• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[ALPHA/BETA] av_siege
Zdravím, již nějaký čas pracuji na nové mapě pro Avatar Battle mod, který je jedinečný a vyskytuje se jenom zde - na Gamesites.cz. Co tímto topicem sleduju? Hned několik věcí. Chci, aby tato mapa byla dokonalá a byla jedna z nejčastěji volených a hraných na obou Avatar Battle serverech. Proto vás žádám o vaše návrh na vylepšení, typ kemp, použité textury atp.
Budu předem rád za vaše nápady!
PS.: Úplně dole i odkaz ke stažení alpha verze!
Pár screenů, kde můžete porovnat klasickou cs_siege s verzí určenou pro Avatar Battle*
*(pro zvětšení klikněte na obrázek)
-
Pohled na spawn/pevnost ve skále, která bude zatopená
-
Pohled na dveře, které v Av verzi nikam nevedou (ta mapa by byla příliš "lidská"
-
Pohled na schodiště vedoucí do podzemní části mapy
-
Pohled na tunel, který bude spojovat dvě důležitá stanoviště lidí
-
Pohled na výtahovou šachtu a interiér jedné z budov
-
Pohled na druhou (nepřístupnou) pevnost ve skále
-
Pohled na jedno z možných míst pro kemp
-
Pohled na část dolu, kde je další možnost kemp
-
Pohled na výtah spojující důl s povrchem, který je částečně pod vodou
-
Pohled na jeden ze spawnů a místa možných kemp
-
Pohled na bunkr, kde budou kempy (nebo zbrojnice) a okolí druhé pevnosti ve skále
Pro případný větší rozhled po mapě zde nabízím ALPHA verzi ke stažení!: av_siege_alpha

PS.: Úplně dole i odkaz ke stažení alpha verze!

Pár screenů, kde můžete porovnat klasickou cs_siege s verzí určenou pro Avatar Battle*
*(pro zvětšení klikněte na obrázek)

Pohled na spawn/pevnost ve skále, která bude zatopená

Pohled na dveře, které v Av verzi nikam nevedou (ta mapa by byla příliš "lidská"

Pohled na schodiště vedoucí do podzemní části mapy

Pohled na tunel, který bude spojovat dvě důležitá stanoviště lidí

Pohled na výtahovou šachtu a interiér jedné z budov

Pohled na druhou (nepřístupnou) pevnost ve skále

Pohled na jedno z možných míst pro kemp

Pohled na část dolu, kde je další možnost kemp

Pohled na výtah spojující důl s povrchem, který je částečně pod vodou

Pohled na jeden ze spawnů a místa možných kemp

Pohled na bunkr, kde budou kempy (nebo zbrojnice) a okolí druhé pevnosti ve skále
Pro případný větší rozhled po mapě zde nabízím ALPHA verzi ke stažení!: av_siege_alpha
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
[ALPHA/BETA] av_siege
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [ALPHA/BETA] av_siege
Ahoj Luthere,
tvá mapa je skvělá,
nevím proč nejsi hlavní mapper, či už aspoň mapper,
jde vidět že se snažíš, a už nějaké tvé mapy jsou přidané na Gamesites.cz servery,
jsi v tom skvělej, dělej další mapy, a snad se vrátiš (jestli si byl) na hlavního mappera, či mappera.
Tvé mapě dávam: 100% !
tvá mapa je skvělá,
nevím proč nejsi hlavní mapper, či už aspoň mapper,
jde vidět že se snažíš, a už nějaké tvé mapy jsou přidané na Gamesites.cz servery,
jsi v tom skvělej, dělej další mapy, a snad se vrátiš (jestli si byl) na hlavního mappera, či mappera.
Tvé mapě dávam: 100% !
Steam: pixon145
Favorite player: markeloff <3
Favorite team: Na´Vi ! (Jen jak hráli ještě CS 1.6 ...)
Favorite gun: awp, ak47, dgl.
Favorite map: de_inferno, de_nuke, de_dust2.
Favorite player: markeloff <3
Favorite team: Na´Vi ! (Jen jak hráli ještě CS 1.6 ...)
Favorite gun: awp, ak47, dgl.
Favorite map: de_inferno, de_nuke, de_dust2.
-
Pixon - Amatér
Díky za skvělé hodnocení mapy (i když je vážně jen v alpha verzi).
A mapper (ani hlavní) nejsem z vlastní hlouposti.
Chtěl jsem s mapováním skončit, jenže v posledních měsících jsem chytl tzv. druhý dech.
Jinak menší UPDATE!:
Po menší konzultaci s HLSA Roxtedym, kdy jsme se bavili o tom, jestli musí mapa obsahovat vodu či nikoliv, jsem se rozhodl zeptat i vás, jestli vodu ano/ne a případně kde.
Prý většina hráčů vodu nenávidí, tak se chci zeptat jak to teda je. 

