• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Nordic alebo west?
Ahoj,
Kde je podľa vás lepšie hrať? nordic, east? Alebo west?
Kde je podľa vás lepšie hrať? nordic, east? Alebo west?
-
CouRse - Mistr
Nordic alebo west?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nordic alebo west?
Ahoj,
hodně lidí říká, že na Westu je to jiná úroveň, ale dle mého názorů je to tam i tam stejné. Soudím z vlastní zkušenosti. Pokud si chceš zahrát „gather“ s někým na ts tak doporučuji East. Také turnaje na gs probíhají na Eastu.
hodně lidí říká, že na Westu je to jiná úroveň, ale dle mého názorů je to tam i tam stejné. Soudím z vlastní zkušenosti. Pokud si chceš zahrát „gather“ s někým na ts tak doporučuji East. Také turnaje na gs probíhají na Eastu.

-
Sarmi - Mistr
u me plati to ze east je tezsi. Duvod? Jednoduchej jsou tam Polaci (cesi nekteri) keri te tam fakt dokazou podrzet v divizi.
Muj nazor je ze West je lechci nez East, ale pokud vim nejak na westu se hrajou nejak ty offline akce ci jich je tam vic ale to nwm takze nechci kecat (neco v tom smylu).
Muj nazor je ze West je lechci nez East, ale pokud vim nejak na westu se hrajou nejak ty offline akce ci jich je tam vic ale to nwm takze nechci kecat (neco v tom smylu).
all pub late

-
Brnda - Zkušený
Mozkově zpomalení lidé jsou na každém serveru, vzhledem k tomu, že mám acc jak na westu, tak na eastu, tak bych ti doporučil to lolko nehrát vůbec, pokud chceš hrát na serveru, na kterém nejsou idioti.
Za mě je nejlepší East + si tam stahnout korejský písmo abys nerozuměl ani slovo a nemusel ty české idioty flameovat.
Kdybych si měl vybrat mezi polákem a čechem tak beru poláka, protože jim povětšinou porozumím v jedné větě víc, než čechovi za celou hru... (o slovácích nemluvě...)
Za mě je nejlepší East + si tam stahnout korejský písmo abys nerozuměl ani slovo a nemusel ty české idioty flameovat.
Kdybych si měl vybrat mezi polákem a čechem tak beru poláka, protože jim povětšinou porozumím v jedné větě víc, než čechovi za celou hru... (o slovácích nemluvě...)
Random "vyboostěnej" LoL a CS:GO hráč..
-
Wecko - Amatér
Ping budeš mít asi lepší na eastu, taky tu je drtivá většina krajanů (posouzení, zda-li je to dobře nebo špatně, nechám na tobě), v divizi tě nikdo držet nebude, pokud skutečně ukážeš um.
-
iKarl0s - Pokročilý
Brnda píše:u me plati to ze east je tezsi. Duvod? Jednoduchej jsou tam Polaci (cesi nekteri) keri te tam fakt dokazou podrzet v divizi.
Ach jo, toto říkají jen ti, co se vymlouvaji, protože to neumí.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Ja se priznam ze to neumim a vubec me to nevadi
. Ja vim ze jsou lepsi lidi nez jsem ja. Navic nikdo neumi lolko perfektne i kdyby to tvrdil nevim kdo... vzdycky se najde nekdo kdo to umi lepe...

all pub late

-
Brnda - Zkušený
Môj názor je:
Pokiaľ chceš dosiahnuť ďaleko, a hrať kvalitne na high ele, tak odporúčam ísť West.. Pokiaľ chceš hrať s kamarátmi normálky tak EUNE. Vyššie Elo mi príde kvalitnejšie na Weste ako EUNE. Väčšina CZ/SK komunity sa nachádza na EUNE (čo má svoje nevýhody).
Pokiaľ chceš dosiahnuť ďaleko, a hrať kvalitne na high ele, tak odporúčam ísť West.. Pokiaľ chceš hrať s kamarátmi normálky tak EUNE. Vyššie Elo mi príde kvalitnejšie na Weste ako EUNE. Väčšina CZ/SK komunity sa nachádza na EUNE (čo má svoje nevýhody).
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Brnda ale narazis na Poláky, Čechy a Slováky. Přitom většina lidi, co si stěžují právě na tyto hrace jsou v divizi jaké jsou jen kvůli tomu, ze to neumí hrát a bojí se to přiznat...
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Tak se kvůli tomu porveme
z osobní zkušenosti je podle mě uplně fuk kde hraješ, posrat to můžeš stejně i na westu i na eastu a to, že ti sem tam přijde do hry trolící maniak kterej ti to celé posere, se může stát taky i na eastu i na westu.
když už mám odpovědět na původní otázku, east je jasnej kvůli menší odezvě, ale ta není tak velká aby se to muselo řešit - prostě hrej tam, kde máš kamarády

když už mám odpovědět na původní otázku, east je jasnej kvůli menší odezvě, ale ta není tak velká aby se to muselo řešit - prostě hrej tam, kde máš kamarády

Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
Nazdar, strávil jsem nějaký ten pátek na EUNE (necelý season) a přestoupil jsem na EUW..
Jsem nadmíru spokojený s komunitou, nehraje zde příliš mnoho čechů a poláků. Co si budeme namlouvat chytit tohle v rankedu je peklo. Jinak mi přijde, že EUW je více přetěžovaný a tudíž občas nejde, nebo neskutečně laguje.
Můj osobní názor je, že EUW > EUNE
Jsem nadmíru spokojený s komunitou, nehraje zde příliš mnoho čechů a poláků. Co si budeme namlouvat chytit tohle v rankedu je peklo. Jinak mi přijde, že EUW je více přetěžovaný a tudíž občas nejde, nebo neskutečně laguje.
Můj osobní názor je, že EUW > EUNE
Cítíš se dobře? Uklidni se.. Ono to přejde!
-
MikiS12 - Zkušený
MikiS12 píše:Jsem nadmíru spokojený s komunitou, nehraje zde příliš mnoho čechů a poláků.
Ako mi písal jeden Diamond, tak aj ja som za ten názor, že už v rankede je horší Slovák/Čech ako Poliak.
Poliak, ktorý má tento lvl už aspoň niečo vie, ale Čech/Slovák sa začne hádať...

"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Tak D+ je uz jedno co to je tam uz jsou dobri tak nejak vsichni. Ale dostat se tam to je ten hardcore 

all pub late

-
Brnda - Zkušený
Nordic lebo podla mňa je tam viac hráčov . A poradím ti hraj lolko s kamarátmy vtedy si viac užiješ hru 

-
True11 - Amatér
West mi příjde normálnější resp. potkáš tam více normálních lidí a je lehčí se dostat z bronzu do silvru, jelikož na Eastu z bronzu to je fakt kvůli teamu těžký
..Každopádně všude chytneš flamera/feedera 

CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
• Stránka 1 z 2 • 1, 2