• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[vyřešeno] STEAM
Ahojte,
domá máme 1 počítač a ségra má cs 1.6 a já jsem si dneska koupil taky cs 1.6, na svůj steam a ona má jiné skiny a máme stejnou složku pro cs 1.6, vlastně po celý steam.
Jak to prosím Vás oddělím ?
Díky
domá máme 1 počítač a ségra má cs 1.6 a já jsem si dneska koupil taky cs 1.6, na svůj steam a ona má jiné skiny a máme stejnou složku pro cs 1.6, vlastně po celý steam.
Jak to prosím Vás oddělím ?

-
akfu - Zkušený
[vyřešeno] STEAM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: STEAM
Můžeš možná zkusit nainstallovat steam na jinej disk..
Nebo si můžete udělat každej na tom PC každý jiného uživatele a tam si stáhnout steam na nějakej nesdílenej disk.
Nebo si můžete udělat každej na tom PC každý jiného uživatele a tam si stáhnout steam na nějakej nesdílenej disk.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] STEAM
Vytvor si použivateľa (nové konto) a každý bude hrať na inom.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Neviem či to funguje. Aspoň kedysi mi to šlo. Keď zapínaš PC tak si vyberieš konto. Ak máš jedno tak asi nie. Proste sa ti zapne PC a ten PC bude mať dva ako keby "účty". Jeden sa bude volať Ferko a druhý Ferka. Ferko bude hrať na svojom Ferkovi a Ferka bude hrať na svojej Ferke.
-
Elwyn - Mistr Yoda
To jsem zkoušel, ale kvůli sdílenýmu disku je to stejný jako kdyby oba byli na Ferko 
Vidím to na rozdělení disku, jak ovlivním to, kam se mi csko stáhne? jako místo C do D ?:)
A hlavně sem píšu , jestli není jiná možnost než rozdělení disků.

Vidím to na rozdělení disku, jak ovlivním to, kam se mi csko stáhne? jako místo C do D ?:)
A hlavně sem píšu , jestli není jiná možnost než rozdělení disků.

-
akfu - Zkušený
Když installuješ steam, volíš si kam to chceš stáhnout.
Pokud ti ani jedna z možností nevyhovuje, tak si vyrvoř 2 složky, do jedný si dej svoje modely a do druhý si dej druhý..Pak už to jen před hraním prehoď, zabere to max 30 vteřin
Pokud ti ani jedna z možností nevyhovuje, tak si vyrvoř 2 složky, do jedný si dej svoje modely a do druhý si dej druhý..Pak už to jen před hraním prehoď, zabere to max 30 vteřin

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Ale nemluvím o instalaci steamu, ale cska
Jo to bych mohl zkusit, díky
Když dam pryč její skiny, a spustim cs a boty, tak se mi stáhnou defaultní? 

Jo to bych mohl zkusit, díky

-
akfu - Zkušený
CS se na steamu neinstaluje, pouze se ti stáhne tam, kde máš nainstalovaný steam...
A ty modely vyzkoušej, pokud se ti nestáhnou ve hře s boty tak se připoj někam online a oni se ti stáhnou
A ty modely vyzkoušej, pokud se ti nestáhnou ve hře s boty tak se připoj někam online a oni se ti stáhnou

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
keďže počítač ma jednu vnútornu a jednu vonkajšiu IP tak sa to oddeliť neda všetko sa stahuje na to 

- Jesterko
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2