Jinak menší UPDATE!:
Po menší konzultaci s HLSA Roxtedym, kdy jsme se bavili o tom, jestli musí mapa obsahovat vodu či nikoliv, jsem se rozhodl zeptat i vás, jestli vodu ano/ne a případně kde.

-
Luther - Spamerův sluha
Skoro na všetkých mapách je voda tvl. Aj na novej musí byt voda ?
-
R3ZN1K - Profesionál
Luther píše:Díky za skvělé hodnocení mapy (i když je vážně jen v alpha verzi).A mapper (ani hlavní) nejsem z vlastní hlouposti.
Chtěl jsem s mapováním skončit, jenže v posledních měsících jsem chytl tzv. druhý dech.
![]()
Jinak menší UPDATE!:
Po menší konzultaci s HLSA Roxtedym, kdy jsme se bavili o tom, jestli musí mapa obsahovat vodu či nikoliv, jsem se rozhodl zeptat i vás, jestli vodu ano/ne a případně kde.Prý většina hráčů vodu nenávidí, tak se chci zeptat jak to teda je.
Myslím že k AV voda patří takže bych ji tam přidal..
Jinak mapá pěkná ale moc velká se mi zdá,radši bych uvítal menší mapu ,jako je například na Av_cpl_mill,která patří mezi oblíbené,
myslím že pokud se přidá tato mapa,tak po 14 dnech už se nebude hrát protože mapa je velká,viz všechny av_nature které se už skoro vůbec nehrají
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Voda je blbost
-
R3ZN1K - Profesionál
Byl jsem teď na serveru Avatar Battle #1 a po menším rozhovoru s hráči jsem se tedy rozhodl vodu ZAMÍTNOUT
Dalším důležitým bodem je, jak zde právě napsal GrooS, celková velikost mapy. Taky mám radši menší mapky a uznávám, že se mi osobně zdá taky velká a to jsem ji o to složité bludiště na T spawnu zkrátil!
Více mě nenapadlo ubrat ale pokud máte nápady co by tam být nemuselo, tak sem s nima.
Dalším důležitým bodem je, jak zde právě napsal GrooS, celková velikost mapy. Taky mám radši menší mapky a uznávám, že se mi osobně zdá taky velká a to jsem ji o to složité bludiště na T spawnu zkrátil!

-
Luther - Spamerův sluha
Vo velkých mapách problém nevidím. Problém vidím v tom, že 80% hráčov av nature/pandora atd. tieto mapy nepozná a preto sa hrajú dookola assault a dust. Z toho, že sa dookola hrajú tie isté mapy vyplíva, že hráči iné mapy ani nepoznajú a preto ich nevotujú, je to zakliaty kruh ...

-
Leviatan - Zkušený
asi před měsícem jsem tak 50% map z avataru úplně vymazal. Tenkrát je dělal Widow nebo jak se jmenoval a pár dalších, jenže to FPs tam bylo strašidelný. Avatar server má problém s mapama právě k vůli špatnému zpracování. Sám na většině nemám víc jak 50 FPS a to je zkrátka nepříjemný. Naštěstí pár map má FPS v pořádku (není náhoda, že autor těch ok map je Luther
) Tak snad se tam objeví i tato novinka.

