Volná debata o Lolko a všem co vás zajímá.

Nordic alebo west?

Příspěvekod CouRse » 18 pro 2014, 09:15

Ahoj,
Kde je podľa vás lepšie hrať? nordic, east? Alebo west?
CouRse
Mistr
Mistr

Nordic alebo west?

od Rumcajz » 18 pro 2014, 09:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nordic alebo west?

Příspěvekod Sarmi » 18 pro 2014, 10:23 VIP

Ahoj,
hodně lidí říká, že na Westu je to jiná úroveň, ale dle mého názorů je to tam i tam stejné. Soudím z vlastní zkušenosti. Pokud si chceš zahrát „gather“ s někým na ts tak doporučuji East. Také turnaje na gs probíhají na Eastu. :)
Sarmi
Mistr
Mistr

Příspěvekod Brnda » 18 pro 2014, 13:32

u me plati to ze east je tezsi. Duvod? Jednoduchej jsou tam Polaci (cesi nekteri) keri te tam fakt dokazou podrzet v divizi.
Muj nazor je ze West je lechci nez East, ale pokud vim nejak na westu se hrajou nejak ty offline akce ci jich je tam vic ale to nwm takze nechci kecat (neco v tom smylu).
all pub late

Obrázek
Obrázek
Brnda
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Wecko » 18 pro 2014, 14:36

Mozkově zpomalení lidé jsou na každém serveru, vzhledem k tomu, že mám acc jak na westu, tak na eastu, tak bych ti doporučil to lolko nehrát vůbec, pokud chceš hrát na serveru, na kterém nejsou idioti.

Za mě je nejlepší East + si tam stahnout korejský písmo abys nerozuměl ani slovo a nemusel ty české idioty flameovat.

Kdybych si měl vybrat mezi polákem a čechem tak beru poláka, protože jim povětšinou porozumím v jedné větě víc, než čechovi za celou hru... (o slovácích nemluvě...)
Random "vyboostěnej" LoL a CS:GO hráč..
Wecko
Amatér
Amatér

Příspěvekod iKarl0s » 18 pro 2014, 15:58

Ping budeš mít asi lepší na eastu, taky tu je drtivá většina krajanů (posouzení, zda-li je to dobře nebo špatně, nechám na tobě), v divizi tě nikdo držet nebude, pokud skutečně ukážeš um.
iKarl0s
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Gustik » 30 pro 2014, 12:46 VIP

Brnda píše:u me plati to ze east je tezsi. Duvod? Jednoduchej jsou tam Polaci (cesi nekteri) keri te tam fakt dokazou podrzet v divizi.

Ach jo, toto říkají jen ti, co se vymlouvaji, protože to neumí.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Brnda » 30 pro 2014, 15:36

Ja se priznam ze to neumim a vubec me to nevadi :D. Ja vim ze jsou lepsi lidi nez jsem ja. Navic nikdo neumi lolko perfektne i kdyby to tvrdil nevim kdo... vzdycky se najde nekdo kdo to umi lepe...
all pub late

Obrázek
Obrázek
Brnda
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JimCarry » 30 pro 2014, 18:03 VIP

Môj názor je:
Pokiaľ chceš dosiahnuť ďaleko, a hrať kvalitne na high ele, tak odporúčam ísť West.. Pokiaľ chceš hrať s kamarátmi normálky tak EUNE. Vyššie Elo mi príde kvalitnejšie na Weste ako EUNE. Väčšina CZ/SK komunity sa nachádza na EUNE (čo má svoje nevýhody).
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Gustik » 31 pro 2014, 01:28 VIP

Brnda ale narazis na Poláky, Čechy a Slováky. Přitom většina lidi, co si stěžují právě na tyto hrace jsou v divizi jaké jsou jen kvůli tomu, ze to neumí hrát a bojí se to přiznat...
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod hTcinfo » 31 pro 2014, 08:25 VIP

Tak se kvůli tomu porveme :lol: z osobní zkušenosti je podle mě uplně fuk kde hraješ, posrat to můžeš stejně i na westu i na eastu a to, že ti sem tam přijde do hry trolící maniak kterej ti to celé posere, se může stát taky i na eastu i na westu.

když už mám odpovědět na původní otázku, east je jasnej kvůli menší odezvě, ale ta není tak velká aby se to muselo řešit - prostě hrej tam, kde máš kamarády ;)
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Příspěvekod MikiS12 » 31 pro 2014, 11:39

Nazdar, strávil jsem nějaký ten pátek na EUNE (necelý season) a přestoupil jsem na EUW..
Jsem nadmíru spokojený s komunitou, nehraje zde příliš mnoho čechů a poláků. Co si budeme namlouvat chytit tohle v rankedu je peklo. Jinak mi přijde, že EUW je více přetěžovaný a tudíž občas nejde, nebo neskutečně laguje.

Můj osobní názor je, že EUW > EUNE
Cítíš se dobře? Uklidni se.. Ono to přejde!
MikiS12
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BH666 » 01 led 2015, 00:39 VIP

MikiS12 píše:Jsem nadmíru spokojený s komunitou, nehraje zde příliš mnoho čechů a poláků.

Ako mi písal jeden Diamond, tak aj ja som za ten názor, že už v rankede je horší Slovák/Čech ako Poliak.
Poliak, ktorý má tento lvl už aspoň niečo vie, ale Čech/Slovák sa začne hádať... :D
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Brnda » 01 led 2015, 07:15

Tak D+ je uz jedno co to je tam uz jsou dobri tak nejak vsichni. Ale dostat se tam to je ten hardcore :D
all pub late

Obrázek
Obrázek
Brnda
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod True11 » 12 úno 2015, 13:29

Nordic lebo podla mňa je tam viac hráčov . A poradím ti hraj lolko s kamarátmy vtedy si viac užiješ hru :)
True11
Amatér
Amatér

Příspěvekod NaVry » 25 úno 2015, 20:56

West mi příjde normálnější resp. potkáš tam více normálních lidí a je lehčí se dostat z bronzu do silvru, jelikož na Eastu z bronzu to je fakt kvůli teamu těžký :D..Každopádně všude chytneš flamera/feedera :|
CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
NaVry
Drbna
Drbna

Další

Zpět na Volná debata