ist na most prehodi si z DGL na AWP a pocka -divne nie?
Ak si toto demo kuknete cele jasne uvidite ze ma WH a noflesh
http://leteckaposta.cz/138847162
- nai88
- Kolemjdoucí
Vacsina tych casov su len tvoje dohady, dalsia su normalne reakcie. Neviem ako mas nastavene cs ale v case 29:48 a 17:43 kedy nic nevidis ja vidim sedy obrys vstupujuci do dvery a zablesky z tunela navyse mu predtym zabil spoluhraca. Za dalsie ked si na pravej strane pozeras na lavu (aby si sa moc nevystrkoval) a ked si napravej tak zas nalavu. Jedine co ma zaujalo na tych demach je ako mu to dva krat uskocilo pri awp. Na daste v 38:47 a na aztecu v 4:50. Vyzera to divne ale iba totok mi na ban nestaci. Podla hlstatu to tam je pravidelny hrac takze nebude problem natocit nejake dalsie videjka. Vdaka za snahu, lock.

-
jamsY - Profesionál
• Stránka 1 z 1