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Leviatan píše:Vo velkých mapách problém nevidím. Problém vidím v tom, že 80% hráčov av nature/pandora atd. tieto mapy nepozná a preto sa hrajú dookola assault a dust. Z toho, že sa dookola hrajú tie isté mapy vyplíva, že hráči iné mapy ani nepoznajú a preto ich nevotujú, je to zakliaty kruh ...
Ano tento samý problém postihuje i Zombie mod, kde hráči raději známe mapy předělané pro požadavky daného modu.

Dwandy píše:asi před měsícem jsem tak 50% map z avataru úplně vymazal. Tenkrát je dělal Widow nebo jak se jmenoval a pár dalších, jenže to FPs tam bylo strašidelný. Avatar server má problém s mapama právě k vůli špatnému zpracování. Sám na většině nemám víc jak 50 FPS a to je zkrátka nepříjemný. Naštěstí pár map má FPS v pořádku (není náhoda, že autor těch ok map je Luther) Tak snad se tam objeví i tato novinka.
Ano dělal na nich WIDOW, podle mě skvělý mapper, který na nich ale dělal na rychlo v té době a proto mají mizernou optimalizaci. Určitě by dokázal udělat i lepší mapy nebo vylepšit své stávající.

Ano, zde je jediné místo kde ji plánuju nechat.

-
Luther - Spamerův sluha
Mapa je sama o sebe pekná. Ak chceš vodu daj, ak nie tak nie. Myslím si, že aj tak skonči na servery, ale na tejto časti by si tu vodu mohol nechať http://postimg.org/image/wqtkbhbkf/. Pači sa mi ako tam je usadená a hodí sa tam. 
Pekná práca.

Pekná práca.

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Ahoj Luthere
Mapy od tebe jsou skvělé a ráda na nich hraju
Tahle mapa je pěkná dobře vypadá a doufám že z toho uděláš ideální mapu pro AV. A tom vůbec nepochybuju
Doufám že se ti fakt povede a mohl by jsi tam přidat nějakou tajnou schovku
Třeba nějaká tajná díra ve zdi, jak máš ve zvyku
Aď se ti ta mapa povede a držím palce zatím vypadá krásně
Mapy od tebe jsou skvělé a ráda na nich hraju

Tahle mapa je pěkná dobře vypadá a doufám že z toho uděláš ideální mapu pro AV. A tom vůbec nepochybuju

Doufám že se ti fakt povede a mohl by jsi tam přidat nějakou tajnou schovku

Aď se ti ta mapa povede a držím palce zatím vypadá krásně

(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
(EVIP)Zombie Chronic #2
-
dusinka - Amatér
Dámy (a pánové) vstupujeme do fáze dvě, tedy bety! 
Beta verze: av_siege_beta
Co se změnilo?
1. Z mapy zmizela skoro veškerá voda
2. Mapa je obohacena o přírodu (stromy a v dole vzácné krystaly)
3. Konečně jsou zde kempy, kterých je cca 20!
4. Přibilo pár detailů (ze hry Avatr: The Game) - vlajky, dráty, rostliny atd.
5. V budově, která neměla praktické využití je nyní v nejvyšším patře zbrojnice vybavená 6 vestami, 4 kulomety a 2 sniperkami (s těmi čísly možná kecám
)

Beta verze: av_siege_beta
Co se změnilo?
1. Z mapy zmizela skoro veškerá voda
2. Mapa je obohacena o přírodu (stromy a v dole vzácné krystaly)
3. Konečně jsou zde kempy, kterých je cca 20!
4. Přibilo pár detailů (ze hry Avatr: The Game) - vlajky, dráty, rostliny atd.
5. V budově, která neměla praktické využití je nyní v nejvyšším patře zbrojnice vybavená 6 vestami, 4 kulomety a 2 sniperkami (s těmi čísly možná kecám

-
Luther - Spamerův sluha
až to trošičku otestujete tak dejte vědět a nahodím na avatar 2 na test
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 2 • 1, 2