• Stránka 1 z 1
Ban?
Vypis z konzoli: Zabanovan adminem: Sigmousek
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[Zabiti v grabu]'
[AMXBans] Delka: '2 hodin'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:4:1370879792'
[AMXBans] Tva IP: '217.12.5
Moje vyjadrenie : Nikoho v grabe som nezabil alebo ako mam tomu chápať a žiadam o unban.... chcel som si dneska večer zahrat a nič ztoho asi
Ďakujem za prečítanie a rýchle reagovanie na moju tému
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[Zabiti v grabu]'
[AMXBans] Delka: '2 hodin'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:4:1370879792'
[AMXBans] Tva IP: '217.12.5
Moje vyjadrenie : Nikoho v grabe som nezabil alebo ako mam tomu chápať a žiadam o unban.... chcel som si dneska večer zahrat a nič ztoho asi
Ďakujem za prečítanie a rýchle reagovanie na moju tému

[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
-
joda - Kazatelův učeň
Re: Ban?
Ahoj
Čekal jsem že jsem napíšeš po tvé reakci, zabil jsi admina na serveru konkrétně "Crazy Girl" když graboval hráče a řešil s ním něco, určitě jsi to musel vidět když jsi byl v boxu a on to řešil u boxu a ptal se ho. Poté mě požádal na steamu abych přišel a nahodil ti ban, tak jsem přišel na server a dal ti ban.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/319070468
Čas: 20:06 <- Tady si ho zabil, když graboval, máš vědět že se to nesmí.
Hezký večer

Důkaz: http://leteckaposta.cz/319070468
Čas: 20:06 <- Tady si ho zabil, když graboval, máš vědět že se to nesmí.
Hezký večer

STEAM: Sigmousek
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
-
Sigmousek - Drbna
Aha... akože ja zato môžem že som ho nevidel grabovať? Ešte som sa mu aj do chatu ospravedlnil a o 6 kôl som dostal ban...
A paradox je to ze CRAZYGIRL videl pred očami MFK a jedine čo spravil prehodil ct ku t.... Ale mňa za vec ktorú som nechcel zabanuje.... ďakujem za tvoju odpoveď.
A paradox je to ze CRAZYGIRL videl pred očami MFK a jedine čo spravil prehodil ct ku t.... Ale mňa za vec ktorú som nechcel zabanuje.... ďakujem za tvoju odpoveď.
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
-
joda - Kazatelův učeň
Ten ban si dostal na mojú vlastnú žiadosť za drzé zabitie keď som riešil CT v grabe. Ty si jednoducho odbehneš od steny a zabiješ ma. Tak ako píše Sigmousek je jasné, že si ma počul a videl ako riešim CT v grabe a ty ma aj tak napriek tomu zabil. To je z mojej strany zatiaľ všetko počkáme na vyjadrenie vyšších.
-
OMV - Spamerův sluha
Z dema je patrné, že sis záměrně vybral admina když hráče graboval a nemohl se tak bránit.
Pokud se admin snaží na serveru udělat pořádek, měl by si jej v tom podpořit a být za to rád. Nesmíš proto zabíjet hráče co jsou v grabu, nebo adminy kteří dělají svou práci.
Zamítá se
lock
Pokud se admin snaží na serveru udělat pořádek, měl by si jej v tom podpořit a být za to rád. Nesmíš proto zabíjet hráče co jsou v grabu, nebo adminy kteří dělají svou práci.
Zamítá se
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1